Take a look at my life: April #1 Weekendje Brugge

Afgelopen week werd mijn make-up super mooi gedaan en ging ik een weekendje naar Brugge! 

Dinsdag was het weer tijd om te gaan bootcampen! Heerlijk om in een drukke week toch een gaatje vrij te maken om te sporten.

Woensdagavond maakte ik een wandeling met Nadine door het Frontenpark in Maastricht. Wat een prachtig uitzicht!

Daarna ploften we op de bank en keken we Step Up op Netflix. Wat een heerlijk jeugdsentiment!

Woensdag was ik voor Chapeau Magazine bij Anuka Academy. Mijn wenkbrauwen werden gewaxt en geverfd en mijn make-up werd gedaan. Zag mijn look er maar iedere dag zo uit, zo mooi!!

Verder gebeurde er weinig fotowaardige dingen afgelopen week. Ik was vooral veel aan het werk! En mijn All Stars konden wel een wasbeurtje gebruiken, dus die heb ik in de was gedaan ;-)

Vrijdagavond reed ik samen met een vriendin naar Brugge, want daar gingen we een weekendje naartoe met vriendinnen van de middelbare school! Dit was ons uitzicht vanuit de slaapkamer toen we zaterdag wakker werden… OMG!

Na het ontbijt gingen we lekker naar buiten, het was heerlijk weer.

We kennen elkaar al sinds de middelbare school, zo leuk dat we elkaar nog steeds regelmatig zien en weekendjes weg gaan!

We haalden een koffie to go bij Cafuné (Academiestraat 8) en dronken die in de zon op. Heerlijk!

Daarna was het tijd voor een chocoladeworkshop. Die volgden we bij Pralinette (Wollestraat 31). We maakten onze eigen bonbons met karamelzeezoutvulling. Zo lekker! En best moeilijk om te maken, vergis je daar niet in! Het is echt een vakmanschap, heel leuk om te zien.

Even een korte break tijdens de workshop met chocolademelk en bonbons (deze hadden we niet zelfgemaakt, haha).

We maakten nog een chocoladelolly en we kregen onze eigen gemaakte bonbons mee naar huis in een schaaltje van chocolade (die we ook zelf hadden gemaakt). Voor de geïnteresseerden: de workshop kostte 40 euro per persoon en de workshop duurde 2 uur en een kwartier. En je krijgt heel veel chocolade mee naar huis, echt de moeite waard!

Deze truffels zagen er veel te lekker uit…

Het was super mooi weer, dus we ploften neer op een terrasje om een speciaalbiertje te drinken!

’s Avonds aten we bij Bistro Zwart Huis (Kuipersstraat 23). Een beetje een noodgedwongen optie, aangezien we met z’n achten waren en het lastig was om nog ergens te reserveren! We hebben prima gegeten hoor, daar niet van, maar bijzonder was het niet! Gewoon prima! En… carpaccio is altijd goed ;-)

Zondagochtend: ontbijt met warme broodjes en croissantjes!

We wandelden nog lekker rond in de stad. Brugge is echt prachtig! Wel erg toeristisch, maar dat kwam natuurlijk ook door het mooie weer. We maakten nog een leuke boottocht. Een aanrader als je in Brugge bent! Voor 8 euro heb je een boottocht van een half uur over het water van Brugge. Er zijn verschillende opstapplaatsen. Wij stapten op in de Wollestraat en we hadden een erg leuke schipper.

Daarna liepen we door naar That’s Toast (Dweersstraat 4) om te lunchen. Inmiddels was de zon gaan schijnen!

Ik nam een toast met gerookte zalm en avocado. Het was mega lekker, dit tentje is echt een aanrader!

Na de lunch liepen we nog wat rond in de stad en genoten we van het weer. Daarna was het tijd om weer naar huis te rijden. Het was een leuk weekend!

Wat heb jij gedaan met het mooie weer? 

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 9 april 2018 / 15:37

  Ooooh ik vind Brugge zo mooi! Toen ik er was in februari waren er nog geen boottochten, dat wil ik zeker nog een keer gaan doen. Echt één van de mooiste steden waar ik ooit ben geweest.

  • Tedje
   Auteur
   10 april 2018 / 10:53

   Ja, het is echt een hele leuke stad :) En die boottocht is een echte aanrader! Zeker met het weer van afgelopen weekend.

 2. 9 april 2018 / 16:20

  Oh zoveel lekker eten altijd in jouw photo diarys! Ik wil ook graag eens naar Brugge (:

 3. 9 april 2018 / 19:01

  Chocolade en carpaccio ik krijg spontaan trek en wat zit je make-up prachtig op die mirror selfie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *