Take a look at my life: April #2

Take a look at my life: April #2

 photo CollageImage2-1.png

Een dagje eerder dan normaal, maar hier is hij: mijn diary van afgelopen week. Vinden jullie ook dat de tijd zo snel gaat? Het is gewoon alweer bijna de derde week van april. En dat ik al bijna naar Beyoncé ga! Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s? 

Maandag was ik vrij en mijn vriend ook, dus hij was nog een dagje langer gebleven. Jeej! Ik moest wel aan school werken, maar ’s middags konden we lekker samen lunchen. Op maandag begon ook week 2 van de Fit  For Summer Challenge van Annemerel. Om 14.00 uur had ik al vier koppen van 300ml groene thee op. Het leek net of ik een blaasontsteking had! Wat moet je veel plassen van thee, en zeker van groene thee!

Toen moest ik toch echt mijn vriend weer terug naar het station brengen. Elke keer weer jammer als hij weg moet. Gelukkig zie ik hem vrijdag alweer!

Hoe gezond ik ook aan het drinken was maandag, hoe zwak ik weer was toen ik dit in de koelkast zag staan en zag dat de soesjes die dag op moesten… Ach, eentje kan geen kwaad. Toch? Ik hou nu eenmaal van eten, daar kan ik niks aan doen.

Nee Tedje. Nagellak hoort op je nagels, niet op de grond!

Dinsdag weer eventjes op en neer naar school voor feedback op mijn essay. Jup, daar reis je dan meer dan twee uur voor! Terwijl ik aan het wachten was op de trein, kon ik het niet laten om een foto te maken van mijn mooie All Stars.

Dinsdagmiddag was het pakketjestijd! Ik ontving het boek van Cynthia Beauty. Kan niet wachten om hier in te beginnen. Zien jullie hier graag een recensie van?

 photo IMG_0704.jpg

En er kwam een pakketje van The Make-Up Spot met daarin vier Zoeva kwasten en een nagellakje van Barry M. Binnenkort natuurlijk uitgebreide reviews!

ONE BIG LOVE voor Green Berry van Barry M. Ik kan mijn ogen niet van mijn nagels afhouden, hihi! En ik kan je vertellen: hij blijft super goed zitten.

Dinsdagavond gaf ik mijn make-up kwasten weer eens een wasbeurt. Djeeeezzz dat was hard nodig! Note to self: vaker kwasten wassen.

Woensdag gingen we met school naar de longstay afdeling van een Tbs-kliniek. Jeetje wat was dat indrukwekkend! We mochten ook praten met mensen die daar zaten. Heftig! Donderdag ging ik naar school en werkte ik wat aan mijn essay en onderzoeksverslag die ik volgende week moet inleveren.

Wat blijft Green Berry van Barry M goed zitten zeg! Voor een leuk effect voegde ik glitters toe op mijn ringvinger. Dit is een Instagram foto, dus ik heb er een filter overheen gedaan. De kleur is hierdoor dus een beetje veranderd!

 photo IMG_0736.jpg

Donderdagavond even naar de nieuwe ijssalon waar mijn zusje een baantje heeft! Ik nam de smaak Kinder Bueno, heerlijk! Toch ben ik meer van de fruitsmaken en zal ik de volgende keer een smaak als mango kiezen. Daar kan ik nooit genoeg van krijgen.

Vrijdagochtend: fruit for breakfast.

Hebben jullie de nieuwe single van Nielson al gehoord? Bij mij zit hij al een paar dagen in mijn hoofd en van de clip word ik helemaal vrolijk!

 photo IMG_0750-1.jpg

Vrijdagavond lekker uiteten bij Minckeleers in Maastricht met mijn vriend en nog een ander stel met wie we trouwens ook in de zomervakantie twee weken naar Italië gaan! Ik nam, hoe voorspelbaar, de carpaccio salade.

 photo IMG_0760-1.jpg

Daarna gingen we nog een potje bowlen en jullie raden het nooit… Ik was de winnaar van de avond! Ik gooide de ene strike na de andere (oké dat viel ook wel mee). Nee even serieus, ik was echt goed! Vooral het richten ging goed :-) Ik ben normaal echt heel slecht in bowlen en ik word altijd laatste, maar nu had ik zelfs gewonnen van mijn vriend die normaal altijd alles wint! *proud*

Outfitje van zaterdag: nieuw t-shirt van Hema, wit colbertje van de Zara, een zwarte broek, mijn spiksplinternieuwe All Stars en natuurlijk om het af te maken Green Berry van Barry M. Hebben jullie al een beetje door hoe dol ik op deze nagellak ben?

 photo IMG_0774.jpg

Een gezonde shake maken met banaan, kiwi, appel en een scheut multivitamine.

Zaterdagmiddag nog even een half uurtje gelopen samen met mijn vriend met een gemiddelde van 5,3 km per uur. We gaan steeds sneller lopen! ’s Avonds een lekker bankhang-avondje. Heerlijk!

Wat ga jij doen op deze luie zondag? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

31 Reacties

 1. 14 april 2013 / 07:28

  Leuke foto’s! Woe ga je ook naar Beyoncé! Ik ook, zo’n zin in! xoxo

  • Tedje
   Auteur
   14 april 2013 / 10:13

   Jaaa ik kan niet wachten! Heb je zit- of staanplaatsen?

 2. Wendy (B)
  14 april 2013 / 07:44

  Ik ben benieuwd naar de review van de kwasten.
  Echt een mooi nagellakje!
  Als ik alles hier op orde heb, ga ik nog eens wat dingetjes bestellen.
  Het kriebelt zo erg :D !

 3. 14 april 2013 / 08:10

  Leuke foto’s! En je allstars zijn inderdaad mooi, haha. :)

 4. 14 april 2013 / 08:18

  Wat een leuk fotoverslag! Ik weet nog niet wat ik ga doen vandaag, voorlopig regent het hier nog en is de beloofde zon niet te zien :(

 5. 14 april 2013 / 08:53

  Leuk om te zien! Ik moet ook echt hoognodig mijn kwasten wassen. Maar stiekem wacht ik op die brushcleanser van de kruidvat.

  • Tedje
   Auteur
   14 april 2013 / 10:16

   Je hebt nu ook een brushcleanser van de Hema!

 6. 14 april 2013 / 08:56

  Leuke foto’s ! Ik moet big even aan de studie! Maat ik hoop vooral dat het een beetje mooi weer wordt!

 7. 14 april 2013 / 09:30

  Ik ga shoppen in Den Haag. Vriendinnetje heeft een jurk nodig voor de beautyglossparty en aangezien ik nogal van de jurkjes ben heeft ze mij gevraagd om mee te gaan. Super gezellig dus.

  • Tedje
   Auteur
   14 april 2013 / 10:15

   Leuk, ik ga ook naar de Beautygloss party!

 8. 14 april 2013 / 09:45

  Wat een leuke foto’s! Die nagellakjes zijn echt prachtig.

 9. 14 april 2013 / 09:59

  Leuke foto’s en het lakje van Barry M is echt prachtig!

 10. 14 april 2013 / 10:54

  Oeh die soesjes! Heerlijk en die kwasten, Love it!

 11. 14 april 2013 / 11:06

  Aah heel leuk weer om te zien! Oeh die Zoeva kwasten lijken me fijn!

 12. 14 april 2013 / 11:37

  Bowlen is tof! Wil ik ook weer eens doen, hoewel ik het echt niet kan… ;)
  Mooi lakje, van Barry M.!

 13. 14 april 2013 / 11:41

  Wauw wat een geweldige lak van Barry M. Ook leuk hoe je die topcoat op je ringvinger hebt gedaan :-) Je all-stars zien er nog mooi wit uit, maar voor hoelang ^^

 14. 14 april 2013 / 13:04

  Haha die nagellak komt telkens weer terug, maar hij is ook echt wel suuupertof! En nagellak op de grond, handig haha. Een recensie van Cynthia’s boek lijkt me wel erg leuk, die ben ik nog amper tegengekomen. En werken in een ijszaak lijkt me best wel leuk!

 15. 14 april 2013 / 22:55

  Schitterende foto’s weer, lovely nagellak! De kleur is zo ontzettend fel en heerlijk zomers. De finish spreekt mij het meest aan, een beetje jelly, love de naam gelly ook. xD

  • 15 april 2013 / 20:45

   Ik bedoel mooi kleurtje die nagellak haha, leuke diary!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *