Take a look at my life: April #2

Take a look at my life: April #2

 photo CollageImage2-4.png

En er is weer een week voorbij. Wat gaat de tijd snel! Afgelopen week stond weer in het teken van school en vormgeving. Het schiet echt al op met ons tijdschrift. Verder ging ik nog een middagje naar Amsterdam voor mijn blog en was het natuurlijk de eerste week van de #feelgoodfitchallenge. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

 photo IMG_7307.jpg

Zaterdagavond deden we spelletjes! Met papa, met zusje en mijn vriend. Eerst Disney (!!) Monopoly. Met dit spel win ik dus echt nooit. Drie keer raden wie er won: ik! Voor de eerste keer in mijn leven denk ik. Memorabel moment. Daarna deden we nog een paar potjes Ligretto, een super leuk en snel kaartspel.

 photo IMG_7308.jpg

Heerlijk zondagochtend ontbijt, yum!

Bij toeval ontdekte ik deze prachtige combinatie! Het is Essie Parka Perfect samen met Acquamarina Strass van Collistar. Wauw! Ik ben trouwens erg blij over de lengte van mijn nagels op dit moment. Precies goed!

Whoop whoop! Afgelopen maandag begonnen we met de Feel Good & Fit Challenge! Inmiddels zit er alweer een week op. Benieuwd wat ik heb gedaan afgelopen week? Je ziet het vandaag verschijnen in het schema in de Facebook groep.

Een goed begin van de week op school. Lekkere en gezonde tussendoortjes! Dinsdag is de deadline voor ons tijdschrift, dus afgelopen week zijn we druk bezig geweest met de vormgeving. De laatste verhalen moesten afgemaakt worden en in de vormgeving gezet worden. Daarna was het tijd om te ‘finetunen’: letten op punten, komma’s, streepjes en de allerkleinste dingetjes.

 photo IMG_7322.jpg

Als ik in de trein zit, probeer ik altijd te lezen. Ook al is het maar een kort ritje van Breda naar Tilburg, je hebt toch weer een hoofdstuk gelezen. Dat werkt voor mij echt super goed!

Maandag deed ik de 7 minuten challenge samen met mijn zusje. We hadden het er maar zwaar mee, maar we hebben hem helemaal afgemaakt!

Parfum van de dag: CK One Shock Street Edition. Ik vergeet steeds hoe lekker deze geur is!

 photo IMG_7327.jpg

Gezond doen op school. Ik neem nu ook iedere dag een thermosflesje mee waar ik de hele dag door thee uit drink. Handig!

Dinsdagavond hielp ik mee met de intake op mijn school (Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg), wat overigens super leuk was om te doen! Ik mocht bij de gesprekken zitten die gehouden werden. De aankomende student krijgt een advies of hij of zij geschikt is voor de opleiding. Toen ik thuis kwam, lag er dit leuke pakket op mij te wachten van Toni & Guy!

Woensdagochtend met mijn sis in de trein! Zij had intakegesprek op haar vervolgopleiding in Tilburg. Gezellig samen reizen dus.

Woensdagavond was het hardloop tijd met Julie. De foto’s die we maakten onderweg, waren uit een niet al te charmante hoek genomen (note to self: leren hoe onder het hardlopen mooie selfies te maken). We voltooiden les 10 van Start to Run met Evy. In 37 minuten (we hebben wat extra gelopen) liepen we 4,5K. Niet verkeerd voor beginners toch?

Donderdagmiddag: onderweg naar Amsterdam!

 photo IMG_7355.jpg

Lezen in de trein op mijn e-reader met een lekker sapje erbij.

 photo IMG_7365.jpg

Ik ging naar de persdag van Simply PR waar Anne en Nicole op mij hadden gewacht, lief! Er stonden allerlei lekkere hapjes op tafel!

Op de terugweg kon ik meerijden met lieve Ramona, die ik al veel te lang niet meer had gezien. We hebben weer lekker bijgekletst in haar Beautynailsfun auto. Onderweg haalden we nog Starbucks, yum!

Toen ik thuiskwam, lag er dit lieve diertje op mij te wachten. Mijn vriend had me zo maar een kaartje gestuurd, lief!!

Vrijdagochtend lekkers op de redactie! Niet helemaal #feelgoodfitchallenge, maar wel erg lekker! Wisten jullie trouwens dat Joni ook een blog heeft? :) Vrijdag was aanpassingsdag op de redactie. Onze deadline is aankomende woensdag, dus de laatste dingetjes moeten aangepast worden. De eindredactie gaat nog een aantal keer over alle teksten, en het is onze taak om ze weer aan te passen in de vormgeving. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat!

Vrijdagmiddag stapte ik weer in de trein naar Maastricht voor een weekendje bij mijn vriend. ’s Avonds gingen we naar vrienden voor een spelletjesavond! We deden Kolonisten van Catan, een spelletje waar ik eerder niet zoveel van snapte. Nu wordt het me steeds duidelijker en dan wordt het ook leuker!

 photo IMG_7395.jpg

Whoop whoop! Zaterdagochtend ging ik hardlopen door het Limburgse land. Leuk om eens een keer ergens ander hard te lopen! Mijn vriend ging mee op de fiets om me aan te moedigen en onderweg maakte hij ook foto’s. Die zien jullie binnenkort in een run diary!

Zaterdagmiddag werkte ik aan mijn blog en deed ik nog wat dingetjes voor school.

Zaterdagavond movienight! Mijn vriend had een reünie, dus ik kon lekker een meidenfilm kijken. Het werd This Means War, die ik al een aantal keer gezien heb, maar hij blijft zo leuk!

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 13 april 2014 / 07:34

  Echt leuke foto’s! Mooi landschap om
  doorheen te lopen
  Jij ook een fijne zondag

 2. 13 april 2014 / 08:26

  Ik ben echt trots op je Ted dat je het hardlopen zo goed volhoudt!! Blijf zo doorgaan dan ren je zo de 5k : D

 3. 13 april 2014 / 09:33

  Wat een heerlijke omgeving om hard te lopen!
  Ik kan hier alleen maar op industrie terrein hardlopen.
  Goed bezig!

 4. 13 april 2014 / 09:51

  Super leuke foto’s lief! Zo jammer dat we elkaar net gemist hebben, maar ik hoop je gauw weer te zien en te spreken <3

 5. 13 april 2014 / 10:41

  Wat ben je weer goed bezig; leuke hardloopfoto’s weer! Lekker eten, roze koeken, jum!

 6. 13 april 2014 / 13:21

  Erg leuke foto’s weer. Sinds kort volg ik de blog van Joni, erg leuk!

 7. 13 april 2014 / 14:20

  Dat ontbijt ziet er heerlijk uit! Fijne foto’s!

 8. 13 april 2014 / 16:14

  Leuke foto’s! En die tweede hardloopfoto is leuk!!

 9. 13 april 2014 / 21:31

  Leuke foto’s. Wat is het lang geleden dat ik nog eens Monopoly gespeeld heb… Dringend nog ’s werk van maken :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *