Take a look at my life: April #2

 photo TALAML2_2.jpg

En we zijn weer een week dichterbij het afstuderen. My oh my, wat gaat de tijd toch snel! Afgelopen week vierde ik Pasen, ging ik naar studio-opnames van een nieuw tv-programma en ging ik sushi eten met vriendinnen!

Het paasweekend bracht ik door in Maastricht bij mijn vriend. Gezellig paasontbijt!

 photo IMG_4068.jpg

En mijn schoonmoeder maakte een heerlijke vlaai.

 photo IMG_4076.jpg

Maandag gingen mijn vriend en ik even de stad in. Onderweg stopte ik hier om een foto te maken. Gotta love bloesem!

 photo IMG_4078.jpg

Blije harries op een fiets.

We gingen lunchen bij Lunch&Zo op het Amorsplein. Ik nam (as usual) een broodje carpaccio. Heerlijk!

 photo IMG_4089.jpg

Oh nooo! Mijn favoriete poeder van Oriflame aan diggelen… Ik had al een flinke pan geraakt en door het reizen in mijn koffer is hij denk ik kapot gegaan..

 photo IMG_4090.jpg

Maandagavond ging ik naar huis. Doei lieffie!

 photo IMG_4091.jpg

Ik moest wachten op het station in Breda en ik liep langs de AH To Go en ineens was ik binnen (hoe kan dat nou? Haha). Ik zag deze popcorn staan en die moest ik uitproberen. Zoet en zout tegelijkertijd?? Ze waren echt super lekker! Deze ga ik vaker kopen.

 photo IMG_4092.jpg

Wachten op de bus.

 photo IMG_4093.jpg

Oh ja, ik kocht dit jurkje bij Zara. Ben er echt super blij mee en hij kostte maar 18 euro. Kan niet wachten tot ik hem aan kan!

 photo IMG_4096.jpg

Dinsdagochtend had ik een telefonisch interview met Cynthia voor mijn afstudeerscriptie. Daarna ging ik naar de kapper. Pfoe dat was nodig! Er zat echt geen model meer in.

 photo IMG_4099.jpg

Tadaa! Nu weer wel.

Daar moest natuurlijk een selfie van gemaakt worden.

 photo IMG_4166.jpg

Dinsdagmiddag/avond ging ik samen met een groepje van school naar Studio Baarn. Daar waren namelijk de opnames van een nieuw tv-programma: Lekker Nederlands.

 photo IMG_4168.jpg

 photo IMG_4176.jpg

Een programma waarin JURK! en Nick en Simon tegen elkaar strijden om wie de beste hertaalde teksten heeft geschreven. Super leuk om eens bij zo’n opname aanwezig te zijn! Het programma komt 18 april op SBS6. Ik ben benieuwd of ik in beeld kom! Allemaal kijken, haha!

 photo IMG_4175.jpg

Samen met lieve Elodie in het publiek. We zaten op de eerste rij aan de zijkant.

 photo IMG_4179.jpg

Woensdagochtend ging ik naar yoga. Heerlijk ontspannend, maar ook echt heel intensief voor je spieren. Ik heb steeds spierpijn!

 photo IMG_4186.jpg

’s Middags maakte ik een heerlijke lunch. Boterhammen met roomkaas, zalm en avocado en een lekkere salade die ik nog overhad.

Een paar producten die ik gebruikte dinsdag. Ik ben echt dol op de nieuwe Fuji Green Tea van The Body Shop. Jullie kunnen hier de review lezen. En natuurlijk Marc Jacobs Daisy, MAC Velvet Teddy, mijn Daniel Wellington horloge en een nagellakje van The Body Shop.

 photo IMG_4188.jpg

’s Middags werkte ik de hele middag aan mijn scriptie. Met heel veel thee!

 photo IMG_4192.jpg

’s Avonds ging ik naar Breda om sushi te eten met mijn lieve vriendinnetjes Rinske en Maxime.

 photo IMG_4190.jpg

Ik droeg mijn hoed en in mijn dorp werd ik maar raar aangekeken. Op het station van Breda riep een groepje jongens zelfs: ‘Heee leuke Michael Jackson hoed hoor!’ Tsja…. Mensen zijn hoeden gewoon niet gewend denk ik.

 photo IMG_4194.jpg

Need I say more? Het was weer heerlijk! We aten trouwens bij Sumo. Nu ik dit zie, heb ik weer zin om sushi te eten.

 photo IMG_4214.jpg

Donderdagochtend werkte ik aan mijn scriptie. ’s Middags maakte ik foto’s voor mijn blog. Heel veel nagellak- en lipstickswatches.

Het was prachtig weer, dus mijn zusje en ik gingen even een ijsje halen. Zonder jas naar buiten!

 photo IMG_4222.jpg

Uiteindelijk lakte ik mijn nagels met Mint Cream van The Body Shop. Heerlijk nu de vrolijke kleurtjes weer tevoorschijn gehaald kunnen worden!

 photo IMG_4235.jpg

Tijd om een rondje hard te lopen! Ik rende bijna 4 kilometer door de polder en het uitzicht was prachtig. Daar moest ik even een foto van maken.

 photo IMG_4238.jpg

En ik kwam onderweg ook nog een mooie bloesemboom tegen. Ook vastgelegd!

Ik nam mijn iPod weer eens mee, waar ook een Nike-app opstaat. Nooit gebruikt, maar dat is eigenlijk super handig. De Nike-app op mijn iPhone werkt niet en zodra ik locatievoorzieningen inschakel voor Endomundo, is mijn telefoon binnen no time leeg. Op mijn iPod staan allemaal liedjes van een of twee jaar geleden, super leuk om te luisteren.

 photo IMG_4244.jpg

Oh no! Ik heb wel pech deze week zeg. Ik had mijn Naked Basics palette op mijn bed liggen (waarom eigenlijk?) en er lag ook een vest dat ik graag aan wilde doen. Het palette lag blijkbaar op mijn vest en vloog zo de lucht in en kwam kei hard op de grond. NOOOO! Ik durfde hem bijna niet open te maken. ‘Gelukkig’ is alleen de zwarte oogschaduw slachtoffer geworden en het valt nog best mee. Pfew.

 photo IMG_4246.jpg

Tijd voor een healthy snack: komkommer en radijsjes.

Vrijdag was het echt prachtig weer! Ik trok mij nieuwe outfit uit de kast. Binnenkort maar eens even outfitfoto’s maken met deze kleding. :) Ik lunchte buiten met een tosti en een aflevering Gossip Girl.

 photo IMG_4259.jpg

Op naar Maastricht! De trein had een kwartier vertraging. Niet echt chill, maar ik kon wel nog even lekker in de zon zitten!

 photo IMG_4260.jpg

’s Avonds bleef de temperatuur heerlijk aangenaam. Wijntje erbij: living the good life!

 photo IMG_4265.jpg

En mijn schoonvader stookte een kampvuurtje. Gezellig en lekker warm!

Zaterdag werkte ik aan mijn afstuderen en ’s avonds hielden we een spelletjesavond met vrienden. Super leuk!

Wisten jullie trouwens ook al dat ik te volgen ben op Snapchat? Je kunt me vinden onder de naam teddlicious. Volg je me trouwens ook al op Instagram, Facebook en Twitter?

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 12 april 2015 / 07:40

  Een leuke en drukke week zo te zien! Het nieuwe jurkje van ZARA ziet er erg mooi uit, ik ben benieuwd hoe hij je staat :)
  Je haar ziet er ook weer erg mooi uit, een stuk frisser zo! Heel veel succes nog met net afstuderen.

 2. 12 april 2015 / 08:52

  Gezellig weekje heb je weer gehad! Ik heb dat ook met die Endomondo app trouwens, dat mijn batterij binnen no time leeg is. Irritant! En als je een batterij-besparende stand wil hebben moet je ervoor betalen. Tssss! Geniet van je zondag en fijne week gewenst!

 3. Lotte
  12 april 2015 / 09:33

  Watt?! Wat gaaf dat je gossip girl hebt ontmoet! Komt daar nog een apart verslag van, lijkt me heel erg leuk :) Leuk weekje gehad zo te zien, liefs

  • Tedje
   Auteur
   12 april 2015 / 11:37

   Hahaha, was dat maar zo! Nee, ik keek gewoon een aflevering Gossip Girl in de tuin ;)

 4. 12 april 2015 / 09:38

  Ooh, dat nieuwe programma lijkt me leuk! Gezellige en drukke week weer!

  • Tedje
   Auteur
   12 april 2015 / 14:54

   Hmm die vind ik ook super lekker! Je hebt gelukkig heel veel vegetarische dingen in sushirestaurants :)

 5. 12 april 2015 / 12:51

  Leuke week en wat heb je lekker gegeten zeg! Ik vind je haar er ook erg mooi uitzien!

  • Tedje
   Auteur
   12 april 2015 / 14:55

   Thanks! Haha, ik krijg er ook weer honger van als ik al die foto’s nu bekijk ;)

 6. 13 april 2015 / 17:05

  Wat een heerlijk weekje (maar balen van je make up die twee keer kapot is gegaan!). Super leuke nieuwe outfit heb je!

  • Tedje
   Auteur
   13 april 2015 / 18:09

   Ja, dat was een beetje balen inderdaad. Ach, die dingen gebeuren :( En super dankjewel! Ben er ook blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *