Take a look at my life: April #3

Take a look at my life: April #3

 photo CollageImage3-4.png

En er is weer een week voorbij! Afgelopen week was het lekker weer en deed ik weer een boel leuke dingen. Ook was het de laatste week van ons project tijdschrift, dus die is nu helemaal af! 

Vorige week zondag was een zondag zoals hij zou moeten zijn. Ik heb lekker aan mijn blog gewerkt, ook deed ik nog wat dingen voor school. ’s Avonds lekker afleveringen van Once Upon a Time en Sherlock gekeken samen met mijn vriend.

Maandag ging ik vanuit Maastricht weer naar school in Tilburg.

Maandagochtend opende ik dit leuke pakketje van Hero! Ik had deze vrijdag al gekregen, maar in het weekend was ik in Maastricht. Mijn maandag begon dus meteen goed! Lekker kokoswater, ik ben benieuwd!

 photo IMG_7442.jpg

Een nieuwe week en dat betekent een nieuwe #feelgoodfitchallenge. Deze week staat in het teken van water, thee en slaap. Jullie konden er al alles over lezen in dit artikel.

 photo IMG_7448.jpg

Nieuwe ontdekking bij de AH To Go: deze overheerlijke oatmeal koek. Hij klinkt waarschijnlijk gezonder dan dat ‘ie is, maar ach, who cares?

Maandag ging ik meteen uit school naar Amsterdam. Daar had ik namelijk voor Adorable Books een suuuuper leuke afspraak. Samen met m’n lieve medeblogsters/vriendinnen Danique en Danique ging ik een filmpje opnemen met schrijfster Lisette Jonkman! We mochten iets héél bijzonders aankondigen, namelijk haar onthulling van de cover van haar nieuwe boek Verslingerd! Klik gauw hier als je wil weten hoe de cover eruit ziet!

 photo IMG_7453.jpg

We aten met z’n vieren (Yara kon er helaas niet bijzijn, mimimi!) bij La Place in de Openbare Bibliotheek. We moesten lang wachten op ons eten, maar het was wel erg lekker!

 photo IMG_7449.jpg

Lekker lezen in de trein.

 photo IMG_7471.jpg

Outfitje van dinsdag! Niet teveel poespas en streepjes zijn eigenlijk altijd wel goed, toch?

 photo IMG_7476.jpg

Wooo, healthy me! Erg #feelgoodfitchallenge dit. Lekkere snack op school.

 photo IMG_7485.jpg

Dinsdag was het tijd voor les 12 van Start to run met Evy. Het ging niet zo lekker als andere keren voor mijn gevoel. Ik had wat last van mijn buik. Ik had denk ik niet lang genoeg gewacht na het eten. Leer voor de volgende keer!

Woensdag had ik een super leuke dag! Ik ging onder andere sushi eten met Sharon en Fé. Wat ik nog meer deed, konden jullie al in mijn plog zien!

Donderdag was de laatste dag van ons tijdschrift project. Ik had jullie beloofd om een linkje van ons tijdschrift OWN te plaatsen, dus hierbij het linkje! OWN is een tijdschrift voor de creatieve zzp’er waar ze vooral veel inspiratie uit kunnen halen. Ik heb samen met Joni de vormgeving gedaan en ik ben stiekem wel een beetje trots! Donderdagochtend was de presentatie van ons tijdschrift.

 photo IMG_7578.jpg

 photo IMG_7575.jpg

’s Middags gingen we naar museum de Pont in Tilburg, waar ik al een aantal keer ben geweest. Een heel leuk museum, zeker een aanrader om eens naartoe te gaan. In de Pont staat een hele gave spiegel. De foto hierboven is gemaakt via de achterkant van de spiegel, maar als je aan de voorkant van de spiegel staat, krijg je een super grappig effect. Vertigo (zo heet de spiegel_ is een gebogen spiegel van 5500 kilo roestvrij staal. Daardoor is het kunstzinnige voorwerp zo groot dat behalve de kijker, ook de hele omgeving te zien is. Hoe dichter je naar de spiegel loopt, hoe gekker het wordt. Je ziet je zelf eerst ondersteboven, maar daarna keer je om. Het zorgt ervoor dat je duizelig wordt, heel grappig!

 photo IMG_7579.jpg

Daarna sloten we af op het terras met de hele klas. Het was lekker weer en een rosébiertje ging er wel in! Daarna gingen we nog met een groep frietjes eten bij iemand thuis, gevolgd door wat drankspelletjes. Dat had ik al een tijdje niet meer gedaan, dus het was super leuk en gezellig.

Zaterdag stond ik vroeg op om aan mijn blog en aan school te werken.

 photo IMG_7587.jpg

Nieuw hoesje van Colorswitch!

’s Middags ging ik namelijk richting Eindhoven om vanaf daar met Danique en Yara naar Arnhem te gaan. We gingen namelijk naar JUSTIN TIMBERLAKE! Foto’s hiervan staan nog niet in deze Take a look at my life, omdat ik op dit moment in Zeeland zit met mijn vriend en zijn ouders. Die hebben jullie nog tegoed!

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 20 april 2014 / 07:56

  Leuke foto’s! Wat onwijs gaaf dat je naar Justin Timberlake bent geweest, ik ben benieuwd naar de foto’s :)

 2. 20 april 2014 / 09:07

  Gaaf dat je bij Justin was! Stiekem ben ik jaloers. Leuke foto’s weer! Ik ga nu je magazine bekijken hihi.

 3. 20 april 2014 / 09:24

  Toffe foto’s weer! Haha die oatmeal koek is inderdaad lekker maar zal vast niet zo gezond zijn als dat het klinkt :-D Jammer dat het hardlopen niet helemaal lekker ging, volgende keer beter! En weer sushi (wat eet jij dat vaak, héérlijk!),mmmmm !

 4. 20 april 2014 / 09:56

  Wat gaaaaaf Justin Timberlake! Ik vind die koekjes van de AH zoo lekker! Vooral de koeken met witte chocolade en macadamia noten! Wel slecht hahaha!

 5. 20 april 2014 / 10:14

  Super leuke foto’s! Het telefoonhoesje is echt super leuk.

 6. 20 april 2014 / 10:50

  Leuke foto’s allemaal. Die felle blazer staat je goed! ♥

 7. 20 april 2014 / 11:30

  Leuk datje naar Justin was, ik zag het al op instagram!! leuke foto’s x

 8. 20 april 2014 / 11:40

  Leuke foto’s allemaal! Op die laatste foto, de roze blazer staat je superleuk! En het hoesje is ook mooi.

 9. 20 april 2014 / 12:06

  Ik ben nog nooit in De Pont geweest, wel voorbij gereden/gefietst. Misschien toch maar eens doen.

 10. 20 april 2014 / 22:47

  Wat een leuke diary! Leuk weekje heb je achter de rug!

 11. Mandy
  21 april 2014 / 21:22

  Wat zie je er goed uit op die laatste foto!!

  Klinkt als een fijne week :)

 12. 22 april 2014 / 10:31

  Hi Tedje,

  Wat leuk dat je op deze manier ons een kijkje in je leven geeft.

  Liefs Dennis & Fons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *