Take a look at my life: April #3

 photo TALAML3_2.jpg

De weken gaan zo snel, tis gewoon nie meer normaol, zouden we in Brabant zeggen. De eerste helft van april is alweer voorbij voordat ik kon beseffen dat hij begonnen was.

 photo IMG_4272.jpg

Zo heb ik er maar al te vaak bijgezeten afgelopen week. De deadline voor het afstuderen komt steeds dichterbij en ik vind het best wel spannend allemaal!

 photo IMG_4285.jpg

Prachtige zonsondergang in Maastricht.

 photo IMG_4286.jpg

Maandag ging de wekker om 6 uur. Ik ging namelijk vanuit Maastricht naar school in Tilburg. Pfoe, vroeg! Mijn vriend zette me af bij het station op de weg naar zijn werk. Een tijdje geleden alweer dat ik op school was. Ik ga de komende weken namelijk tweedejaars van de opleiding begeleiden op de nieuwsredactie: vergaderingen leiden, onderwerpen goedkeuren en de eindredactie doen van stukken. Leuk, ik heb er zin in!

Toen ik thuis kwam, ging ik lekker hoelahoepen. Dat doe ik nu iedere dag!

 photo IMG_4291.jpg

Ik heb sinds kort de app Happening ontdekt. Het is eigenlijk een app waar je kunt chatten, maar je kunt er ook spelletjes met elkaar doen. Zo heb je Photo hunt en dan moet je bepaalde opdrachten uitvoeren en daar een foto van maken, of Ranking game en dan moet je stemmen op elkaar wie bijvoorbeeld het snelst kan typen op zijn telefoon of wie het langst slaapt. Dat soort dingen. Op bovenstaande foto was de Photo hunt opdracht: Balancing 3 pillows on your head. Ik zit met mijn zusje in die groep en we waren allebei toevallig op Happening aan het kijken toen die opdracht in beeld kwam. We sprintten naar onze kamers en gooiden drie kussens op onze hoofden. Ik maakte als eerste de foto dus ik had gewonnen!

 photo IMG_4295.jpg

Met mijn lieve vriendinnen van Adorable Books hebben we ook een groep in Happening en hier was de Photohunt: Wearing two watches. Ik vind het echt een geinige app!

Nieuw leesvoer! Ik had een abonnement op de ELLE, maar dit is de laatste die ik ontvang: ik hem het abonnement opgezegd! Ik was al jaren lid van ELLE en ik heb nu zin in een ander tijdschrift. Ik weet alleen nog niet welke!

 photo IMG_4298.jpg

Hmm lekker ontbijtje!

 photo IMG_4301.jpg

Op naar school voor een proefvergadering met de tweedejaars.

 photo IMG_4302.jpg

Alleen er reden geen treinen! Ik zou samen met mijn zusje reizen en ze was helemaal in de stress, omdat ze tentamen had. En nu kon ze niet op school komen, help! Gelukkig kon ik de auto van mijn tante lenen. Lief!

 photo 0059d4b4-c89d-4333-925e-469c259a4eef.jpg

Mijn zusje maakte een selfie terwijl ik probeer te lachen, maar eigenlijk te druk was met focussen op de weg, haha.

 photo IMG_4310.jpg

’s Avonds was de lucht echt prachtig! Deze foto is niet bewerkt.

 photo IMG_4314.jpg

Ik keek nog een aflevering Gossip Girl en ik zag dat Chuck in seizoen 5 al met een onesie, de trendsetter.

Woensdag was het echt prachtig weer! Helaas heb ik bijna de hele dag binnen gezeten om te werken aan mijn scriptie. Het enige zonnige in huis was mijn nagellak, haha ;)

 photo IMG_4317.jpg

Ik lunchte wel buiten in de zon met boterhammen met avocado en twee rolletjes rosbief met sla!

 photo IMG_4318.jpg

Het nieuwe medewerkersmagazine van Albert Heijn viel in de brievenbus waar ik aan meegewerkt heb!

 photo IMG_4324.jpg

Even een pauze van mijn scriptie: lezen in Zoek het maar uit van Chantal van Gastel. Dit boek heb ik al eerder gelezen, maar na mijn interview met haar kriebelde het weer op het boek te herlezen! Oh en het was echt zulk mooi weer! Ik droeg een kort broekje en een top: ultiem zomergevoel!

 photo IMG_4328.jpg

’s Avonds keek ik Safe Haven op Netflix.

 photo plog16.jpg

Donderdag maakte ik overal foto’s van en die hebben jullie al kunnen zien in de plog die vrijdag online kwam.

 photo IMG_4421.jpg

Wat een feest: een nieuwe pot Nutella openmaken!

Ik dronk versgeperste jus d’orange uit mijn nieuwe mason jar van Hema.

 photo IMG_4434.jpg

Vrijdagavond aten we friet. Met een frikadel speciaal. Hoe bedoel je guilty pleasure?? #fitgirl #moetkunnen

 photo cb222251-b28e-4343-94c7-71318acd1678.jpg

Ik ging mijn vriend ophalen van het station en ’s avonds keken we gezellig film op de bank. Daarna kwam ik erachter dat ik 1900 volgers op Instagram had. OMG! Dankjewel :) Volgen jullie mij al op Instagram?

Zaterdag werkte ik aan mijn blog en aan mijn scriptie.

Have a nice Sunday! Wat gaan jullie vandaag doen? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 19 april 2015 / 07:46

  Lekker druk weekje zeg. Spannend hoor het afstuderen, maar het komt vast allemaal goed :)

 2. 19 april 2015 / 08:29

  Leuke foto’s! Je nagellak is erg mooi, lekker zomers. Veel succes met het afstuderen :)

  • Tedje
   Auteur
   19 april 2015 / 12:41

   Ahw, thanks! Ik ben er zelf ook echt super blij mee. Zo’n vrolijk kleurtje!

 3. 19 april 2015 / 10:56

  Ziet er uit als een leuke week en inderdaad de deadline van het afstuderen komt steeds dichterbij.. Aaah!

  • Tedje
   Auteur
   19 april 2015 / 12:41

   True, true! Ik geniet er iedere keer weer van, yum!

 4. 19 april 2015 / 13:55

  Leuke hoepel heb je , en wat een vrolijk zomers lakje! xx

 5. 19 april 2015 / 14:17

  Wat een leuk artikel! :) Wat spannend dat je aan het afstuderen bent! En wat een mooie kleur groen/blauwe nagellak! En friet blijft lekker! Daar zou ik ook geen afstand van kunnen nemen haha!

 6. 19 april 2015 / 14:20

  Oeeh wat een super toffe kleur nagellak! Oeeh bijna 2000 volgers. Onwijs leuk!

 7. 19 april 2015 / 15:03

  Wat een leuke diary! Hmm frietjes met een frikadel speciaal. Dat is lang geleden, hihi! Ziet er heerlijk uit!

 8. 19 april 2015 / 18:56

  Leuke week! Die mason jar beker van de Hema is zo leuk! :-D En wauw, wat goed, 1900 volgers!! Ik heb er net 300 gehaald, haha, daar ben ik ook al heel blij mee! :-P

  ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *