Take a look at my life: April #3

Afgelopen week ben ik veel aan het werk, maar probeer ik tussendoor te genieten van het mooie weer. En we gaan onverwacht een weekendje naar Zeeland!

Maandag begint mijn week met werken, werken, werken! ’s Avonds ga ik naar de lancering van de nieuwe Chapeau Magazine. Ik maakte de Style-pagina’s voor dit nummer. Heel leuk om te doen!

Hier word je toch instant vrolijk van?

Dinsdag ben ik overdag ook gewoon aan het werk achter mijn computer. Niet veel bijzonders. Het was natuurlijk prachtig weer en ’s avonds sportten we in het Limburgse heuvellandschap. Niet te doen zo mooi, toch?

We renden een aantal keer de heuvels op en af. Fijn dat onze sportinstructrice even een foto wilde maken, want ik was kapot, haha! Even op adem komen.

Woensdag was het ook weer prachtig weer. Ik had een lunchafspraak in de stad en ik trok mijn jurkje uit de kast.

We lunchten bij Cinq. We namen allebij de toast Cinq, die super lekker was!

We konden het niet laten… Bij dat mooie weer hoort toch een ijsje? We haalden er een bij de Smakerij in de Stationsstraat.

Happy kid.

Ik kreeg een lekker pakket binnen van The Body Shop. Ik heb de Almond Milk Body Yoghurt al geprobeerd, en het is echt fijn spul! Lekker verkoelend en trekt super snel in. Ideaal voor de zomer dus. Ze zijn vanaf mei verkrijgbaar in de winkel.

Woensdagavond at ik bij Nadine. Heerlijk buiten met een wijntje! Daarna wandelden we een uur naar een vriendin en brachten we daar de avond door. Gezellig.

Boodschappen doen in een korte broek en met slippers. Wie had dat een maand geleden verwacht? Ik dacht dat het voor altijd winter zou blijven, haha!

Donderdagavond wandel ik naar de stad en ga ik samen met mijn vriend eten bij Johnny Wrap. Met uitzicht op de Maas, wat wil je nog meer?

Na het eten wandelen we nog langs de Maas. Van dit uitzicht krijg je toch nooit genoeg?

Vrijdagavond hebben we het huisfeest van mijn zusje, in haar studentenhuis in Tilburg. Red cups and sweaty bodies everywhere… ;-) Ik speel twee potjes bierpong en ik blijk er beter in te zijn dan ik dacht! Tenminste… De eerste ronde, haha!

Zaterdag rijden mijn vriend en ik naar Zeeland voor een weekendje, waar zijn ouders ook zijn. Wat is het heerlijk weer! Het lijkt wel zomer! We wandelen, spelen spelletjes en ik lees een boek uit.

’s Avonds gaan we uit eten. Tegen een toetje met chocolade zeg ik nooit nee…

Zondag maakten we een lekkere wandeling door het bos en langs het strand.

Het is maar goed dat we het laatste stuk over het strand lopen, want de zolen van mijn bergschoenen vallen er onder uit! Het waren al wat oudere exemplaren van mijn moeder en ik mocht ze even testen of het wat was voor Amerika… Dat wordt toch nog nieuwe kopen dus ;-) Maar goed dat ik het nog even uitgeprobeerd had, want anders had ik in de Grand Canyon een probleem gehad, haha!

Ik hou zo van deze plek! Twee dagen lijken wel een week. Heerlijk om hier weer even te zijn!

Deze week staan er twee theaterbezoekjes op de planning: Jan Dino Asporaat en Paulien Cornelisse! En vrijdag ben ik te vinden op Kingsland in Den Bosch. Wat ga jij doen met Koningsdag? 

Liefs,
Tedje

Pssttt… Volg je me al op Instagram

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. Eilish
  23 april 2018 / 10:53

  Ik ben toch ook echt heel blij dat ik in Zeeland woon, ik heb ook heerlijk op t strand gewandeld. Met koningsdag, hopelijk rommelmarkten afstruinen!

  • Tedje
   Auteur
   23 april 2018 / 15:37

   Oh, wat heerlijk dat je aan de kust woont! Wij helaas niet, maar we komen er heel graag!

  • Tedje
   Auteur
   23 april 2018 / 15:38

   Haha ja, ik heb me echt kapot gelachen! Gelukkig kon ik met blote voeten terug over het strand!

 2. 23 april 2018 / 11:36

  Wat leuk dat jullie dit weekend naar Zeeland zijn geweest. Optimaal genieten van het weer <3
  Oh en toetjes met chocolade…. Inderdaad altijd goed!!

  • Tedje
   Auteur
   23 april 2018 / 15:38

   Ja, dat was echt even boffen! En inderdaad: yumm heb er nu weer zin in!

 3. 24 april 2018 / 21:24

  oh wat een heerlijk overzicht zeg! ik ben gisteren naar lacubanita geweest en morgen sushi bij shabu shabu in dordrecht, nu al zin in! haha hele verkeerde eet week dit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *