Take a look at my life: April #3

Take a look at my life: April #3

 photo CollageImage3.png

Yeah! Eindelijk schijnt de zon weer! En dat betekent: ijsjes eten en lekker van de zon genieten. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel ijsjes ga eten komende tijd, omdat mijn zusje in de nieuwe ijssalon bij ons om de hoek werkt. Wel heel aantrekkelijk om even een rondje te gaan lopen en dan ’toevallig’ langs de ijssalon te wandelen. Niet zo goed voor mijn Fit For Summer challenge, maar ijsjes zijn gewoon té lekker. 

Oh boy, wat was het vorige week zondag prachtig weer! Het leek er ’s ochtends nog niet echt op in Maastricht, maar rond een uur of 3 brak de zon door en ’s avonds om half 6 was het nog steeds 22 graden. Ik moest helaas aan een onderzoek voor school werken, maar ik heb toch nog een uurtje zon meegepikt. Genieten!

Door het lekkere weer kreeg ik zin om mijn favoriete blush van Sleek: Rose Gold op te doen door die heerlijke shimmers die erin zitten.

Na het eten maakten mijn vriend en ik nog een wandelingetje van een half uur. Nog lekker even 2,5km gelopen. Goed voor de beentjes en natuurlijk voor de Fit For Summer Challenge.

Maandagochtend ging ik weer op huis aan. In Maastricht scheen de zon. Eenmaal aangekomen in Brabant regende het pijpenstelen. Onderweg was er nog iemand voor de trein gesprongen (altijd fijn) dus ruim een uur later dan gepland was ik dan eindelijk thuis.

Eenmaal thuis gekomen deed ik de eerste abs workout van deze week met behulp van bovenstaand filmpje. Ook al staat er: for beginners, pff ik vond deze heftig! Ik kon niet alles meedoen, maar over het algemeen ging het wel goed.

Tijd om de nieuwe ELLE door te bladeren! De cover vind ik zelf niet super, wat jullie?

Nagels gelakt met Lean On Me van KOH! Wat een mooi kleurtje is dat toch.

Jup, ook deze week heb ik liters thee gedronken uit mijn Blond Amsterdam mokken. Hier kan 300ml in, dan schiet het lekker op! Dit is trouwens een thee smaak van Blond zelf, groene thee met citroen smaak!

 photo IMG_0856a.jpg

It’s spring! Gezellige bloemetjes in de tuin.

Dinsdagavond was het tijd voor een verstand op nul film. Eindelijk weer eens movie time, het gaat niet zo super spectaculair goed met mijn Movie Challenge namelijk.. Oeps! Hebben jullie nog aanraders voor leuke films? Bachelorette was een vermakelijke film, heb er wel om moeten lachen!

Woensdag ontving ik mijn Zalando bestelling. Ik had maandag besteld, dus een lekkere snelle levering!

Het is een Nike Performance Legend 2.0 Panty. Ik gebruik hem als ik buikspier-oefeningen ga doen thuis, maar ook heb ik hem aan naar de zumba. Je kunt zo’n tight eigenlijk voor alle soorten sport gebruiken.

Mijn zusje en ik hebben heus niet zoveel All Stars en Vans….

Klaar om te gaan sporten! Hier heb ik de Nike tight aan en wauw wat zit hij lekker! Hij kleedt ook goed af, errug fijn.

Donderdag begon ik de dag met een glaasje verse jus d’orange. Lekker!

’s Middags een lekkere tosti als lunch. Ik werkte deze week trouwens als een malle aan mijn onderzoeksverslag en essay. Veel uurtjes achter de computer besteed dus.. Donderdag moest ik ook nog even twintig minuutjes naar school voor een slb-gesprek (studieloopbaan begeleider). Ik mocht de auto pakken, dat scheelde lekker wat tijd! Vroem vroem….

 photo IMG_0877.jpg

Outfitje! Broek en blazer van Zara, shirt van Vila en mijn witte All Stars.

’s Avonds een uur en een kwartier gewandeld met vriendin Julie. Onderweg kwamen we allerlei beesten tegen. Het katje liep de hele tijd met ons mee en deze bok leek wel heel erg veel op een kruising tussen een hond en een schaap. Daarna (slecht!!) nog een ijsje gegeten. Ik nam watermeloen met yoghurt/mandarijn. Heerlijk!

Vrijdagochtend moest ik al vroeg uit de veren, want ik had om 8 uur een afspraak bij de orthodontist. Mijn draadje achter mijn tanden was los komen te zitten, dus die moest even gefixt worden. Daarna werkte ik nog aan mijn essay, want vrijdag was DD (Deadline Day). Het essay en het onderzoeksverslag moesten ingeleverd worden. Ik had het gelukkig allemaal op tijd af.

Tussendoor even een break om mijn nagels te lakken. Dit is het kleurtje Coral Reef van Picture Polish met de nail art special effect topper 02 Circus Confetti van Essence.

 photo IMG_0904.jpg

Eten klaarmaken voor een avondje lekker dineren met vriendinnetjes!

We hadden tapas gegeten! Vooraf een soepje, brood met smeersels en soepstengels met parmaham. Verder hadden we mozzarella bolletjes met cherrytomaatjes, een salade met feta, tomaat en komkommer, gehaktballetjes, peppadews gevuld met roomkaas, zongedroogde tomaten, aardappeltjes en wraps met zalm. Smullen maar!

Met het allerlekkerste toetje ooit: brownies met witte chocolade erover heen(van Albert Heijn Excellent) met een bolletje slagroom ijs en slagroom. Heerlijk!

Zaterdag was het prachtig weer dus mijn vriend en ik liepen 5km onder het genot van een lekker ijsje.

Ik kan niet wachten om deze uit te proberen! Een nieuwe Limited Edition lijn van Dove: Beauty Blossom. Binnenkort kun je uiteraard een review verwachten!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

28 Reacties

 1. 21 april 2013 / 07:27

  Wat een leuke foto’s! En wat een heerlijk eten:)

 2. 21 april 2013 / 08:41

  Leuke foto’s, heerlijk al dat eten en foto’s met lekker weer!

 3. 21 april 2013 / 08:58

  Al die ijsjes, heerlijk! Mandarijn lijkt me wel een aparte smaak. Die tight/sportbroek staat je mooi! En leuke outfit ook, is dat een 7/8e broek? Dat vind ik de laatste tijd zo leuk. En ‘er was even iemand voor de trein gesprongen’, best erg eigenlijk dat dat al zowat ‘normaal’ is voor ons.

  • Tedje
   Auteur
   21 april 2013 / 09:16

   Het is eigenlijk een gewone lange broek, maar ik heb nogal lange benen dus broeken passen mij nooit, vandaar dat ‘ie 7/8 is! Haha!

 4. 21 april 2013 / 10:19

  Leuke foto’s!
  Hmmm al die hapjes. Lekker!
  Ik ben benieuwd naar de nieuwe Dove lijn.

 5. 21 april 2013 / 12:09

  All Stars zijn zulke fijne gympies :-) Mooie nagellakkleur van KOH!

 6. 21 april 2013 / 12:44

  leuke foto’s! en je outfit is heel tof :D x

 7. 21 april 2013 / 14:59

  Wat een leuke foto’s. Wow ik heb helemaal geen ijsjes gehad afgelopen week! Die brownie met witte chocolade ziet er wel erg lekker uit!

 8. 21 april 2013 / 15:42

  Oh my gooood, heerlijke foodpictures weer! Love tapas, vooral de wraprolletjes, maar dan met kipfilet. Volgens mij is het ook wel lekker met zalm, maar ik lust geen zalm.. I know. But it sounds damn tasty, ziet er ook lekker uit. Geweldige foto’s, het is veel leuker om het elke week te zien!

 9. 21 april 2013 / 17:23

  Nu wil ik ook een ijsje ;)
  En dat schaap, hahahah!

 10. 21 april 2013 / 17:44

  Geen idee of je ze al gezien hebt, maar hier een paar aanraders. Ik zou nog meer kunnen noemen, maar dat is echt een heeeeeele lange lijst.

  17 again
  21 Jump Street
  The Avengers
  Bride Wars
  Bridesmaids
  Burlesque
  The Butterfly Effect
  Captain America
  Chalet Girl
  Charlie st. Cloud
  Cheaper by the Dozen 1 en 2
  Confessions of a Shopaholic
  The Chronicles of Narnia
  Couples Retreat
  The Dark Night Rises
  The Day after Tomorrow
  Dear John
  Dirty Dancing: Havana Nights
  Due Date
  Easy A
  Elizabethtown
  Fame (beide)
  The Devil Wears Prada
  The Family Stone
  Hachi (huilen gegarandeerd)
  The Holiday
  Honey
  I Love You, Man
  The Impossible
  Iron Man (alle)
  Killers
  The Last Song
  Safe Haven (net gezien met de ladiesnight, prachtig)
  Life as We Know it
  Monte Carlo
  Moulin Rouge
  No Reservations
  One For the Money

  Dit is al een aardig lijstje. Mocht je eens een langer lijstje met aanraders willen, dan mag je altijd contact met me opnemen. Ook voor Serie aanraders mag je me vragen, hihi. Ben een serie-verslaafde en werk tegenwoordig dan ook voor een website over tv series ^^ (www.mijnserie.nl). Op die website kun je ook series aangeraden krijgen, mocht je geïnteresseerd zijn.

  • Tedje
   Auteur
   21 april 2013 / 18:04

   Dank voor de lijst!! Super leuk. Ik heb er al heel wat van deze lijst gezien, maar ook een aantal nog niet. Leuk!

 11. 22 april 2013 / 12:15

  Heerlijk dat het heerlijke weer terug te zien is in je foto’s. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *