Take a look at my life: April #4

teddlicious-blog-12

En weer een week voorbij! Afgelopen week had ik een feestje, ging ik lekker uiteten, naar de yoga en had ik een gezellig uitje met mijn collega’s! 

IMG_3427 1

Een tijdje geleden zagen jullie het misschien al op mijn blog, maar ik heb een nieuwe bril. Al een tijdje hoor, maar ik zette hem nu voor het eerst goed op de foto, haha!

IMG_3440 1

Vorig weekend ging ik op bezoek bij mijn tante, want mijn neefje was jarig! Ik zeg altijd wel neefje, maar hij is even oud als ik geworden en hij zorgt ervoor dat mijn website altijd goed wordt onderhouden. Dus zo klein is hij niet meer, haha. Maar ze hebben in ieder geval een Britse Korthaar en misschien weten jullie wel hoe mooi ik deze katten vind. Alleen hij was niet zo blij toen ik hem wakker maakte, omdat ik met hem wilde knuffelen. Oeps. *Human, let me take a nap!*

IMG_3433

Zaterdagmiddag stond ik model voor Elodie in de Spoorzone in Tilburg. En daar zijn deze foto’s uitgekomen! Ik ben er super blij mee en het is altijd gezellig met Elodie.

IMG_3434 1

Daarna hadden we een soort mini-reünie, want we gingen uit eten met zeven meiden van de opleiding journalistiek. Ik ben inmiddels al bijna een jaar afgestudeerd. Bizar hoe snel de tijd gaat! We aten lekkere tapas, yum!

IMG_3436

Lieve dames! Zo leuk om te zien hoe iedereen een andere kant opgaat. We spraken in Tilburg af, maar er moesten dames uit Limburg, Zeeland en Den Haag komen. Dit moeten we echt blijven doen!

IMG_3476

Ik word altijd vrolijk van bloemen in huis!

IMG_3447

Zondag was het tijd voor een grote schoonmaak. Als jullie me volgen op Snapchat hebben jullie het al kunnen zien, maar ik heb heel mijn beautystash opgeruim. Mijn vader moest super hard lachen toen ik hier op de grond aan het sorteren was, dus hij besloot er een foto van te maken.

IMG_3449 2

Heel veel nagellak was uitgedroogd, super zonde, maar die konden direct in de prullenbak! Een aantal nagellakjes hield ik om te verdelen onder mijn vriendinnen. En mijn nichtjes kregen er ook een paar, die waren er super blij mee. Ik deed uiteindelijk afstand van 80 nagellakjes en ik hield er nog 140 over. Oeps.

IMG_3458 2

Mijn vriend bracht het weekend door in Maastricht bij zijn ouders en dat gaf mij de mogelijkheid om de tv in te pikken en een fijne meidenfilm op Netflix te kijken.

IMG_3473 1

Tijdens mijn grote schoonmaak vond ik mijn Sisters bandje weer, die mijn zusje en ik allebei hebben. Maandagavond ging ik trouwens weer naar yoga en het was super fijn! Ik ga proberen vanaf nu iedere week weer te gaan. Zo, nu staat het op mijn blog en moet ik wel. Herinner je me eraan?

IMG_3497 2

Krijgen jullie Fabulous by Douglas thuis? Let dan goed op bij het artikel Spring is in the hair, want die heb ik geschreven! De credits staan in de vouw van het blad. Het blijft leuk om je naam in een tijdschrift te zien. Dat is altijd mijn droom geweest!

IMG_3510 1

Woensdag ging ik uiteten (sushi!!) met Ramona in Roosendaal. We hadden elkaar al veel te lang niet gezien, dus het bijkletsen was erg nodig!

IMG_3516 1

Ik heb iets met mooie vloeren. En dan moet ik er even een foto van maken. #ihavethisthingwithfloors. Donderdagavond maakte ik een lekker lange wandeling met mijn vriend. Mijn doel van 10.000 stappen voor die dag werd sowieso gehaald!

IMG_3537 1

Best friend in the morning.

IMG_3540 1

Vrijdagmiddag, tijd voor een wijntje! De week vloog voorbij op kantoor, echt bizar hoe snel de tijd gaat. Want tussen al deze leuke dingen die ik afgelopen week heb gedaan, ging ik natuurlijk ook gewoon iedere dag werken.

IMG_3541 1

Na de borrel gingen we uiteten met alle collega’s, super gezellig! We aten bij Burgers & Beers in Roosendaal en de burger was echt super lekker! Daarna gingen we nog wat drinken in de stad. Het was een gezellige avond!

Aankomende week werk ik natuurlijk gewoon weer de hele week, behalve woensdag, want dan ga ik naar Kingsland Festival in Den Bosch samen met een vriendin! Heb jij al plannen voor Koningsdag?

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

P.s. Volg jij mij al op Instagram? En op Snapchat (teddlicious)? Hier hou ik je op de hoogte van wat ik allemaal nog meer doe! 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 24 april 2016 / 08:29

  Fijne week heb je weer gehad hoor :-). Ik heb nog geen plannen voor Koningsdag, eerst ook maar eens even kijken wat het weer nou gaat doen.. Hopelijk wordt het stukken beter dan de vooruitzichten!

  • Tedje
   Auteur
   24 april 2016 / 16:23

   Ja het weer wordt niet super, echt zo jammer! Gelukkig is Kingsland Festival overdekt!

 2. 24 april 2016 / 08:51

  Klinkt als een super leuke week! Met koningsdag zouden wij eigenlijk spullen gaan verkopen, maar vanwege het weer gaat dat denk ik niet door.

 3. 24 april 2016 / 10:04

  Hahahaha, die kat, ik moest echt enorm hard lachen

 4. 24 april 2016 / 11:46

  Mooie foto’s weer, ziet er uit als een hele leuke week!

 5. 24 april 2016 / 22:02

  Wat een leuke foto’s! Ik moet met koningsdag tot 13u werken, daarna maar even kijken wat we gaan doen en hoe zulk weer het is. Heb trouwens het blad van Douglas ontvangen ga zeker je artikel lezen! :)

 6. 10 mei 2016 / 18:33

  Toffe foto van de graffiti! Het lijkt erop dat je een erg goede week hebt gehad! Heerlijk eten in ieder geval!;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *