Take a look at my life: April #4

TALAML3

Afgelopen week stond in het teken van Pasen, bioscoopbezoekjes, uiteten, heel veel werken en een gezellige dag met vriendinnen in Maastricht! Kijk je mee naar mijn week? 

IMG_0352

Ik hoop dat jullie allemaal fijne Paasdagen hebben gehad! Wij brachten het feestweekend door bij mijn ouders, waar we gingen brunchen met mijn familie. ’s Avonds maakten we dit feestmaal klaar met asperges, yum!

IMG_0364

Gezellige (en fotogenieke) paasdecoratie.

IMG_0371

Tweede Paasdag hadden we een heerlijk ontbijtje.

IMG_0372

’s Middags gingen wen aar de bioscoop: Beauty and the Beast it was! Ik was zo benieuwd naar de film en hij was echt heel erg leuk. Aanrader als je van musicalachtige films houdt. En Disney natuurlijk.

IMG_0373

Dinsdagochtend ging ik ontbijten met twee vriendinnen. Eerst koffie om wakker te worden.

IMG_0375

En daarna een heerlijke omelet!

IMG_0387

Nog even genieten van de mooie bloesem aan de bomen, want nu ik dit schrijf, is bijna alle bloesem al verdwenen. Zo jammer!

IMG_0389

Ik ging twee keer naar de bioscoop deze week. Met twee vriendinnen ging ik naar de Ladies Night van de film Voor Elkaar Gemaakt. De recensie die ik heb geschreven kun je hier lezen. En op Adorable Books kun je ook nog eens twee vrijkaarten voor de film winnen!

IMG_0397

Ik maakte deze flatlay voor mijn Instagram-account en het werd de meest gelikete foto ooit op mijn profiel. YAY! Volg jij mij al? Ik ben trouwens superblij met de armband en de ringen die ik van MelanO kreeg, zo mooi!

IMG_0399

Afgelopen week was een drukke week. Niet alleen met werk (waar ik weinig foto’s van maak), maar ook met leuke dingen! Zo ging ik donderdag uiteten met twee oud collega’s in Breda. We aten bij Tortilla’s, zo lekker daar en erg goed te betalen.

IMG_0400

Pretty Breda <3

IMG_0418

Vrijdag was ik een hele dag op pad in Eindhoven voor een leuke freelanceklus. Voor Strijp R interviewde ik een heleboel mensen en tussendoor brachten we de tijd door in het gave restaurant van Piet Hein Eek. Wat een leuke hotspot!

IMG_0421

Draaidagje op Strijp R!

IMG_0433

Het atelier van Piet Hein Eek, wat een prachtige ruimte!

IMG_0439

Zaterdag kwamen vriendinnen van journalistiek langs in Maastricht. Ze  kwamen uit alle hoeken van Nederland, zo leuk! Ik maakte een lekkere lunch klaar.

IMG_0440

Yum!

IMG_0463

We maakten een flinke stadswandeling met z’n allen. Het was droog, maar wel koud! Maar dat mocht de pret niet drukken, het was super gezellig.

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 23 april 2017 / 14:00

    Ik zie lekker veel eten voorbij komen, alleen asperges vind ik dus echt niet lekker haha. Piet Hein Eek ziet er wel gaaf uit, ben benieuwd hoe je interview is geweest.

  2. 23 april 2017 / 16:46

    Wat een fijne week heb je weer achter de rug. Mooie flatlay, ik snap al die likes wel hoor :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *