Take a look at my life: April #4

Afgelopen week was een bomvolle week met werk, maar ook met leuke dingen, zoals uit eten, Koningsdag en bezoekjes aan het theater! Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan? 

Ik bestelde dit jurkje bij WE. Ik wist nog niet zeker of ik hem wilde houden, dus ik stuurde deze foto naar een paar vriendinnen. Die zeiden allemaal dat ze hem leuk vonden, dus ik heb het jurkje uiteindelijk gehouden! Wat vind jij ervan?

YAY! Voor Adorable Books kreeg ik het nieuwe boek van Jill Mansell binnen. Ik kan niet wachten om in Stuur me een berichtje te beginnen, maar ik denk dat ik hem bewaar voor de vakantie!

Na een dag hard werken ging ik weer sporten. Ready to go!

We sportten met dit uitzicht in België, niet verkeerd toch?

Woensdag ging ik een hapje eten bij Jack Whites in Maastricht met mijn vriend.

Je kunt daar super lekkere fish & chips eten. Een echte (budget) aanrader!

Na het eten liepen we nog een rondje langs de Maas.

Daarna gingen we naar de voorstelling ‘Keihard’ van Jandino Asporaat in het theater. Het was ontzettend leuk, we hebben erg gelachen!

Er staan weer een aantal artikelen van mijn hand in de nieuwe Chapeau Magazine!

Waaronder deze style pagina. Een hele leuke klus om te doen!

Ik maakte een wandeling door Maastricht.

En onderweg kwam ik deze plas van bloesem tegen. Mooi aan de bomen, maar ook op de grond! Alhoewel de roze blaadjes nu zijn veranderd in bruine smerige ellende.

Vrijdag ging ik met mijn zusje naar Kingsland in Den Bosch! Het was super lekker weer, we hadden echt geluk!

Er was een stage buiten, maar ook binnen! En daar werden heerlijke jams gedraaid. Zeker toen Freddy Moreira en Sam Blans draaiden, wat een feest!

Je kon gratis foto’s laten maken, super leuk! Daar hebben we natuurlijk even gebruik van gemaakt.

Zaterdag reed ik samen met mijn moeder en mijn zusje naar Maastricht voor een weekendje! We gingen shoppen, uit eten en naar het theater! Wat een super leuke week eigenlijk, vol met leuke dingen! We aten bij Bistro Croquant, waar we echt heerlijk hebben gegeten. Je kunt hier kleine gerechtjes bestellen, die je eventueel met elkaar kunt delen als je dat leuk vindt. Ik kom hier zeker nog eens terug!

En zo kom je ineens twee keer in dezelfde week in het theater, haha! Toeval! Ik ging samen met mijn moeder en mijn zusje naar de voorstelling ‘Om mijn moverende redenen’ van Paulien Cornelisse. Heel iets anders dan Jandino, maar ook heel erg leuk, gevat en grappig. We hebben ons goed vermaakt!

Zondag was een relaxte dag. Ik ontbeet met mijn moeder en zusje, die ik vervolgens naar het station bracht. Daarna werkte ik nog een paar uurtjes achter de computer, ging ik een rondje wandelen met een vriendin en sloten we met z’n tweeën het weekend af met Temptation Island, nacho’s en de film Definitely, Maybe.

Hoe was jouw week? En wat heb jij met Koningsdag gedaan? 

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 30 april 2018 / 18:51

    Wat een leuke week zeg, en het jurkje is zeker leuk!

  2. 1 mei 2018 / 22:53

    Wat tof om je eigen werk in een magazine te zien zeg, congretz! mag je heel trots op zijn.
    Wat een heerlijk overzicht weer en die bar ziet er heel cozy uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *