Take a look at my life: Augustus #1

talaml1

En toen was het alweer augustus! Mijn week begon minder leuk met ziek zijn, maar gelukkig knapte ik weer op en kon ik mijn gewone ritme weer oppakken. Kijk je mee?

IMG_2580

Mijn week begon niet top: op zondag werd ik namelijk ziek! Ik zou eigenlijk afspreken met vriendinnen in Zeeland, maar daar kon ik helaas niet bij zijn. In plaats daarvan lag ik de hele dag in bed. Ik sliep veel en ik keek nog een filmpje op Netflix.

IMG_2584

Maandag werkte ik een paar uurtjes, maar ik voelde me nog steeds niet lekker. ’s Middags dook ik weer mijn bed in. ’s Ochtends maakte ik foto’s voor mijn blog en deed ik wat klusjes op de laptop die per se gedaan moesten worden.

IMG_2585

Mijn eetlust was ver te zoeken, maar toch probeerde ik wat te eten. Ik drink alleen Cup-a-Soup als ik ziek ben geloof ik, haha!

IMG_2587

Dinsdag was dit nog steeds mijn uitzicht. ’s Ochtends dacht ik dat ik me beter voelde, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Ziek zijn is maar saai.

IMG_2594

Dinsdagavond ging het beter: ik promoveerde van het bed naar de bank!

Woensdag ging het gelukkig een stuk beter en werkte ik weer de hele dag, deed ik boodschappen en wat huishoudelijke klusjes.

IMG_2599

Ik kreeg een super leuk pakketje binnen van Clinique met nieuwe producten. En bij het pakketje zat ook een reep Tony’s Chocolonely! Yum, deze smaak heb ik nog nooit geprobeerd. Komt goed uit dus.

IMG_2603

Ik kocht weer eens muhammara, iets dat ik tijdens mijn stage in Hilversum heel veel at. Ik opende de verpakking en ik moest gelijk denken aan die tijd! Bizar, geuren in combinatie met herinneringen!

IMG_2605

Ik had weer eetlust, maar ik had geen zin in een zware maaltijd. Daarom maakte ik woensdag een lekkere Griekse salade voor mezelf met een broodje.

IMG_2617

Donderdag was het weer pakketjestijd! Ik ontving deze twee nieuwe geuren van Replay, voor hem en voor haar.

IMG_2618

Donderdagavond ging ik uiteten bij Harbour Club in Maastricht, dat ligt aan het bassin. Blijft zo’n mooie plek vind ik!

IMG_2623

Ik ging samen met Ellis van Smakelijk Maastricht proeven bij dit restaurant. Als voorgerecht koos ik sashimi, super lekker! Ellis koos voor de proeverij van 3 voorgerechten.

IMG_2624

Ik nam de surf & turf als hoofdgerecht, Ellis koos voor de ossenhaas. Ook dit was weer erg lekker!

Gisteren was ik een dagje in Haarlem met de collega’s/vriendinnen van Adorable Books. Ik heb de hele dag geplogd, dus die foto’s zien jullie deze week nog voorbijkomen! Komende week komt mijn zusje langs, ga ik weer bootcampen en gaan we naar het appartement kijken van vrienden. Verder zal er tussendoor ook weer gewoon gewerkt moeten worden.

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 6 augustus 2017 / 07:53

  Wat vervelend dat je ziek was! Ik ken muhammara nog niet maar het klinkt wel erg lekker! Wie weet dat ik er binnenkort eens naar op zoek ga.

  • Tedje
   Auteur
   7 augustus 2017 / 09:19

   Ja, het is echt lekker! Aanrader :-)

 2. 6 augustus 2017 / 09:42

  Jammer dat je ao ziek was. Ik hoop dat alles terug helemaal in orde is. Geniet van je zondag.

  • Tedje
   Auteur
   7 augustus 2017 / 09:20

   Ja, alles is weer goed! Ben weer helemaal de oude :-)

 3. 6 augustus 2017 / 09:51

  Wat balen dat je ziek was, maar gelukkig ben je weer opgeknapt. Dat eten ziet er lekker uit zeg bij de Harbour Club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *