Take a look at my life: Augustus #1

Take a look at my life: Augustus #1

IMG-20120811-00239

Ik blijf het zeggen bij iedere Take a look at my life post, maar wat gaat de tijd snel. De weken vliegen werkelijk waar voorbij. Zeker in de vakantie.. Niet leuk, want vakanties duren altijd al te kort, vinden jullie niet? Goed, twee weken geleden was ik nog op vakantie, dus jullie zien nog een paar vakantiefoto’s voorbij komen in deze Take a look at my life!

Op dag één van de vakantie. Wachten op de caravan die gebracht zou worden zodat we daarna ons tentje weg konden zetten. Ik dacht: ik blaas het luchtbed gewoon vast op, kan ik even chillen!

Hoi ik ben Tedje en ik ben een beetje gek!

Oh nee toch niet ik kan ook gewoon nog normaal doen. Dit was trouwens vlak voordat we naar de prachtige badplaats Biarritz gingen!

En in Biarritz dronk ik een heerlijke.. Ja wat was het eigenlijk? IJskoffie met heel veel lekkere ingrediënten erin!

Kampvuur in het bos in Frankrijk. Hier kwam iedere avond iedereen bij elkaar om een beetje te chillen met muziek op. Leuk!

Ziet er niet echt smakelijk uit zo, maar het is een pannenkoek (of eigenlijk een crêpe) met Nutella, to die for! Zo ontzettend lekker! Die Nutella smelt helemaal oeeh nom nom ik krijg er gelijk weer zin in.

We zaten op een camping aan het meer, en iedere dag ging ik de eendjes voeren met het brood dat we over hadden. Er waren ook kleine eendjes, zo lief!

Mijn vriend maakte deze té lieve foto precies op het goede moment! Ready to jump!

Eten op het terras bij het strand met dit uitzicht. Kan niet echt beter toch?

Fanta Lemon, mijn favoriete vakantiedrankje! Ik dacht dat je dit niet in Nederland kon krijgen, maar blijkbaar wel! Een vriend kwam laatst aanzetten met Fanta Lemon Zero, gewoon hier in Nederland gekocht!

Heerlijke salade op het terras bij het strand met Italiaanse ham, tomaatjes, mozzarella!

Als toetje: een heerlijke knapperige wafel met chocolade en slagroom! Deze was van mijn vriend..

En deze van mij! Met puur en alleen Nutella. HEAVEN!

Laatste avond na het eten op het terras bij het strand. Het was helemaal donker toen we terugliepen! Nog even een gekke foto met mijn lief.

Weer terug van vakantie. Le boyfriend et moi gingen even boodschappen doen en toen kwamen we onderweg een viskraam tegen. ‘KIBBELINGEN!’ Gelijk een zakje gehaald en in het zonnetje op een bankje opgepeuzeld.

De ouders van le boyfriend kwamen eten. Tapas time!

Buddha gekregen voor mijn verjaardag

En een prachtige nieuwe munt voor in mijn Mi Moneda!!

Filmpje kijken samen met mijn zusje. Deze film (10 things I hate about you) heb ik al zo vaak gezien, maar hij blijft leuk!

Cakejes gemaakt met mijn nichtje van 5. Even in de oven….

Versieren en smullen maar!

Wachten op de trein om weer naar het zonnige Maastricht te gaan!

Heerlijk lunchen met het vriendje bij Basilica in Maastricht.

Het station van Maastricht blijft iets bijzonders hebben vind ik.

Eindelijk heb ik hem dan… Het Naked 2 palette!! Hij stond al zo lang op mijn wishlist en nu kan ik hem eindelijk aan mijn stash toevoegen. Ik ben er zooo ontzettend blij mee! Ik heb trouwens ook nog de Urban Decay Primer Potion gekocht, ik was daar ook al tijden benieuwd naar!

Is het geen plaatje?

Smoothie time!

Film kijken op bed met le boyfriend. Hier keken we The Hunger Games! Gave film trouwens.

Weer movietime met le boyfriend! Dit keer in de bioscoop, we gingen naar…..

The Dark Knight Rises. In een woord: AMAZING!

De lekkerste kwarktaart ooit gemaakt door mijn schoonmoeder. YUM!

Genieten aan het zwembad in de tuin van mijn vriend. Heerlijk!

Sinds kort verkopen ze Starbucks bij onze Albert Heijn. Gelijk proberen natuurlijk, het smaakte verrukkelijk!

Bezig met een ‘Opgemaakt’ artikel voor Teddlicious

Mini Jenga spelen. Kijk hoe klein die toren is! Na drie stenen eruit te hebben gehaald, viel de toren al om. Bummer!

Toen gingen we maar Monopoly’en. Disney Monopoly’en. Lekker old school.

Sharon van UniqueStyle jaloers maken met een lekkere wafel hihi.

Zelfgemaakte healthy lunch! Lekker oppeuzelen en tegelijkertijd kletsen met lieve vriendin Julie.

 

 

 

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 14 augustus 2012 / 07:20

  Hoi ik ben Tedje en ik ben een beetje gek! – HAHAHAH ik ging stuk bij die foto! Wat ben je fotogeniek daarop. – cough cough -. Nee hoor meid, just kiddin’. Wel een hele leuke foto’s, en die Starbucks verkopen ze ook bij de Hoogvliet en Jumbo, wist je dat? :) En die eendjes hè? adoooorable. <3

  • Tedje
   Auteur
   14 augustus 2012 / 11:15

   Aah wat een lieve comment! Ik ken Hoogvliet helemaal niet? Haha! Volgens mij hebben ze geen Hoogvliet in Brabant! Vandaar! Bij de Jumbo wist ik wel inderdaad. En eendjes zijn lief he :-)

 2. 14 augustus 2012 / 07:49

  Wat een leuke foto`s zeg! Volgens mij heb jij de laatste tijd heel veel leuke dingen gedaan!
  Liefs

 3. 14 augustus 2012 / 08:16

  Leuke foto’s! En die foto van dat springende eendje is leuk :)

 4. 14 augustus 2012 / 09:46

  Wat een foto’s weer. Maar wel veel lekkere. Zoals die crêpe met Nutella, Wafels met Nutella, Starbucks, smoothies. Hallo even!!

 5. 14 augustus 2012 / 13:36

  Aaah zo leuk weer om te zien Tedje! En wat heb je heerlijk gegeten. En trouwens, pannenkoeken met nutella zijn ook mijn favorite! Binnenkort maar eens samen maken? Hihi!

 6. 14 augustus 2012 / 15:05

  Hahaha zo een leuke foto’s! :)
  Ik moet altijd lachen als je zegt dat je weer naar Maastricht gaat, ik ben gister nog in maastricht geweest ook met de trein (het is maar 10 minuutjes ofzo) (; hoelang moet je eigenlijk reizen als je naar je vriend gaat?
  Trouwens die kwarktaart ziet er inderdaad heel erg lekker uit!

  Liefs

  • Tedje
   Auteur
   14 augustus 2012 / 16:42

   Leuk he, van die herkenbare dingen, vind ik ook altijd! Ik woon zelf in Brabant, met de trein reis ik één uur en drie kwartier, maar dan ben ik er nog niet!! Ik moet eerst vanaf mijn huis naar het station en dan van Maastricht naar het huis van mijn vriend. Ik ben altijd wel 2 uur en een kwartier kwijt!

 7. 14 augustus 2012 / 16:39

  Wauw wat een boel leuke foto’s meid! Die foto met het eendje is idd erg gaaf hihi en het naked palette… ik hou ervan!! <3

 8. 14 augustus 2012 / 19:22

  Leuke foto’s. Veel gezellige dingen ook gedaan. Love

 9. 14 augustus 2012 / 23:37

  Aaahh die eentjes, zo supercute. En die foto is echt precies op het goede moment gemaakt. Je plaatst altijd zulke lekkere eet-foto’s, ik krijg er honger van! Maar goed dat er op dit moment chocolate chip cookies in de oven zitten, haha. Ohh en je vriend heeft een zwembad in z’n tuin! Bofkont! :p

 10. 15 augustus 2012 / 12:05

  Leuke foto’s! Ah, die eendjes! Vooral dat ‘ie net in de lucht springt <3
  En dat Naked 2 palette ziet er echt mooi uit!

 11. 20 augustus 2012 / 13:48

  Super leuke foto’s :D die kwarktaart ziet er heerlijk uit!

 12. 23 augustus 2012 / 21:08

  Leuke foto’s zeg! En dat eendje; aahhw! Lief :) Die ene foto van jou en je vriend is heel erg leuk! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *