Take a look at my life: Augustus #2

 photo PicMonkeyCollage-1.jpg

Another week has ended! Ik vierde nog wat vakantie bij mijn vriend thuis, werd mijn mond flink verdoofd door de tandarts en deze week kreeg ik officieel de sleutels van mijn kamer in Utrecht. 

 photo IMG_9882.jpg

Alleen thuis bij mijn schoonouders, dus ik kookte voor mijn vriend en mij. Ik gebruikte dit recept van Lekker en Simpel (wat een heerlijke site is dat toch! Ik kan alles namaken, haha!!) en ik voegde er nog paprika en ui aan toe. Lekker smullen!

 photo IMG_9888.jpg

Recensies op orde maken voor Adorable Books.

Dinsdagochtend ging ik hardlopen. Ik besloot er weer eens een lesje met Evy tegenaan te gooien. Het ging de laatste keren namelijk niet heel erg goed en ik moest steeds stoppen omdat ik bijna geen lucht kreeg. Ik deed les 18 van Start to run met Evy nog eens een keer en dat beviel eigenlijk wel prima. Dat ga ik vanaf nu vaker doen om het weer een beetje op te bouwen. Ik ben toch wel een beetje in een zwart gat gevallen na Evy. Het is zo moeilijk om tegen jezelf te zeggen dat je 20 minuten of langer achter elkaar moet hardlopen! Dan maar weer even opbouwen. Toen ik terugkwam van het hardlopen, zat de kat van de buren van mijn vriend op me te wachten. Mijn schoonzusje moet voor de kat zorgen en ik was al een aantal keer mee geweest, dus ze herkende me al een beetje. Ze ging miauwen en gaf me kopjes, wat een cutie!

De rest van de dag werkte ik in de tuin achter mijn laptop, afgewisseld met wat lezen op een ligstoel. Ik werkte voor mijn eigen blog en voor Adorable Books! Prima vertoeven zo…

 photo IMG_9899.jpg

Lezen in het zonnetje. Ik heb mijn teennagels gelakt met Find me an oasis van Essie, maar ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Toch gek, ineens lichtblauw op je teennagels als je roze of rood gewend bent :)

Meh, laatste aflevering van Orange is the new black gekeken. Afkicken!

Woensdagavond ging ik uiteten met mijn vriend. 20 augustus hebben we 6 jaar een relatie en mijn vriend nam me mee naar Château St. Gerlach voor een verrassingsdiner! Oh wat hebben we heerlijk gegeten en wat was het gezellig! <3

 photo IMG_9911.jpg

Leuk pakketje van Andrélon binnengekregen. De producten gaan in de test!

 photo IMG_9937.jpg

Donderdag ging ik weer terug naar huis. Ik was een week (iets minder) in Maastricht geweest bij mijn vriend en daarvoor een week Zeeland en een week Frankrijk dus ik had heel wat spullen bij me. Woensdag had ik heel veel last van mijn rug gekregen (en het ging net zo goed, bah!), dus dat was nog een hels karwei met al die bagage.

 photo IMG_9938.jpg

Lezen in de trein. Ik ben alle delen van Shopaholic weer opnieuw aan het lezen.

 photo IMG_9943.jpg

Thuis lagen er een heleboel pakketjes (waar jullie binnenkort waarschijnlijk wel iets van merken op mijn blog), maar er kwamen ook twee boeken binnen voor Adorable Books.

Ik at bij mijn opa en oma (er was nog niemand thuis!) en ’s avonds keek ik een filmpje. Bride Wars, wat een leuke film blijft dat toch!

Ik mocht wat dingen bestellen bij Loavies. Hier alvast een voorproefje van mijn shoplog! De poncho is weer eens een keer heel iets anders dan dat ik normaal aan zou doen, maar I like it!!

 photo IMG_9953a.jpg

Vrijdagochtend moest ik naar de tandarts om twee gaatjes te laten vullen. Ik kreeg twee verdovingen dus mijn hele rechterkant van mijn mond was verdoofd. Na mijn tandartsafspraak ging ik naar Utrecht om mijn sleutels op te halen van mijn kamer. Ik probeerde te lachen op mijn selfie, maar het resulteerde in een boer-met-kiespijn-selfie. Letterlijk en figuurlijk. Die verdoving was zoooo irritant! Na 4 uur kon ik pas weer normaal praten, slikken, eten en drinken.

 photo IMG_9954a.jpg

Mijn nieuwe nagellak van Oriflame matcht precies bij mijn Fab portemonnee :)

 photo IMG_9957a.jpg

Afspreken bij Starbucks in Utrecht op het station met het meisje waar ik de kamer van huur. Ik nam een Banana yoghurt frappuccino. Hij was echt heerlijk! Ook al ging het drinken nog wat moeizaam door de verdoving, haha.

Jaaa daar zijn ze dan! De sleutels van mijn kamer in Utrecht waar ik 3,5 maand ga wonen :)

Hoe was jouw week? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 10 augustus 2014 / 06:17

  Wooohooo, gefeliciteerd met de sleutels van je kamer! Superspannend toch, voor het eerst de deur uit? :-) Lekker weekje heb je ook gehad zeg! Hoop dat het nu beter gaat met je rug.

 2. 10 augustus 2014 / 07:44

  He wat jammer dat het niet lekker gaat met hardlopen! Je komt er wel, ik weet het zeker! En wat heerlijk zo werken aan het zwembad, zeker niet vervelend :-)

 3. 10 augustus 2014 / 10:13

  Hele leuke foto`s, ik ben erg benieuwd naar je kamer! Die banana frappuccino lijkt me erg lekker!
  Liefs

 4. 10 augustus 2014 / 10:21

  Super leuke foto’s! Wat heerlijk dat je binnenkort voor een tijdje je eigen plekje hebt in Utrecht :)

 5. 10 augustus 2014 / 12:17

  Volhouden met hardlopen! :) Ik ben zelf nu bij les 26, ik vond het eerst verschrikkelijk.. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

 6. 10 augustus 2014 / 12:44

  Heerlijke foto’s! Dat zwembad bij je vriend, ohhh. En ook lekker dat je bijna drie weken van huis bent geweest! Ik hoop dat het hardlopen ook weer een beetje lukt.

 7. 10 augustus 2014 / 14:14

  Wat een leuke foto’s Tedje! Mooie ketting heb je om op de laatste foto. Gefeliciteerd met de sleutels! <3

 8. 10 augustus 2014 / 19:45

  Wat een leuke ketting draag je op de laatste foto! En ik snap hoe je je voelde met de verdoving, heb er laatst ook 1 gehad! Voelde me pretty awkward omdat ik daarna nog een paar afspraken had. En het lachen ging maar met één mondhoek

 9. 10 augustus 2014 / 21:13

  Ziet eruit als een heerlijke week! Op de tandarts na dan… dat is nooit leuk. Alvast veel plezier in Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *