Take a look at my life: Augustus #2

 photo talamlaugustus2.jpg

Oh, it’s Summer in the city! Wat is het heerlijk weer, and that makes me happy! Afgelopen week reed ik een rondje in de auto met oma, kwam mijn zusje terug van vakantie en ging ik naar het strand! 

 photo IMG_0095.jpg

Het was mooi weer, dus: een jurkje naar kantoor! Toen ik de auto uitstapte kreeg ik nog een compliment van een oude dame over mijn jurk, she made my day! Super leuk is dat altijd.

 photo IMG_0096_1.jpg

Ik begon wat vroeger samen met een collega en hij haalde croissantjes. Lekker!

 photo IMG_0097.jpg

Uit mijn werk reed ik even langs de supermarkt om boodschappen te doen en ik maakte een foto van de molen. Pretty!

 photo IMG_0098.jpg

Ik vind het nog steeds zo gek om een eigen auto te hebben. Ik ben er nog steeds niet aan gewend! Wel aan het auto rijden, maar nog niet dat hij van mezelf is. Alsof ik in een auto van iemand anders rijd.

 photo IMG_0099.jpg

’s Avonds ging ik bij opa en oma eten en we dronken buiten een kopje thee.

 photo IMG_0100.jpg

Mijn oma had nog niet in mijn auto gereden, dus ze reed even een stukje mee. :)

 photo IMG_0101.jpg

Dinsdag kon ik dan EINDELIJK mijn iPhone 6 ophalen en wat ben ik er blij mee! Ik zou hem twee weken geleden eigenlijk al moeten hebben, maar het scherm zat los toen ik hem kreeg. Na een hoop gedoe heb ik hem dan nu eindelijk. ’s Avonds was het me time met M&M’s en thee. Heerlijk! En wat een verschil in fotokwaliteit, vinden jullie niet?

 photo IMG_0102.jpg

Woensdag was het lekker warm dus: ijs op kantoor!

 photo IMG_0103.jpg

’s Avonds ging ik eten met vriendinnetje Diede. We maakten een lekkere pastasalade en we konden buiten eten!

 photo IMG_0104.jpg

Daarna aten we een ijsje en wandelden we een uur.

 photo IMG_0105.jpg

Mooi uitzicht :) Na onze wandeling keken we nog de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars. Wat is het spannend, vinden jullie ook niet?

Outfit of the day met mijn nieuwe nagellak van OPI.

 photo IMG_0109.jpg

Ik begon wat later op kantoor, omdat ik ’s avonds rond 7 uur mijn zusje op moest halen van het station in Roosendaal. Ze was op vakantie geweest met mijn ouders (die nu nog steeds in Zuid-Frankrijk zitten, en ik maar werken!!) en ze landde op Brussel Charleroi. Met het openbaar vervoer ging ze naar Roosendaal en daar haalde ik haar op. Ik stelde voor om naar de McDonalds te gaan en daar zei ze natuurlijk geen nee tegen. We wilden allebei iets anders nemen dan normaal, maar gingen uiteindelijk toch maar weer voor onze vaste prik: Big Mac menu. Oeps. Wat nemen jullie altijd bij de McDonalds?

 photo IMG_0110.jpg

Vrijdag begon het zussenweekend! Voor mijn verjaardag en afstuderen gingen we samen sushi eten (sushi met Loeshi, thanks voor deze leuke woordspeling, Dennis!) bij Sumo in Breda. Het was weer heerlijk.

 photo IMG_0111.jpg

Daarna gingen we naar Paper Towns in de bioscoop. We wilden al heel lang die coole popcorn uitproberen, so we did.

 photo IMG_0112_1.jpg

En we zagen Minions tic tac en die moesten we ook hebben.

 photo IMG_0113.jpg

Helaas was de popcorn niet heel geslaagd, behalve de Sweet ’n Salt, die was wel lekker! :) Weten we dat ook weer voor de volgende keer.

 photo IMG_0114.jpg

Hier hadden we er nog zin in, haha! De film was trouwens heel erg leuk, echt een aanrader!

 photo IMG_0115.jpg

The sisterweekend continued: zaterdag gingen we samen naar het strand in Zeeland. Let’s go to the beach! Heerlijk nu ik een eigen auto heb, kunnen we gewoon naartoe waar we willen!

 photo IMG_0116_1.jpg

We hebben lekker de hele dag op het strand gelegen. Op de heenweg hadden we wel file, maar dat hadden we wel verwacht. Gelukkig konden we op de terugweg een stuk vlotter doorrijden.

’s Avonds maakten we nacho’s als avondeten/snack en keken we lekker film! Dat klinkt als een heerlijk zussenweekend, vinden jullie niet?

Have a nice Sunday! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 9 augustus 2015 / 07:49

  Leuke week heb je gehad, leuke dingen heb je gedaan met je zusje. Ik ben erg benieuwd naar Paper Towns’

 2. 9 augustus 2015 / 08:28

  Heerlijke week. Ik heb al een paar dagen zin in sushi, dus wie weet vanavond wel lekker sushi..Alhoewel ik dat morgen vast en zeker met een vriendin ook ga eten als lunch (zij wil altijd naar Sumo als we gaan lunchen haha)! Dat jurkje op je eerste foto is ook erg leuk, altijd fijn als iemand daar een complimentje over maakt :-)!

 3. 9 augustus 2015 / 10:51

  Wat een leuke week! Fijn dat je eindelijk een Iphone 6 hebt! Ik wil er ook graag eentje maar ik moet nog wachten tot mijn abbonement is afgelopen!

 4. Natasja
  9 augustus 2015 / 15:51

  Zit daar nou mayonaise op de sushi😨

  • Tedje
   Auteur
   9 augustus 2015 / 16:06

   Jaa een beetje wasabimayonaise geloof ik. Is echt super lekker hoor! :)

 5. 9 augustus 2015 / 16:05

  Ik neem altijd een Quaterpounder bij de Mc Donalds. Hahaha. Ik denk ook heel vaak “en nu neem ik eens wat anders”, maar ik doe het uiteindelijk eigenlijk nooit.

 6. 10 augustus 2015 / 20:25

  Lekker weekje! Heerlijk dat je nog zoveel tijd vrijmaakt/-hebt voor familie, vriendinnen en andere uitstapjes. Super gezellig!

  • Tedje
   Auteur
   11 augustus 2015 / 10:58

   Daar maak ik inderdaad tijd voor :) Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *