Take a look at my life: Augustus #2

Maastricht01

Weer een week voorbij, dat betekent dat het steeds minder lang duurt voordat we op vakantie kunnen! Kijk je mee naar mijn week?

IMG_2753

Vorig weekend reden mijn vriend en ik naar Kasteel Elsoo, waar we lekker wandelden in het mooie natuurgebied dat ernaast ligt. Heerlijk!

IMG_2768

Ik ontving de nieuwe Iceland Collection van OPI. Ik kan alvast verklappen dat er echt prachtige kleurtjes inzitten. Binnenkort een review op mijn blog natuurlijk!

IMG_2771

Maandagochtend werkte ik, maar ’s middags kwam mijn zusje op bezoek! Ik had haar al een paar weken niet gezien omdat ze op vakantie was geweest, hoog tijd om weer bij te kletsen dus. We lunchten buiten bij Lunch & Zo in Maastricht. De broodjes carpaccio zijn daar echt heerlijk.

IMG_2795

’s Middags werd het super mooi weer dus we ploften neer op het terras op het Vrijthof. Met een Radler, heerlijk! Zien jullie trouwens goed dat we zusjes zijn (afgezien van het feit dat we dezelfde zonnebril hebben)? De een zegt namelijk altijd: overduidelijk! En de ander vindt ons totaal verschillend. Ik ben benieuwd!

IMG_2780

Tussendoor gingen we even naar huis, dropten onze geshopte spullen (ik kocht twee t-shirtjes en mijn zusje een aantal spijkerbroeken!) en vervolgens was het alweer tijd om te eten. We aten bij ’t Wycker Cabinet in Maastricht. We bestelden de plank voor twee als voorgerecht. Heerlijk!

IMG_2783

Ik bestelde de spaghetti met pesto, tomaat en mozzarella als hoofdgerecht en mijn zusje de hamburger. Die vond ze helaas wat tegenvallen. Mijn pasta was erg lekker, alleen de zelfgemaakte pesto was met iets te veel olijfolie aangemaakt waardoor het vet langs mijn vork naar beneden droop. Qua smaak was ‘ie wel echt heerlijk!

IMG_2792

Met een omweg liepen we naar huis, even uitbuiken! Ik schoot onderweg dit plaatje. Oké, Maastricht is gewoon een hele mooie stad, haha!

IMG_2800

De rest van de week was eigenlijk niet zo heel interessant. Ik werkte aan mijn freelanceklussen en aan de blogs. Dit is trouwens de nieuwe OPI collectie en zo gaat het er behind the scenes aan toe. Ik gebruik plakband zodat de flesjes niet wegrollen! Mocht je het leuk vinden: ik heb een nieuw Instagram-account aangemaakt waar ik dit soort behind the scenes foto’s deel, onder het mom van #letsmakeinstagramreal: @therealteddlicious. Deze week komt er nog een uitgebreider artikel over online!

IMG_2808

Ik kon vorige week niet sporten omdat ik ziek was, daarom had ik extra veel zin in de bootcamptraining van deze week! En dat was goed, want we gingen boksen en dat vind ik echt super leuk om te doen. De spierpijn in de dagen erna waren iets minder, maar dat terzijde, haha! Ik ben trouwens ook heel blij met mijn nieuwe jasje dat ik via Marktplaats scoorde :-)

IMG_2830

Woensdagavond: The Best of Me op Netflix kijken. Die staat er namelijk sinds vorige week op! Halverwege de film zat ik al te huilen als een baby en ik ben daarna niet meer gestopt. Resultaat? Ogen als tennisballen aan het eind van de avond. Ik had de film al een keer gezien en toen moest ik ook wel huilen, maar niet zo erg als nu! Aanrader om tissues (heel veel) bij de hand te houden dus als je deze film gaat kijken. Hij is wel super mooi!

IMG_2837

Donderdag heb ik de hele dag met mijn bureaulamp aan gewerkt, het was zo donker! Het heeft ook letterlijk de hele dag geregend. Ik ben trouwens lekker vooruit aan het werken voor mijn blog, omdat we over een paar weken op vakantie gaan! Ik heb trouwens een blog geschreven met mijn vakantieplannen.

FullSizeRender 11

Vrijdag kreeg ik een leuk pakketje van MUA binnen. Het make-up palette ziet er heel goed uit, mooie kleuren!

IMG_2843

De rest van de dag werkte ik achter mijn bureau. Kiwi gold in combinatie met nectarine is trouwens súper lekker.

IMG_2848

En nog een foto voor op @therealteddlicious. Heel vaak blijft er één sok over. Waar is die andere dan?? Frustraties alom, haha. Heb jij dat ook wel eens?

 

IMG_2904

Zaterdagavond kwamen vrienden eten en daarna deden we nog een spelletje Ticket to Ride. Zo’n leuk spel!

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. Jeanne
  13 augustus 2017 / 17:26

  Leuk jasje en nu maar zoeken naar de kous je bent net je moeder,
  Mooie stad is Maastricht

 2. 14 augustus 2017 / 07:20

  Ohhh Ticket to Ride is inderdaad zo leuk! Ik speel het ook graag. En ik ben erb benieuwd naar de OPI collectie. Zo lief dat je deze voor review hebt mogen ontvangen! ps: je ziet overduidelijk dat jullie zusjes zijn haha. <3

  • Tedje
   Auteur
   14 augustus 2017 / 11:45

   Haha, leuk dat je dat zegt! :) En het spelletje vind ik inderdaad ook echt heel leuk! Ook al verlies ik er altijd mee ;-)

 3. 14 augustus 2017 / 08:56

  Nou, je zusje en jij lijken veel op elkaar vind ik! Misschien nog wel een beetje extra door de zonnebril, maar ik zie heel duidelijk overeenkomsten. Leuk, toch? Mijn zusje en ik lijken ook op elkaar en ik vind dat extra tof haha. Leuk trouwens, je nieuwe IG account! Ik volg je!

  • Tedje
   Auteur
   14 augustus 2017 / 11:45

   Jaa, super leuk! :-) Ik zag dat je me was gaan volgen, super leuk!

 4. 14 augustus 2017 / 23:22

  Ik word steeds nieuwsgieriger van dat spel.. toch maar aanschaffen dan? erg leuk verslag weer en oeh een broodje carpaccio kan er altijd in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *