Take a look at my life: Augustus #3

tedje-blog-1

Afgelopen week ging héél snel voorbij. Ik werkte op kantoor, sprak af met Lizzy en ik genoot van het mooie weer! Kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan? 

IMG_5886

Vorig weekend was het zulk mooi weer! Lekker chillen aan het zwembad dus.

IMG_5891

Pootje baden <3

IMG_5901

Ik ging met mijn vriend even de stad in (Maastricht). Het blijft zo’n fotogenieke stad!

IMG_5925

IJs bij Luna Rossa.

IMG_5919

Even snuffelen tussen de schoolagenda’s. Dat blijft leuk!

IMG_5913

Pretty Maastricht!

IMG_5927

Maandag had ik een gesprek in Maastricht voor een freelanceklus. Het ging heel goed, dus misschien horen jullie daar binnenkort meer over. Vanaf de stad liep met mijn koffertje naar het station. Ik had nog 10 minuten en het zou kantje boord worden of ik de trein zou halen, maar ik moest en zou deze foto maken. Zo’n mooi uitzicht! Uiteindelijk haalde ik de trein, maar daarvoor moest ik het laatste stuk wel flink rennen. Dat moet er charmant hebben uitgezien: meisje met koffer, tas en jas over de schouder, zigzaggend tussen alle mensen heen. En het was ook nog eens heel warm, dus ik wil eigenlijk niet weten hoe mijn hoofd eruit moet hebben gezien… In de trein dronk ik mijn flesje water in een keer leeg, haha!

IMG_5944

Mijn vriend en ik wonen nu twee weken in Eindhoven, maar we hadden nog geen één avond samen doorgebracht! De eerste week was ik namelijk nog op vakantie en de tweede week had hij avonddienst. De eerste avond samen hebben we dus gevierd met een fles rosé en Netflix. Prima combinatie lijkt me zo.

IMG_5948

Woensdag werkte ik ’s ochtends thuis en ’s middags ging ik lunchen met Lizzy. We gingen naar Lucifer Coffee (Kleine Berg 47), waar we allebei een boterham met avocado aten. Super lekker en helemaal niet duur, ik geloof 5,50 euro.

IMG_5957

We slenterden wat door de stad en we besloten nog een ’toetje’ te doen bij The Happiness Café (Nieuwe Emmasingel 9). Ik nam een carrotcake met ijskoffie en Lizzy nam een citroentaartje met ijskoffie. Het was zo lekker! We zaten ook heerlijk in de zon, dus dat was echt genieten. In de periode dat ik in Eindhoven woon ben ik van plan om meer hotspots te ontdekken en daar zal ik dan tegen die tijd wel een uitgebreider artikel van maken als jullie dat leuk vinden!

IMG_5977

Het was woensdag prachtig weer, dus zaten we de rest van de middag bij mij op het dakterras. We kletsten honderduit over van alles en nog wat. Zo gezellig!

IMG_5959

We deden de hele dag wat we het beste kunnen: eten. We maakten ’s avonds een heerlijke salade met mango, garnalen, komkommer, feta, tomaat en avocado. Heerlijk!

Donderdag en vrijdag werkte ik op kantoor in Roosendaal en donderdag bleef ik bij mijn ouders slapen. Dan hoef ik minder ver te rijden naar kantoor! Vrijdag na het werk sjeesde ik snel naar Eindhoven, schoof samen met mijn vriend een pizza naar binnen, pakte mijn koffer en daarna reden we door naar Maastricht. We hadden ’s avonds namelijk een bruiloft! Het was zó gezellig, echt een heel leuk feest!

IMG_5983

Afgelopen weekend waren mijn vriend en ik alweer 8 jaar samen. Wat vliegt de tijd! Deze foto is 7 jaar geleden gemaakt, wat waren we toen nog jonkies!

Fijn weekend!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 21 augustus 2016 / 10:53

  Fijne week heb je achter de rug. Ahhh zo lief die foto van jullie samen van ‘vroeger’.

  • Tedje
   Auteur
   21 augustus 2016 / 17:19

   Aah, thanks!! Ja, we waren echt nog jonkies, haha!

 2. 21 augustus 2016 / 11:42

  Leuke foto’s! Altijd lekker aan het zwembad. :)

 3. 21 augustus 2016 / 17:30

  Wat ben je toch heerlijk bruin! Heerlijk dat je meneer en jij tijdelijk in Eindhoven wonen. Lijkt me een leuke stad om te mogen ontdekken!

  • Tedje
   Auteur
   21 augustus 2016 / 18:16

   Aaah lief! Jaa, ik ben heel benieuwd naar Eindhoven, tot nu toe vind ik het erg leuk! <3

 4. 21 augustus 2016 / 20:26

  Wat een leuke agenda’s allemaal, wauw! En gefeliciteerd, wat suuper leuk!

 5. Jessie
  24 augustus 2016 / 12:57

  hoi, dat ziet er lekker uit die salade met mango, garnalen, komkommer, feta, tomaat en avocado :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *