Take a look at my life: Augustus #3

talaml2

En weer een week voorbij! Afgelopen week kwamen mijn moeder en mijn zusje op bezoek, moest er hard gewerkt worden en ging ik een dagje naar Amsterdam voor een event! 

IMG_2910

Zondagochtend: het huis schoonmaken! Het minst erge taakje vind ik stofzuigen, en jij? Ik postte deze foto ook op @therealteddlicious (mijn tweede Instagram-account, je leest er hier meer over, mocht je het gemist hebben). Heel leuk om te zien waar jullie een hekel (of juist niet) aan hebben.

IMG_2970

Rondje hardlopen, maar het was super benauwd! Het ging wel goed, alleen houd je er een zweethoofd aan over ;-)

IMG_2972

Mijn ouders kwamen zondagmiddag op visite en brachten deze heerlijke chocolade uit Bayonne mee. Yum!

IMG_2979

Maandagochtend begon ik mijn week met een wandelingetje door Maastricht.

IMG_2980

Ik ging koffie drinken met een vriendin. Het was super lekker weer!

IMG_2983

Ik deed mijn witte (die inmiddels grijs waren geworden) in de was. Nu zien ze er weer super schoon uit!

IMG_3009

Ik lees de laatste tijd echt veel te weinig. Volgende week ga ik op vakantie, dus dan ga ik even een inhaal slag maken!

IMG_3010

Dinsdagavond: bootcamp time! Ik had er echt totaal geen zin in, maar zoals altijd is het dan toch altijd weer fijn als je geweest bent.

IMG_3016

Woensdag vier ik stiekem al een beetje vakantie, want mijn zusje en mijn moeder komen een dagje naar Maastricht. Oké, ’s ochtends werk ik gewoon, maar ’s middags gaan we lunchen bij Café Zuid en daarna gingen we shoppen.

IMG_3038

Ik word altijd helemaal gek op de bovenste verdieping van de Bijenkorf in Maastricht. Daar liggen namelijk de boeken en notitieboekjes, schoolspullen, briefjes, pennen en al die andere hebbedingetjes.

IMG_3067

Donderdag ga ik naar Amsterdam voor een evenement van BaByliss. Hier alvast een voorproefje van hoe mijn haar is gedaan! Ik heb de hele dag geplogd, dus dat artikel kunnen jullie nog verwachten.

IMG_3103

Na het event eet ik samen met Sophie een sushibowl bij Sushito. Zo. Lekker!

IMG_3104

De volgende dag (vrijdag dus) heb ik een spannend gesprek waar ik jullie hopelijk snel meer over kan vertellen! :-) De rest van de vrijdag is het work, work, work! Ik moet veel vooruit werken voor als ik op vakantie ben, druk dus!

IMG_3118

Ik kreeg afgelopen week nog een nieuw boek binnen om te recenseren voor Adorable Books! Deze gaat mee op vakantie :-)

IMG_3130

Zaterdagavond keken mijn vriend en ik film en we maakten een lekker plankje klaar. Genieten!

Komende week wordt het druk, drukker, drukst. Maandag en woensdag heb ik een interview, dinsdag ben ik de hele dag bij een fotoshoot en tussendoor moeten er ook nog een aantal deadlines gehaald worden. Oh, en ik moet mijn koffer gaan inpakken, want we gaan eindelijk op vakantie!

Fijn weekend!

Liefs,
Tedje

Psst. Volg je me al op InstagramFacebookTwitter

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. Jeanne
  20 augustus 2017 / 11:31

  Wat zit je haar mooi, en fijn op vakantie heerlijk lekker genieten

 2. 20 augustus 2017 / 12:19

  Notitieboekjes en pennen enzo. Daar kan ik dus echt nooit aan weerstaan! Veel plezier op vakantie!

 3. Joyce
  21 augustus 2017 / 07:48

  Heerlijk, je vakantie in het vooruitzicht! En hey, een spannend gesprek? Dat heb ik helemaal gemist! ;) Ik vond het in ieder geval ONWIJS leuk dat je er afgelopen donderdag bij was. Thanks again love!

  • Tedje
   Auteur
   21 augustus 2017 / 09:41

   Als ik er meer over kan vertellen, zal ik het je even laten weten :-) Hihi!

 4. fred
  21 augustus 2017 / 08:00

  En, wat is er nog over van de chocola?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *