Take a look at my life: Augustus #3

 photo TALAML3-2.jpg

Afgelopen week was mijn laatste week vakantie. Jammer, maar aan de andere kant heb ik ook heel veel zin om te beginnen met stage en op kamers te gaan in Utrecht! Kijken jullie mee naar wat ik afgelopen week heb gedaan?

Vorig weekend ging ik naar Den Haag met mijn vriend en daar hebben jullie al twee verslagen van kunnen lezen (klik, klik!). Toen we aankwamen in het hotel, testten we meteen het bed uit. Die was goedgekeurd hoor!

 photo IMG_0005.jpg

Liftselfie. Omdat het kan.

Zondagavond sloten we het gezellige weekend af bij La Cubanita. We hebben echt heerlijk gegeten. Als je van tapas houdt, moet je daar echt eens naartoe gaan.

Dinsdag ging ik samen met mijn ouders naar mijn kamer in Utrecht om te verhuizen. Moving day! Ik ga 3,5 maand op kamers en ik huur de kamer in onderhuur, dus meubels en een bed stonden er al. Toch had ik een heleboel dingetjes nog nodig en die hebben we met de auto gebracht.

 photo IMG_0050.jpg

Mijn zusje was die dag toevallig ook in Utrecht met een kennis en die kwamen ook nog even langs met overheerlijke koeken! Meteen thee gedronken uit mijn nieuwe Blond mokken.

Woensdagochtend ging ik hardlopen. Ik merk dat mijn conditie een beetje achteruit is gegaan. De afgelopen weken heb ik wat minder getraind en dat merk je meteen. Bah! Ik ga weer een paar lessen met Evy doen om mezelf op te peppen. Woensdag ging het wel oké. Ik rende 4,5K in een half uur. Wel wandelen tussendoor, omdat ik een les met Evy deed.

Dit had ik wel verdiend na mijn hardlooprondje en een schoonmaaksessie. Tenminste, dat praatte ik mezelf aan natuurlijk. Was ik net goed bezig, prop ik daarna weer een halve muffin (gedeeld met mijn moeder!) in mijn mond. That’s my weakness….

 photo IMG_0059.jpg

’s Avonds maakte ik Turkse pizza’s uit het boek van Jamie Oliver. Lekker!

 photo IMG_0056.jpg

Woensdag was het movienight met mijn zusje! We begonnen de avond met The Ugly Truth en thee en macarons. De macarons waren van de Albert Heijn en die waren niet echt te hachelen. Jammer! Ze zagen er wel cute en lekker uit.

 photo IMG_0057.jpg

Tijd voor de volgende film: Easy A. Blijft leuk. We waren inmiddels overgestapt op cola en popcorn. Niet de meest gezonde dag uit de geschiedenis, maar goed..

Donderdag was ik de hele dag in Utrecht met Lizzy! We spraken al vroeg af, zodat we lekker de hele dag hadden. Eerst kletsten we bij onder het genot van een kop thee op Lizzy’s kamer. Daarna kregen we honger en liepen we naar Sumo. Sushi for lunch is always a good idea.

Daarna liepen we nog wat door de stad. Ik kocht een nieuwe zwarte broek bij Zara, Lizzy scoorde nog een t-shirt bij Costes.

 photo IMG_0061.jpg

Koffie drinken bij DE. Ik nam een Ice Cappuccino met soja melk en vanille, maar van de vanille was niet heel veel te proeven. Jammer!

 photo IMG_0063.jpg

We aten laat: we zaten nog helemaal vol van de sushi. We maakten wat sla met stokbrood en kruidenboter. Lekker!

 photo IMG_0064.jpg

Time for some drinks…

En die smaakten heerlijk, haha! Klaar om op stap te gaan in Utrecht!

We zijn de hele avond bij Havana geweest. Dat was echt suuuuuuuuper leuk! We hebben lekker veel gedanst, whoop whoop!

 photo IMG_0071.jpg

Het was een geweldige avond. We sliepen pas om 7 uur ofzo, oeps!

 photo IMG_0073.jpg

Next morning: uitbrakken met een gebakken eitje.

 photo IMG_0074.jpg

Rond een uur of 4 ging ik weer naar huis. De rest van de dag heb ik een beetje uitgebrakt. ’s Avonds haalde ik mijn vriend van het station en keken we een filmpje. Die keken we echter niet af, want we vielen allebei in slaap, haha!

Mama haalde afgelopen week mooie rozen in huis. Zaterdag waren ze op hun mooist!

Heb jij nog lekker vakantie? Of moet jij ook alweer beginnen deze week?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 17 augustus 2014 / 07:26

  Wat een leuke foto’s! Sushi voor lunch is inderdaad altijd een goed idee, heerlijk :-)

 2. Jeanne
  17 augustus 2014 / 08:56

  Fijn om jong te zijn !!

 3. 17 augustus 2014 / 09:52

  Leuke foto’s, en wat een leuke dag met Lizzy zo te zien!
  Ik ken de ‘Hugo’ helemaal nog niet, tot afgelopen vrijdag. Lekker is dat zeg!

  • Tedje
   Auteur
   17 augustus 2014 / 16:03

   Ik kende het ook nog niet, maar het is inderdaad heerlijk!

 4. 17 augustus 2014 / 09:58

  Gelukkig ben ik niet de enige die die macarons niet lekker vind! Het waren ook de enige macarons die ik ooit heb geprobeerd, de `echte` zijn dus wel lekker?
  Liefs

  • Tedje
   Auteur
   17 augustus 2014 / 16:03

   Jaa je moet zeker eens ‘echte’ proberen, die zijn overheerlijk en lekker luchtig. Deze waren nogal hard ;)

 5. 17 augustus 2014 / 10:51

  Die Blond mokken zijn zo fijn he! Je avond met Lizzy ziet er supergezellig uit :D

 6. 17 augustus 2014 / 14:57

  Haha, wat een leuke week! En leuke foto’s samen met Lizzy!

 7. 17 augustus 2014 / 16:18

  Volgens mij heb jij een hele leuke week gehad, de foto’s zijn in erg geval heel leuk :)

 8. 17 augustus 2014 / 17:02

  Wat een leuke en lekkere week heb je achter de rug. Misschien kan je de volgende keer eens zelf macarons maken, dan proef je sowieso meteen een groot verschil met die uit de supermarkt. Zelf heb ik er deze week nog voor mijn jarige tante gemaakt.

 9. Joyce
  18 augustus 2014 / 23:16

  Ziet er weer leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *