Take a look at my life: Augustus #4

talaml-tedje

Oh yeah, it’s Summer! Wat mij betreft was het wel heel warm afgelopen week, maar eigenlijk mogen we niet klagen natuurlijk… Ik ging sushi eten met een vriendin en ik had een spannend gesprek voor freelance klussen. Kijk je mee wat ik nog meer deed afgelopen week! 

IMG_6001

Hello Maastricht! Ik had afgelopen week weer een gesprek voor freelance klussen. En ik mag jullie verklappen waar, want mijn eerste blog staat al online! Ik ga beautyblogs schrijven voor Chapeau, super leuk! Hier kun je mijn eerste blog lezen. 

teddlicious-blog-

Nog even een fotootje van Maastricht, het blijft zo’n mooie stad! // ’s Middags kwamen mijn ouders ons appartement bewonderen en ik werkte nog wat daarna. ’s Avonds plofte ik op de bank met mijn nieuwe favoriete serie: The Client List. Ik moet nog maar een aflevering en dan heb ik er alweer twee seizoenen doorheen gejast. Tsja, dat krijg je als je vriend regelmatig avonddienst heeft! ;-)

IMG_6002

In de tuin van mijn schoonouders zat een zieke egel, zielig! Hij werd opgehaald door de dierenambulance.

IMG_6004

Nieuw leesvoer van Astrid Harrewijn, ik ben heel benieuwd! De recensie verschijnt op Adorable Books als ik het boek uit heb.

IMG_6025

Dinsdagavond kwam Danique bij mij eten, zo gezellig! Ik woon nu in Eindhoven en zij ook, dus kunnen we elkaar lekker vaak zien. Ik maakte mijn beroemde wraps met carpaccio. Klik hier voor het recept! YUM YUM YUM!

teddlicious-ab

’s Avonds werkten we buiten op het dakterras nog aan Adorable Books, want we hebben iets heel leuks op de planning staan. Binnenkort horen jullie daar meer over! // Woensdag werkte ik thuis. Het was behoorlijk warm, maar binnen bleef het redelijk koel als ik alles dicht hield. Ik schreef de hele dag SEO-teksten trouwens. Mocht je me willen volgen op Snapchat, kan dat door mijn gebruikersnaam teddlicious toe te voegen of door hier te klikken als je op mobiel leest!

PicMonkey Collage

Van de overgebleven wraps maakte ik een simpel avondmaal. Het was zo warm, dat ik ook niet zoveel honger had. Wraps met kip, pesto, sla, tomaat en komkommer it was! // Het fijne aan wonen en werken in Brabant: worstenbrood!!!

IMG_6041

Donderdag had ik een interview bij Indoor Skydive in Roosendaal. Super cool! Ik interviewde een instructeur, echt gaaf om dat een keer te zien. Nu wil ik ook Indoor skydiven, haha!

IMG_6044

Donderdagavond ging ik samen met een vriendin eten in Dordrecht. Zij woont in Den Haag, ik in Eindhoven, dus we spraken ongeveer in het midden af. Dordrecht is eigenlijk best een mooie en knusse stad, dat vergeet ik steeds!

IMG_6046

We aten sushi voor mijn verjaardag bij Shabu Shabu. Het eten viel helaas een beetje tegen, super jammer, want we hadden er heel veel zin in.

IMG_6049

Ik gaf deze leuke spulletjes van Hema als cadeautje, want mijn vriendin was ook jarig geweest! En nog super lieve kleine cactusjes. :-)

teddlicious-kapper

Vrijdag werkte ik weer op kantoor in Roosendaal en ’s avonds werkte ik nog wat aan mijn freelance klussen. Om half 10 was het nog steeds 29 graden in huis, zo warm! En er stond ook geen zuchtje wind, dus de ramen open zetten had totaal geen zin. Pfff! // Zaterdag reden we weer terug naar mijn ouders, want mijn nichtje was jarig! Ik plande meteen een afspraak bij de kapper in, want dat was flink nodig! Mijn haar is weer lekker in model geknipt, altijd fijn!

IMG_6061

Op de verjaardag van mijn nichtje chillen in de hangmat met mijn zusje. Sisterlove!

Het is dit weekend Eindhoven Kookt en mijn vriend en ik zijn van plan om daar nog even een kijkje te gaan nemen vanmiddag. Ik ben benieuwd :-)

Fijne zondag!

 

 

 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 28 augustus 2016 / 12:58

  Fijne week heb je weer achter de rug. Ahhh zo balen als eten anders smaakt dan je had gehoopt!

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2016 / 15:51

   Ja, dat was een tegenvaller! Maar het was gelukkig super gezellig :-)

 2. 28 augustus 2016 / 13:17

  Zo leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt Ted, zin om je weer te zien!!

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2016 / 15:50

   Me tooo, we zien elkaar sowieso na je vakantie <3

 3. 28 augustus 2016 / 13:35

  Wat een fijne week, leuk om te lezen! :)

 4. 29 augustus 2016 / 08:30

  Wow die hangmat is ook echt een hemelse leesplek trouwens! En wat leuk dat je beauty artikelen mag schrijven. Heel veel plezier daarmee! :D

 5. 29 augustus 2016 / 13:12

  Wat een leuke week! Jammer dat het eten tegenviel, zelf heb ik het nog niet aangedurfd om eens sushi te gaan eten maar wil het vast en zeker eens proberen!

  • Tedje
   Auteur
   29 augustus 2016 / 19:44

   Ah, dat moet je echt eens doen Laurien! En dan bij een restaurant waar ze ook veel vlees dingetjes hebben. Als je de sushi dan niet lekker vindt, kun je altijd nog overstappen op de grill!

 6. 14 september 2016 / 14:41

  Aaah wat heerlijk zo’n weer haha, én nu op vakantie. Geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *