Take a look at my life: Augustus #4

TALAML42

De week voordat mijn vakantie begon was druk, drukker, drukst en ik kon wel wat kopjes koffie gebruiken! Heel veel deadlines, interviews en dingen die ik moest afmaken voor werk. Kijk je mee naar mijn week? 

IMG_3131

Zondag vierden mijn vriend en ik een mini-feestje, want we waren namelijk 9 (!!) jaar samen! Drie jaar geleden schreef ik een artikel over onze lange afstandsrelatie, mocht je benieuwd zijn hoe we elkaar hebben leren kennen! Deze foto is vorig jaar op Zakynthos gemaakt.

IMG_3135

We gingen nog even de stad in om wat spulletjes voor de vakantie te kopen. En we aten een ijsje!

IMG_3136

’s Avonds nam mijn vriend me mee uiteten, een traditie vanaf jaar 1. Steeds in een ander thema én ik weet nooit waar we naartoe gaan. Een echte verrassing dus! Hij nam me mee naar het Mexicaanse restaurant Danas in Geleen. We kregen allemaal verschillende kleine gerechtjes en het was echt heel erg lekker!  Het licht in het restaurant was echt horrible voor foto’s, maar dat mocht de pret niet drukken!

IMG_3147

Nog voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn schoonouders deze mooie plant. Love it! Nu moet ik hem natuurlijk wel goed gaan verzorgen. Ik sta niet bekend als de beste plantenmoeder, dus tips zijn welkom, haha!

IMG_3149

Maandagmiddag had ik een interview met Marjon van mamablog Mama to the Max. Super leuk! Ik werk ’s avonds wat langer door om het interview uit te werken. Het is een drukke week nog voordat we op vakantie gaan!

IMG_3176

Dinsdag was ik de hele dag bij een fotoshoot van Chapeau magazine.

IMG_3184

Ik interviewde daar 6 modellen voor in het magazine dat in september uitkomt!

IMG_3187

Het was super mooi weer dinsdag, helaas weinig van meegekregen doordat we de hele tijd binnen waren.

IMG_3191

Dinsdagavond: bootcamp avond! We zijn de laatste tijd lekker veel aan het boksen en dat vind ik super leuk om te doen! Hier probeer ik te drinken met bokshandschoenen aan, niet zo handig, haha!

IMG_3193

Pakketjestijd! Ik ontvang de nieuwe producten van Simple die ik uitgebreid ga testen.

IMG_3194

Een vergrotende spiegel en een mini pincet + wenkbrauwborsteltje voor op reis. Die gaan sowieso mee op vakantie.

IMG_3195

En nieuwe producten van Philosophy, ben heel benieuwd!

IMG_3196

Woensdag was het prachtig weer: 29 graden in Maastricht. Het grootste deel van de dag zat ik binnen, maar ik moest nog wat boodschapjes doen en maakte van de gelegenheid gebruik om mijn vrolijke Fabienne Chapot broekje aan te doen. Met nieuwe teenslippers!

IMG_3199

Woensdag was mijn schoonzusje jarig en we gingen op visite. We konden lekker buiten zitten omdat het nog zulk lekker weer was.

Donderdag kreeg ik súper leuk nieuws waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen in een aparte blogpost! :-) Stay tuned!

Na een hele drukke week met heel veel interviews, deadlines en vooruitwerken, ging ik vrijdag eindelijk mijn koffer inpakken. We gaan op vakantie naar Kefalonia, zoveel zin in!

Liefs en geniet van je week!
Tedje

Psst. Volg je me al op InstagramFacebookTwitter?

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 28 augustus 2017 / 06:24

  Je maakt mij nu erg nieuwsgierig naar je leuke nieuws dat je op donderdag te horen kreeg. Wat zijn je nieuwe slippers leuk. Gefeliciteerd met jullie 9-jarig jubileum!

 2. 28 augustus 2017 / 08:15

  Wat een leuk broekje inderdaad! Ah negen jaar alweer, wat een tijd. Fijn dat jullie nu samen wonen ♡ Na al dat harde werken is die vakantie zeker verdiend! Geniet ervan!

 3. 28 augustus 2017 / 08:23

  Die week voor de vakantie is bij mij ook altijd nét iets te stressvol haha. Geniet van jullie vakantie! Lekker uitrusten en tijd hebben voor elkaar :-)

 4. 28 augustus 2017 / 09:13

  Je outfit met het nieuwe broekje en de slippers is echt súper leuk! Echt lekker zomers, perfect voor deze temperaturen. Gefeliciteerd met jullie 9-jarige jubileum, dat wordt volgend jaar een extra groot feestje! :-)

 5. 28 augustus 2017 / 09:30

  Wat een heerlijke week, ziet er goed uit! En wat een leuke traditie van het uit eten gaan, lijkt me altijd een leuke verrassing.

 6. 28 augustus 2017 / 09:40

  Volgens mij reageer ik dit te vaak, maar ik vind jouw kledingstijl zo leuk!

 7. 28 augustus 2017 / 12:17

  Negen jaar, wauw! Gefeliciteerd met jullie jubileum! En veel plezier op vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *