Take a look at my life: Augustus #5

 photo TALAML5-1.jpg

Wauw, de tweede week stage zit er alweer op! Het is lekker druk, dus ik heb veel te doen en ik mág ook veel doen. Kijken jullie mee naar mijn week?

Zaterdag werkte ik wat aan mijn blog en ’s avonds vierde mijn schoonzusje haar verjaardag, maar mijn eerste bezigheid op mijn Saturday was: hardlopen! Het ging eigenlijk wel lekker: bijna 5K gerend weer!

 photo IMG_0190.jpg

’s Avonds haalden we McDonalds. Ik had me er heel erg op verheugd, maar als ik het dan eenmaal gegeten heb, denk ik: bah. Wat heb ik eigenlijk naar binnen geduwd?

 photo IMG_0200.jpg

Ook zondag was een lekkere chill dag en ’s avonds begon mijn terugreis van Maastricht naar Utrecht. Geen treinen tussen Maastricht en Sittard én geen treinen tussen Utrecht en Utrecht Overvecht. Dubbel feest dus. Gelukkig zette mijn vriend me af in Sittard. Dat scheelde me al een busritje. Ik ging lekker lezen op mijn e-reader onderweg.

Maandag begon met een heleboel gesnot. Niet echt een ideale start op stage, maar gelukkig was het druk en had ik lekker veel te doen. ’s Avonds fietste ik in de regen naar de Albert Heijn om boodschappen te doen. Even een voorraad zakdoekjes en keelsnoepjes inslaan! En natuurlijk mijn andere boodschappen voor door de week. Daarna kroop ik nog even achter mijn laptop om een blogje te typen.

 photo IMG_0215.jpg

OMG. Het optreden van Beyonce tijdens de VMA’s was in een woord: AMAZING. Ik heb gewoon zitten huilen op het eind toen Blue Ivy en Jay-Z het podium opkwamen. Het was zo’n goede performance en ik heb er echt ontzettend van genoten.

Na het kijken van het legendarische optreden van Queen B. dook ik op de bank met een aflevering The Vampire Diaries. Ik heb seizoen 1 t/m 3 in een super hoog tempo achter elkaar gekeken, maar daarna had ik er eventjes geen zin meer in. Ik heb dus onlangs seizoen 4 opgepakt en ik vind het weer erg leuk en spannend om naar te kijken. Ik ging op tijd naar bed: dinsdag moest ik er natuurlijk weer vroeg uit voor stage!

Dat vroeg eruit mislukte een beetje. Ik had het idee dat het nog midden in de nacht was toen ik wakker werd. Dat was helaas niet het geval. Snel ontbeten en opgemaakt en door naar de trein. Wederom in de regen. Je zou denken dat het nu nog volop zomer was, maar nee. Het lijkt net winter. Jammer, het had nog zo’n mooie Indian Summer kunnen zijn..

 photo IMG_0218.jpg

Lunchen op het werk, zo lekker!

 photo IMG_0220.jpg

En daarna lekker fruit eten.

 photo IMG_0223.jpg

 photo IMG_0226.jpg

Dinsdag na het eten was het tijd voor een hardlooprondje. Ik liep een andere “Verken je wijk route” dan de vorige keer in Utrecht.

 photo IMG_0232.jpg

Vlakbij mij is een klein parkje waar ik omheen ben gerend, dus dat is wel chill!

 photo IMG_0241.jpg

Mijn ontbijtje van woensdag. Ik had zin in beschuitjes met hagelslag, yum!

Wat? Ineens was het woensdag prachtig weer. Ik heb er helaas niet heel veel van gezien, want ik zat de hele dag op kantoor natuurlijk. Wel eventjes een middagwandeling gemaakt met een collega. Even een hele snelle, korte update over stage: het is zo leuk! Ik heb het lekker druk waardoor de dagen voorbij vliegen. Op dit moment heb ik een opdracht van iemand overgenomen omdat zij op vakantie is, een hele verantwoordelijkheid dus! Verder ben ik druk bezig met het nieuwe magazine van Fabulous (het magazine van Douglas) en heb ik tussendoor nog wat andere kleine opdrachtjes. De mensen zijn ook zo aardig waardoor ik me helemaal op mijn gemak voel.

 photo IMG_0242.jpg

Ahhh! Bij het station van Utrecht Overvecht lag deze kat te chillen tussen alle fietsen. How cute? Hij was ook lekker aan het genieten van de zon.

De hele dag had ik al uitgekeken naar dit moment: SUSHI! Lizzy en ik bestelden sushi in mijn kamer. Hoezo arme studenten? Ik had nog nooit sushi besteld en ik kan je vertellen: beste oplossing ooit! Er werd keurig op tijd aangebeld door de bezorger. Toen ik de deur achter me dicht had geslagen deed ik even mijn sushi dansje (sushi! sushi! sushi!). Even later kwam Lizzy en konden we AANVALLUHH!!

 photo IMG_0248.jpg

Zo werd het trouwens bezorgd met soyasaus, wasabi, gember en chopsticks. We bestelden trouwens bij Mr. Sushi en Miss Wok in Utrecht.

 photo IMG_0252.jpg

Na de sushi keken we de film Lucia de B. Erg indrukwekkend!

 photo IMG_0281.jpg

Na de film zette ik Lizzy af op het station. Doei Lizzy! Om 11 uur stond ik nog de afwas te doen (goed he?) en daarna ging ik maar eens slapen. Of ja, ik ging niet echt slapen, want dat lukte niet. Tot 1 uur gewoeld en gedraaid, maar uiteindelijk viel ik toch in slaap.

 photo IMG_0257.jpg

Onderweg naar het station. Hi!

 photo IMG_0258.jpg

Wachten op de trein. I loooove mijn nieuwe zwarte broek van Zara!

 photo IMG_0259.jpg

Donderdag was weer een drukke dag op stage. Ondertussen snotterde ik wat af op kantoor. Niesbuien van twintig keer, neusspray, keelsnoepjes en zakdoekjes. Niet ziek worden!

 photo IMG_0260.jpg

Toen ik thuis kwam was ik uitgehongerd en maakte ik een lekker maaltje voor mezelf: rijst met kip en pittige roerbakgroenten. Een paar schijfjes ananas erbij en ik had weer gegeten. Daarna was het tijd om mijn nagels te lakken, dat had ik al zo’n week niet meer gedaan. Mijn nagellak zat er nog redelijk op, maar het werd tijd voor een ander kleurtje. Ik schreef nog een recensie voor Adorable Books en ik keek de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars. Wat is het spannend!!!! Wie van jullie kijkt er ook PLL?

 photo IMG_0265.jpg

De lunch op vrijdag op kantoor! Daarna at ik ook nog een pannenkoek, yummie! Vrijdagmiddag was het tijd voor de VrijMiBo, wat erg gezellig was.

 photo IMG_0266.jpg

Daarna stapte ik de trein in met mijn grote vriendin Julia’s. Ik nam ravioli ricotta met pasta pollo en extra tomaatjes. Yum!

 photo IMG_0269.jpg

Prachtige lucht onderweg naar huis.

Zaterdagochtend ging ik naar de kapper, dat was weer nodig! Het is weer lekker in model geknipt.

Zaterdag was het tijd voor mijn blog! Ik maakte lekker veel foto’s en ik bladerde ook de nieuwe Harper’s Bazaar door.

Wat gaan jullie vandaag doen op deze regenachtige zondag?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 31 augustus 2014 / 10:07

  Wat een leuke diary! En de lunches op je werk zien er goed uit zeg. Heerlijk ook de sushi <3 mummie

 2. 31 augustus 2014 / 10:12

  Aaah die Julia’s pasta is altijd zó heerlijk!

 3. 31 augustus 2014 / 10:12

  Ah wat een heerlijke diary! Superleuk geschreven en mooie foto’s, lekker uitgebreid <3 Wat leuk dat jullie sushi hebben besteld, gouden uitvinding haha. Ik hoop dat je je gauw weer helemaal beter voelt en wat fijn om te horen dat je stage zo goed verloopt, you go girl!

 4. 31 augustus 2014 / 10:24

  Leuke diary en wat fijn dat je het zo naar je zin hebt op stage!

 5. 31 augustus 2014 / 10:28

  Superleuke en gezellige foto’s, ik heb dat ook altijd met eten van de Mac!

 6. 31 augustus 2014 / 10:36

  Leuke diary! En wat goed dat je zo 5 km kan rennen!

 7. 31 augustus 2014 / 10:53

  Leuke foto’s allemaal! Ook mooi je haar weer lekker kort :)

 8. 31 augustus 2014 / 10:54

  Leuke foto’s! :) Wat ziet je nieuwe kapsel er trouwens mooi uit.

  • Tedje
   Auteur
   31 augustus 2014 / 13:02

   Haha ja dat vond ik ook! En bedankt voor je complimentje :)

 9. 31 augustus 2014 / 13:43

  Leuke foto’s! Ik heb nu wel erg veel zin in sushi :D

 10. 31 augustus 2014 / 17:35

  Je haar ziet er goed uit :) leuk geschreven ook.

 11. 31 augustus 2014 / 22:04

  Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt op je stage. Verder vind je je diary er echt mooi verzorgd uit zien. Ik snap niet hoe je er nog tijd voor vindt om alles zo goed voor elkaar te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *