Take a look at my life: Augustus #3

Take a look at my life: Augustus #3

 photo CollageImage2.png

En er is weer een week voorbij! Deze week was ik niet meer in het mooie Italië, maar weer in Nederland. Kijken jullie mee met wat ik allemaal heb gedaan?

Ik kreeg een verlaat verjaardagscadeautje van mijn schoonouders, dankjewel! Drie armbandjes van Biba. Ze zijn echt prachtig en passen overal bij.

In Italië heb ik wat spulletjes geshopt bij Kiko. Een shoplog kunnen jullie binnenkort verwachten!

Mooie, fotogenieke bloemen.

Afgelopen week heb ik weer lekker veel geblogd. Ik had het wel gemist hoor! In Italië had ik maar een paar keer internet op mijn telefoon om mijn blog en mail te checken (en natuurlijk een Instagramfoto te plaatsen), en dat is weinig voor een internet addict zoals ik.

Jippie, de ELLE lag weer in de brievenbus! Altijd fijn leesvoer.

 photo IMG_3272.jpg

Nagellak swatchen! Binnenkort op de site!

 photo IMG_3273.jpg

Tijdens het nagellak swatchen gooide ik mijn halve flesje nagellak remover op de grond. Niet erg handig, Tedje.

Oh yeah baby! Afgelopen week haalde ik de 700 bloglovin‘ volgers en daar ben ik zo dankbaar om! Twee jaar geleden had ik nooit gedacht dat mijn blog zo goed bezocht zou worden. Om jullie te bedanken zal er binnenkort een gave winactie online komen.

 photo IMG_3275.jpg

Gaaf hoesje van Hoesjes.nl voor mijn iPhone 5. Geen iPhone 5? Je kunt bij Hoesjes.nl bijvoorbeeld ook deze leuke Samsung Galaxy S4 View Cover bestellen. Mijn hoesje werd supersnel geleverd trouwens! Binnen één dag.

Woensdag kookte ik voor mijn zusje en mijn vader heerlijke pasta met zalm. Het recept staat inmiddels al online. Heel makkelijk om te maken en zooooo lekker!

Ik mocht nog een verjaardagscadeau innen bij mijn zusje, dus woensdagavond gingen we naar The Heat. Oh oh oh wat een hilarische film is dit! Een recensie kunnen jullie binnenkort lezen op Adorablebooks.

Donderdagochtend rustig wakker worden met een lekker ontbijttje: crackers met Nutella, yoghurt met cruesli en kiwi gold en een grote kop thee. Ik ontbeet aan mijn bureau met een aflevering Pretty Little Liars, helemaal goed!

 photo IMG_3290.jpg

Look of the day met het Naked Basics palette.

’s Middags kwam vriendin Julie langs om cakepops te maken, yum!

Ze waren best goed gelukt! Binnenkort ook hier een recept van :)

Time for throwback thursday! Ik in mijn hippe badpak op het strand in Zeeland toen ik klein was.

Donderdagavond keek ik The Big Wedding. Ik vond hem niet super, maar hij was wel oké voor een avondje verstand op nul.

Vrijdag kwam er een artikel online over nieuwe lipsticks van The Body Shop en een nieuwe make-up remover lijn!

Vrijdagochtend begon ik samen met mijn zusje aan 30 Days Shred. Vinden jullie het leuk om daar updates over te lezen?

Wachten op de bus naar Breda in het zonnetje. Wat was het mooi weer vrijdag!

Nacho’s eten op het terras met le boyfriend. Smullen maar!

Zaterdag was het tijd voor dag 2 van de 30 Days Shred!

Hoe was jouw week?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. Wendy (B)
  18 augustus 2013 / 08:17

  Heb je geen soort van vlek op de vloer door die nagellakremover te morsen?

 2. 18 augustus 2013 / 09:12

  De bloem is inderdaad erg fotogeniek! Leuke foto’s:)

 3. 18 augustus 2013 / 10:42

  Echt geweldige foto’s! En nogmaals heel erg bedankt voor de inspiratie om te koken met de pasta en zalm. Het is zo goed bevallen in mijn omgeving dat ik het binnenkort weer voor ze ga maken. En wat een geweldig telefoonhoesje! Super leuk!

  • Tedje
   Auteur
   18 augustus 2013 / 12:58

   Hi Dagmar. Wat leuk om te horen dat het recept je zo goed is bevallen! Het is ook zo lekker!

 4. 18 augustus 2013 / 10:44

  Leuke foto’s Tedje! Ik wil een cake pop van je proeven hihi

 5. 18 augustus 2013 / 11:59

  Leuke foto’s om te zien. :) Oehhh die cake pops zien er lekker uit en de pasta met zalm ook.

 6. 18 augustus 2013 / 13:59

  Ohhh die cakepops! En 30 days shred, dapper hoor! Updates zou ik best leuk vinden. En oh oh, nagellakremover op de grond? Lekker agressief voor je vloer! Wil je trouwens eens een roomtour doen? Ik ben echt superbenieuwd namelijk!

 7. 18 augustus 2013 / 14:41

  Super leuk om te zien Ted! Die cakepops lijken me super lekker haha!

 8. 18 augustus 2013 / 15:09

  Leuke foto’s! Ik heb de 30 days challenge ook geprobeerd, maar ik faalde helaas na 5 dagen

 9. 18 augustus 2013 / 17:18

  Leuk, wat ziet dat wat je gemaakt heb er allemaal goed uit zeg, hmmm!
  Ik ben een tijdje geleden ook aan 30 days shred begonnen, heb het een week volgehouden en toen had ik het wel weer gezien!
  Hopelijk houd jij het langer vol!

 10. 18 augustus 2013 / 20:30

  Leuke foto’s zeg! Ik heb ook nog een pakket om cake pops te maken, alleen ik denk er nooit aan haha. Lijkt me zo lekker!

 11. 18 augustus 2013 / 21:51

  Fijn lijstje, leuke dingen! Die cake pops zien er jummie uit! Werd je vloer wel weer goed schoon na die valpartij?

  • Tedje
   Auteur
   18 augustus 2013 / 22:33

   Ja, gelukkig wel! Is niks meer van te zien!

 12. Fred
  19 augustus 2013 / 08:52

  Wat een beach babe! De krokodilll …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *