Take a look at my life: December #1

Take a look at my life: December #1

 photo CollageImage1.png

Nog maar één maand en dan is het 2014! Vinden jullie dat dit jaar ook zo ontzettend snel is gegaan? De decembermaand is aangebroken, de maand van het lekkere eten en de cadeautjes. Ik hou ervan! Afgelopen week had ik het druk met school en kreeg ik een aantal leuke pakketjes in de brievenbus! Kijken jullie mee? 

Een heerlijke chocolade fondue + P.S. I Love You is de perfecte combinatie voor een gezellige ladies night!

Vorig weekend was ik weer in Maastricht bij mijn vriend. Zijn moeder maakte deze overheerlijke kruimel pudding vlaai! Yum!

 photo IMG_4948.jpg

Afgelopen maandag ben ik begonnen met leren voor mijn tentamen. Moet ook gebeuren!

 photo IMG_4947.jpg

Een break met de nieuwe The Carrie Diaries, genieten!

 photo IMG_4955.jpg

Dinsdag na een lange dag school wachten op de bus naar het station in Tilburg.

 photo IMG_4957.jpg

Er stond een artikel in het NRC over aanstormende journalisten (met een paar mensen van mijn school trouwens, Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg). ‘De journalist van nu moet een specialist zijn.’ De banen in de journalistiek liggen niet voor het oprapen. Ik ben blij dat ik me al een beetje aan het specialiseren ben met mijn blog.

Afgelopen week publiceerde ik mijn achthonderdste artikel. Wauw! Op naar de duizend :)

 photo IMG_4967.jpg

Woensdag ging ik weer naar school. Studenten van het Grafisch Lyceum in Utrecht kwamen presentaties geven over de vormgeving die zij hebben gemaakt bij ons magazine dat we nu aan het maken zijn voor de minor Bedrijfsjournalistiek. Super spannend! Er zijn zeker hele mooie dingen uitgekomen. Op bovenstaande foto waren we alle voorstellen nog eens aan het doornemen. Ons blad heet trouwens LEAF, een green lifestyle magazine voor jongeren van 18-25 jaar.

Woensdag kreeg ik een heel leuk pakketje in de brievenbus! Ik mag weer een mooie statement necklace toevoegen aan mijn stash. Binnenkort een artikel hierover online!

Donderdagochtend was het tijd voor een maskertje! Ik gebruik nu een tijdje de Cleansing Clay van Hannah en ik vind hem echt heel fijn. Binnenkort komt hier een artikel over online!

Whoopie! Een heel leuk pakketje in de brievenbus! Het Sleek Vintage Romance palette, gewonnen bij Beautycloud.nl. Wauw wat is hij mooi! Willen jullie swatches zien?

 photo IMG_4984.jpg

Cooking ma favorite dish! Een pastaschotel met spinazie, uitjes, spekjes, kaas en tomaatjes. Het eindresultaat zie je binnenkort in de Dinner Diary.

Donderdag betekent throwback thursday! Deze foto is twee jaar geleden genomen (december 2011) op de 25-jarige bruiloft van mijn ouders. Wat je op deze foto niet goed kunt zien, maar wat zeker wel aanwezig was, is dat mijn gezicht heel erg droog is. Ik had toen heel veel last van eczeem. Wat ben ik blij dat er nu alleen af en toe nog wat plekjes op mijn armen of benen zitten, maar niet meer in mijn gezicht en nek!

Donderdag was er leuke post! Via de Facebookpagina van Nutella kan je je eigen Nutella stickers laten maken die je op je pot Nutella kan plakken. Hoe leuk!

Selfie time! Ik had zin in een herfstachtige look dus ik ging aan de slag met het Sleek Vintage Romance palette gecombineerd met een burgundy lipstick (die op de foto iets lichter uitvalt).

Ik vind het toch wel heel knap dat mijn iPhone weet dat ik op vrijdag meestal naar Maastricht ga. Door de week vertelt ‘ie dat het zolang duurt om naar Tilburg te rijden (daar zit ik op school). Aan de ene kant heel gaaf, aan de andere kant misschien ook wel een beetje scary. Google Now is watching you….

 photo IMG_5008.jpg

Alle blaadjes uit de hele straat hadden besloten om zich op te hopen voor onze voordeur…

 photo IMG_5013.jpg

Vrijdagavond: movienight op bed! Ik keek 13 going on 30, een film die ik al meer dan tien keer heb gezien. Hij blijft leuk! Het was nu al een hele tijd geleden dat ik hem had gezien.

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

27 Reacties

 1. 1 december 2013 / 06:33

  Leuke foto’s! Die statement ketting is prachtig en ik ben benieuwd naar swatches van het Sleek Vintage Romance palette. De kleuren spreken me heel erg aan :)

 2. 1 december 2013 / 08:50

  Die nutella stickers, wat leuk! Ik heb ook last van (atopisch) eczeem (ik heb overal verschrikkelijke jeuk als ik bv op vakantie naar een zuiders land ga), maar gelukkig is het bij jou nu al wat beter! Die Google app is inderdaad wel wat eng eigelijk haha! Maar leuke diary (weer)!

  • Tedje
   Auteur
   1 december 2013 / 11:40

   Inderdaad, als het warm is krijg ik er ook meer last van. Bah, zo vervelend!

 3. 1 december 2013 / 09:10

  Mooie ketting.
  Succes met je tentamen!

 4. 1 december 2013 / 09:46

  Wat een leuke week weer! Bizar he, hoe Google alles weet. Maar niet te veel over nadenken ;) Die ketting is trouwens supermooi!

 5. 1 december 2013 / 10:14

  Wat een leuke foto’s! Die statement ketting is erg mooi!

 6. 1 december 2013 / 10:21

  Super leuke week zeg! Ik ben benieuwd naar het Vintage Romance palette, deze staat op mijn verlanglijstje :-)

 7. 1 december 2013 / 10:48

  Ja, 13 going on 30 blijft leuk haha! Die statement necklace is ook echt heel mooi. En dat Google Now, creepeh!

 8. 1 december 2013 / 12:14

  Leuke foto’s, en die ketting is echt gaaf!

 9. 1 december 2013 / 12:15

  Leuke foto’s meid! Vooral de choco fondue ziet er erg jummie uit! Jij hebt altijd zulke heerlijke foodfoto’s ;)

  • Tedje
   Auteur
   1 december 2013 / 12:34

   Hahah whoops! I can’t resist yummy food :)

 10. 1 december 2013 / 14:32

  Wat een leuke foto’s en wat is het Vintage Romance palette toch prachtig. De chocolade fondue ziet er ook heerlijk uit. Ik vind de statement ook prachtig, ik ben benieuwd waar je die vandaan hebt!

 11. 1 december 2013 / 17:53

  Wat een mooie ketting! En nu heb ik zin in een chocolade fondue ;)

 12. 1 december 2013 / 18:56

  Haha ik vind Google now ook scary inderdaad!

 13. 1 december 2013 / 19:18

  Erg leuke foto’s! Nu heb ik heel veel zin in chocolade fondue, zo lekkerr!

 14. 1 december 2013 / 22:04

  Ik hou van alles waar spinazie in zit, ik ben benieuwd naar de diner dairy :D

 15. 4 december 2013 / 21:32

  Mooi, 800 artikelen! Maar wat gebruik je veeeel tags ook, 777!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *