Take a look at my life: December #1

 photo 1a.jpg

Jeetje, wat vliegt de tijd ook! Nog maar een paar weekjes te gaan en dan kunnen we 2015 alweer inluiden. Zo gek! Maar eerst: terugblikken naar afgelopen week. Ik ging weer voor het eerst naar school en verder deed ik nog een heleboel andere leuke dingen! 

 photo IMG_1700.jpg

Vorige week zaterdag ging ik weer eens stappen in Breda. Dat was misschien al wel weer een jaar geleden. Eerst gingen we naar een verjaardag van een vriendin en daarna gingen we met z’n allen door naar de stad. Gezellig!

Zondagavond ging ik samen met mijn vriend naar The Hunger Games. Eindelijk! Ik had er super veel zin in, maar ik vond hem toch een klein beetje tegenvallen. Nog steeds een super vette film hoor, maar.. Tja, ik weet het niet. Misschien had ik me er gewoon te erg op verheugd.

 photo IMG_1709.jpg

Maandag: naar de gemeente om me weer in te schrijven bij mijn ouders. Het was super rustig (wat echt bijna nooit voorkomt), dus ik dacht: ik heb geluk!! Maar nee, ik had geen geluk. Er was namelijk een ontruimingsoefening. Heel het gemeentehuis moest leeg. Afijn, drie kwartier later kon iemand me dan echt helpen. En wat bleek? Ik had toestemming van mijn vader nodig, dus ik moest het forumlier alsnog mee naar huis nemen. Bummer!

 photo IMG_1710.jpg

Trots op blogvriendinnetje Ramona, ze was namelijk bij Koffietijd!

Dinsdag en woensdag ging ik weer naar school. Poe, wel even wennen weer hoor na 3,5 maand full time stage te hebben gelopen. Dinsdagmiddag ging ik trouwens alweer terug naar mijn stage om een filmpje op te nemen (waar ik vrijdag nog een artikel over schreef). Op de terugweg nam ik een lekkere Toffee Nut Latte bij Starbucks! Ik mag namelijk in de kerstvakantie zes dagen komen freelancen bij mijn oude stage. Dat moest even gevierd worden!

 photo IMG_1729.jpg

Terug op school: aantekeningen maken tijdens college… Wel met een mini Knopper, how cute!

 photo IMG_1721.jpg

 photo IMG_1723.jpg

 

Daar is ‘ie dan: Fabulous by Douglas, het magazine waar ik twee maanden van mijn stage mee bezig ben geweest. En wat is hij mooi geworden! Ik ben stiekem wel een beetje trots. Ik kreeg al van heel veel van jullie berichtjes op Twitter dat jullie het magazine ook hadden ontvangen en dat jullie mijn naam op een aantal plekken hadden gespot. Super leuk! Mijn naam staat in de vouw van het blad bij de artikelen die ik heb geschreven.

 photo IMG_1718.jpg

Diner time!

 photo IMG_1724.jpg

Glitterfestijn in de badkamer… Mijn zusje vond het leuk om de glitterspray van The Body Shop uit te proberen. Ik zei: “Doe maar in de badkamer boven het bad, anders zit heel mijn kamer onder de glitters.” Zo gezegd, zo gedaan. Ze was alleen vergeten om het dopje er vanaf te halen, waardoor er een glitterbom ontstond toen ze een aantal keer erin had geknepen. Heel de badkamer zat onder de glitters. Oeps!

Woensdagmiddag ging ik samen met Yara (voor Adorable Books!) naar Amsterdam voor de boekpresentatie van Schrijven, kreng! van Lisette Jonkman. Misschien kennen jullie Lisette Jonkman wel van Glazuur, Verkikkerd of Verslingerd. Super leuke boeken en nu bracht ze haar vierde boek uit! Een schrijfwijzer om eindelijk eens dat boek eens te gaan schrijven.

 photo IMG_1740.jpg

Lisette signeerde mijn boek, super lief! En ze tekende er een konijn bij met een glas wijn. “Anders heeft hij het niet gezellig”, zei ze. Wat een hilarisch mens!

En nog even samen op de foto!

 photo IMG_1731.jpg

Daarna nog even een pizza eten met Yara, lekker!

 photo IMG_1751.jpg

Donderdag ging ik weer eens bijkletsen met Julie (dat was nodig!). Ik kwam onderweg bussen tegen met Houdoe en bedankt. Prachtig. I loooove Brabant, haha!

 photo IMG_1753.jpg

Wachten op Breda Centraal. Gezellig!

 photo IMG_1755.jpg

’s Avonds nog lekker bloggen met een kop thee.

 photo IMG_1760.jpg

5 december: mama jarig! Lekker veel taartjes :)

 photo IMG_1761.jpg

Ik kreeg een kookboek in de brievenbus! Maandag heb ik een kookworkshop van de schrijfster van dit boek: Nadia Zerouali. Super veel zin in!

Super leuke poster van Koetjes en kaartjes. Binnenkort komt daar nog een leuk artikel over!

Zaterdag gingen mijn vriend en ik een dagje naar de Efteling. Het was prachtig weer en het was echt super leuk! Ik voel me altijd zo blij als ik in de Efteling ben :)

 photo IMG_1784.jpg

 photo IMG_1796.jpg

Ik voelde me weer helemaal kind ;)

 photo IMG_1788.jpg

Uitzicht in de Pagode, prachtig!

 photo IMG_1794.jpg

 photo IMG_1802.jpg

In het park stonden vuurkorven verspreid waar bandjes aan het spelen waren. Echt super gezellig!

 photo IMG_1795.jpg

Natuurlijk ook nog even door het Sprookjesbos gewandeld. We kwamen langs de ridder bij Doornroosje. Vroeger noemde ik die ‘de hidde’ en wisten mijn ouders nooit waar ik het over had. En dan werd ik daar kwaad om, haha!

 photo IMG_1803.jpg

Opwarmen met warme chocomel met slagroom.

 photo IMG_1806.jpg

Het ging schemeren en de lichtjes gingen aan, zo gezellig!

 photo IMG_1809.jpg

En toen was het echt donker. In de rij bij de Python.

 photo IMG_1819.jpg

Als laatste nog bij Aquanura gaan kijken, wauw wat was dat een mooie watershow zeg! Ik had hem nog nooit gezien, maar het is zeker de moeite waard! Helemaal nu het donker was natuurlijk. Super!

 photo IMG_1823.jpg

Doei Efteling, it was so much fun!

Vandaag hebben we pakjesochtend (ja echt!) en ga ik aan mijn blog werken! Wat gaan jullie vandaag doen?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 7 december 2014 / 09:31

  Aaah wat een heerlijke diary! En zo leuk het boek van Lisette gesigneerd, geniaal met het konijn hihi <3 En ik moest zo lachen om de foto met de bus en die tekst, wat briljant <3

  • Tedje
   Auteur
   7 december 2014 / 14:58

   Haha, daar moest ik ook zo erg om lachen!! En inderdaad, dat konijn, briljant!

 2. 7 december 2014 / 09:40

  Ah ik ben ook naar de winter Efteling geweest zaterdag. Wat jammer dat ik je niet gezien heb, haha!

  • Tedje
   Auteur
   7 december 2014 / 14:58

   Ahh jammer, Denise! Volgende keer misschien, :)

 3. 7 december 2014 / 10:13

  Heerlijke week weer zo te zien. Ik wil nog een keer naar de efteling, ben waarschijnlijk 1 van de weinige nederlanders die daar nog nooit is geweest

 4. 7 december 2014 / 10:35

  Wat een toffe week heb je achter de rug! Breda is een hele leuke stad om te shoppen :-) Wat jammer dat de film ietwat tegenviel. Ik wil er ook nog graag heengaan. Ik ben gisteravond naar de film ‘Fury’ geweest. Een aanrader!

  • Tedje
   Auteur
   7 december 2014 / 14:59

   Oh daar ben ik ook nog wel heel erg benieuwd naar!

 5. 7 december 2014 / 10:56

  Wat een heerlijk overzichtje. De efteling ben ik nog nooit geweest maar door alle foto’s wil ik er dol graag een keertje heen.

 6. 7 december 2014 / 14:01

  Ik krijg ook helemaal zin om naar de Efteling te gaan!

 7. 7 december 2014 / 14:06

  Leuk overzicht! Erg leuk dat Lisette in je boek heeft geschreven, ze lijkt me erg gezellig haha. En ik ga zo naar de Hunger Games film, ben benieuwd wat ik er van vind.

 8. 7 december 2014 / 20:17

  Inderdaad is wachten op Breda CS niet zo erg als er zo iets moois te zien is…

 9. 7 december 2014 / 21:18

  Leuke diary! Vind het altijd heerlijk werken in de winter efteling, hangt dan altijd zo’n leuke sfeer in ’t park. En aquanura is inderdaad ’t mooist in ’t donker. Binnenkort komt er ook een tiësto aquanura mix ipv de normale muziek bij de show;).

  • Tedje
   Auteur
   7 december 2014 / 22:34

   Oei dat lijkt me heel gaaf! Gauw nog maar een keer naar de Efteling gaan dan ;)

 10. 7 december 2014 / 22:12

  Leuk foto’s! Ik vond Mockingjay ook minder goed dan de vorige films. Maar ik blijf toch uitkijken naar het vervolg. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *