Take a look at my life: December #1

TALAMLdec1

En toen was het weer december! De tijd gaat zo snel! Kijken jullie mee naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? 

IMG_0087

Dilemma: welke nagellak van Essie zal ik nu weer eens opdoen? Ik ging uiteindelijk voor de middelste, dress to kilt.

IMG_0090

Lekker tapassen thuis met de familie!

IMG_0092

Daarna lekker met mijn moeder en zusje op de bank met The Notebook, een film die ik al wel 25 keer heb gezien en die nooit gaat vervelen.

IMG_0104

Maandag sprak ik af met de meiden van de boekenblog Adorable Books in Eindhoven om lekker sushi te eten en bij te kletsen.

IMG_0107

Selfietime!

IMG_0106

Ik was laat thuis en ik was ook moe, want ik moest van Roosendaal naar Eindhoven rijden en van Eindhoven weer terug naar huis. Normaal gesproken niet zo erg en duurt het ook niet zo lang, maar er stond megaveel file en het regende en waaide ontzettend hard. Dat is zo vermoeiend rijden! Toen ik thuis kwam, lag er een leuk pakketje op me te wachten van HEMA. Sophie, die daar stage loopt, had mij namelijk geïnterviewd over mijn blog en dit was haar bedankje. Super lief! De yoghurt kruidnoten vielen op kantoor trouwens heel goed in de smaak!

IMG_0115

Dinsdag was mijn collega Marloes op de radio. Gijs Staverman van Radio 2 interviewde haar voor DutchCowboys over populaire Sinterklaascadeaus. Super leuk!

IMG_0116

Gezelligheid op de markt in Roosendaal.

IMG_0128

Donderdag uit mijn werk ging ik naar Milou, want zij heeft onlangs een webshop geopend: Lifestyleloushop! Ik had wat bij haar besteld en ik ging het bij haar ophalen. Milou heeft vijf Britse Kortharen in huis lopen en OMG wat zijn die superlief en schattig! Nu wil ik helemaal een Britse Korthaar.

IMG_0129

En deze is ook al zo’n lieverd! Zulke mooie beesten zijn het!

IMG_0130

Toen ik thuis kwam, lagen er een heleboel pakketjes op me te wachten! ‘s Avonds paste ik nog op bij mijn kleine nichtjes.

IMG_0136

Waaronder een vervroegd kerstcadeau van de webshop House of Lou. Ze stuurde me onder andere deze super leuke ketting op! Dankjewel!

IMG_0139

Vrijdagochtend, 10.00 uur. In de rij voor kaarten voor Adele. Helaas ben ik er niet doorheen gekomen, net als negen andere mensen die ik kende en waar ik voortdurend contact mee had. Binnen 25 minuten was het concert uitverkocht, grrrr! Ik baalde echt super erg. Maar, toen werd er aangekondigd dat er aanstaande maandag (morgen dus) kaarten voor twee extra shows in de verkoop gaan. Morgen in de herkansing dus! Ik schreef er trouwens meteen een bericht voor op DutchCowboys.

IMG_0141

Hoe schattig is deze mini Kinder Bueno?!

IMG_0144

Whoop whoop! Proosten met Denise op het weekend tijdens de vrijmibo op het werk.

IMG_0177

Zaterdag was ik ongeveer de hele dag met mijn zusje op pad. Eerst samen boodschappen doen, toen nog een pakketje afgeven en daarna maakte mijn zusje wat outfitfoto’s van me. Super lief!

IMG_0179

Mama was zaterdag jarig en mijn zusje en ik kookten voor haar! Het werd Turkse pizza, super lekker!

‘s Avonds vierden we de verjaardag van mijn moeder, happy birthday!

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 6 december 2015 / 06:44

  Ahhhh Toetie en Lizziee!! Zo leuk dat je even langs kwam! Doen we snel weer xx

  • 6 december 2015 / 13:49

   Ik vond het ook super leuk, Milou! Tot gauw! X

 2. Jeanne
  6 december 2015 / 08:50

  Een fijne maar drukke week Tedje, was gezellig bij mama!!!!

 3. 6 december 2015 / 09:34

  Wat een fijne week heb je gehad. Die tickets van Adele, ik kan jammer genoeg alle data niet (ook niet de data in Antwerpen)! Ik kom er bij Ticketmaster trouwens nooit door heen, ik vind die site echt r*k. Hopelijk heb je morgen meer geluk :-)!

  • 6 december 2015 / 13:50

   Ik hoop ook dat ik morgen meer geluk heb zeg.. Pfff, wat een gedoe!

 4. 6 december 2015 / 10:10

  Ah fijn dat het goed is bevallen! Aah en die tapas zien er heerlijk uit!

 5. 6 december 2015 / 17:40

  Leuke foto’s! Je hebt een hele fijne week gehad!

 6. 6 december 2015 / 19:40

  Ooh wat een heerlijk eten allemaal. Nu heb ik echt heel veel zin in sushi haha. Die ketting die je kreeg is echt super mooi zeg, wauw! Britse kortharen zijn zo onwijs schattig. Ik duim voor je dat het morgen wel lukt om kaarten voor Adele te bemachtigen! <3

 7. 6 december 2015 / 21:43

  Ziet er een super leuke week uit! Die Britse Kortharen zijn echt super schattig. Hopelijk kan je nog een ticket voor Adele bemachtigen! Veel succes en een fijne week!
  Liefs, Sofie

 8. 7 december 2015 / 10:35

  Zo naar die Adele tickets; zie net ook op je Twitter dat het weer niet is gelukt – bij mij ook niet. BALEN!!

  • 7 december 2015 / 21:49

   Jaa ik baal er echt super erg van :( Met zoveel mensen geprobeerd, maar het mocht helaas niet baten! Bij jou dus ook niet… Echt stom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.