Take a look at my life: December #1

dec-1

En toen was het alweer december. Wat gaat de tijd snel! Deze maand gaan we verhuizen naar ons appartement in Maastricht, maar afgelopen week pakten we onze spullen al in Eindhoven. Kijk je mee naar mijn week? 

img_7993

Ik recenseerde Een verloren liefde op Adorable Books en maakte daar deze foto bij! Echt een prachtig boek trouwens <3

img_8003

Afgelopen week had mijn vriend weer avonddienst (de laatste week voor de komende 2 jaar, yes!) en ik besloot om een grote pan met pasta te maken. Het werd tagliatelle met spekjes, courgette, champignons, ui, knoflook, tomaatjes en Philadelphia roomsaus! Ik maakte lekker veel, zodat ik het kon invriezen in bakjes. Altijd handig!

2

Hop hop, op naar Tilburg! // Afgelopen week was het steeds super mooi weer overdag. Wel heel koud trouwens!

img_8014

Ik had in Tilburg afgesproken met mijn vader bij Anvers, een leuke eettent. Mijn vader stond in de file en uiteindelijk heb ik een uur op hem moeten wachten, oeps!! Ik bestelde alvast wat drinken en uiteindelijk bestelde ik ook alvast het eten. Toen hij binnenkwam, werd twee minuten later het eten op tafel gezet. Timing! Ik nam een hamburger en voor mijn vader bestelde ik spareribs.

img_8015

Teruglopen naar de auto en het zag er zo gezellig uit met al die lichtjes! Ik ging samen met mijn vader naar een kennissessie e-mailmarketing. Heel interessant! Veel wat ze vertelden, wist ik al wel, maar ik heb weer lekker veel inspiratie opgedaan in ieder geval.

img_8040

Dit wordt mijn favoriete nagellak voor komende maand: Five-to-ten van OPI!

1

Even een wandelingetje maken onder de werkzaamheden door, en daarna weer back to work! Ik werk natuurlijk altijd achter de computer, en ik vind van mezelf dat ik een keer per dag naar buiten moet om een wandeling te maken. Anders kom ik helemaal niet buiten!

img_8044

Donderdag werkte ik ’s ochtends en ’s middags ging ik samen met mijn vriend even naar de Zitfabriek in Eindhoven, in het Urban Shopper centrum op Strijp-S! Blijft een coole plek vind ik. We gingen op pad voor stoelen, we weten allebei nog steeds niet goed welke stoelen we nu moeten kopen, zo lastig!

img_8066

Als je een keer in Eindhoven bent, ga dan zeker even langs Urban Shopper! Er zitten heel veel ondernemers in dit pand en ik maakte daar ook deze foto. Super Instagram-waardig, toch? PERFECT!

img_8055

Daarna was het tijd om alles in te pakken. Onze tijd in Eindhoven zat er namelijk alweer op! Ook al hebben we hier maar vier maanden gewoond, toch gek om daar weg te gaan. Het was een fijne plek! Met twee auto’s volgeladen reden we naar Maastricht. 19 december krijgen we pas de sleutel van ons nieuwe appartement, dus we mogen eerst nog even bivakkeren bij de ouders van mijn vriend. Handig!

schermafbeelding-2016-12-02-om-11-39-22

Nadat we alles hebben ingepakt, lopen we nog even de stad in om een pizza te eten bij Happy Italy. Afscheidsdiner in Eindhoven!

img_8058

Doei Eindhoven!

img_8065

Ik ben via Instagram Stories (@teddlicious) iedere dag een vakje aan het openmaken van mijn Adventskalender van The Body Shop! Op 2 december zaten deze scrubhandschoenen erin.

img_8068

IKEA-time! We kochten borden, kommetjes, glazen en nog wat andere kleine dingen, zoals opschepbestek en een ovenschaal. Super leuk om alles zo uit te zoeken :-)

Vandaag viert mijn moeder haar verjaardag en komende week wordt lekker druk met afspraken voor het werk en verhuisdozen inpakken.

Have a nice Sunday!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 4 december 2016 / 10:10

  Wat een fijne plog weer. Grappig, dat lakje kwam ik net ook al tegen op het blog van Valerie als haar favoriete lakje. Ik vind hem mooi :-)!

 2. 4 december 2016 / 11:05

  Wat een heerlijk weekje! Zo mooi, die verlichte bomen ’s avonds! En dat lakje is inderdaad heel mooi!

 3. 4 december 2016 / 11:34

  Leuk he die adventkalender. Je nagellak is ook erg leuk!

 4. 4 december 2016 / 15:13

  Ohhh wat een mooi lakje! En ik ben zo benieuwd naar jullie nieuwe plekje :D!

 5. 4 december 2016 / 19:43

  Ik wil volgend jaar ook echt een adventkalender kopen

 6. 4 december 2016 / 21:19

  Super leuk om te zien! Succes met verhuizen. :)

 7. 4 december 2016 / 21:54

  Leuke take a look at my life! Alvast heel veel geluk in Maastricht! Kom zelf ook uit Maastricht haha, dus wie weet komen we elkaar nog eens tegen :)

 8. 5 december 2016 / 12:02

  Jaaa dat lakje is zo mooi! Ook echt een favoriet hier. Wat een fijne week heb je gehad en heerlijk die pasta, leuke tip! Veel succes met verhuizen de komende tijd, spannend en ontzettend leuk. Zeker om alles uit te zoeken bij de IKEA, heerlijk! Geniet van de nieuwe week X

 9. 19 december 2016 / 23:03

  Aah wat een heerlijk eten weer! Zo’n mooie foto’s ook van het boek! Daar kunnen zoveel mensen nog van leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *