Take a look at my life: December #2

Take a look at my life: December #2

IMG-20121226-00673

De eerste Take a look at my life van 2013! Althans, eigenlijk ook weer niet. Dit zijn de foto’s van de laatste twee weken van december 2012, maar ik heb dit artikel pas in 2013 gemaakt. Jullie snappen het wel. Kijken jullie mee naar de foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt in de laatste twee weken van 2012? 

Afgelopen twee weken heb ik lekker veel gedaan!

Photobucket

Spelletje spelen met mijn vriend en een ander stel. Ontzettend leuk spelletje dit, Cranium heet het. Je moet opdrachten uitvoeren, blind tekenen, vragen beantwoorden en dat soort dingen. Een soort Party & Co eigenlijk! Ik vind dit soort spelletjes altijd wel leuk.

Photobucket

First time sushi experience voor mijn vriend, spannend! En hij vond het lekker, jippie! Dat betekent dat we in de toekomst wel vaker sushi zullen gaan eten. Zoals ik in het jaaroverzicht al zei, 2012 was voor mij het jaar dat ik sushi leerde kennen. Ik ben blij dat mijn vriend het ook lust :)

Photobucket

Mini chocolade fondue! Hier hebben we Nutella en slagroom een minuutje laten smelten in de magnetron, banaantje erbij en dippen maar! Lekker! Niet moeilijk doen met chocolade korrels of iets dergelijks, gewoon chocolade pasta gebruiken met slagroom.

Photobucket

Ik vind het toch altijd wel gezellig, een kerstboom in huis.

Photobucket

Mijn favoriete nagellak van het moment: Trind Classy Gold. Wat een prachtig nagellakje is dit! Ik droeg hem met Kerstmis en met Oud en Nieuw.

Photobucket

Heerlijk pakketje van Biosilk gehad van Hannah. Hier komt binnenkort zeker een review van!

Photobucket

Lief, geschreven door mijn 5-jarige nichtje. Knap hè?

Photobucket

Beetje biljarten. Ik kan er helemaal niks van, maar dat geeft niet!

Photobucket

Heerlijke koeken van Doppio, echt een aanrader!

Photobucket

Surprise avond bij mijn schoonfamilie. We hadden lootjes getrokken en iedereen moest een surprise en een gedicht maken. Ik trok mijn schoonzusje, en zij mij! Heel toevallig. Iedereen had er zoveel werk van gemaakt, echt heel leuk!

Photobucket

Mijn schoonmoeder had een spel helemaal omgetoverd tot een surprise spel. Als we twintig euro hadden verzameld, mochten we een surprise uitpakken en als je ergens langs kwam, mocht je een cadeau uitpakken.

Photobucket

Ik kreeg de twee laatste delen van 50 tinten, ik kan weer even vooruit dus!

Photobucket

Samen met schoonzusje Esmée tijdens de surprise avond.

Photobucket

Ze maakte van papier maché mijn hoofd in een televisie. Ik was de hoofdredacteur van tijdschrift Ted, leuk he!

Photobucket

Klaarmaken voor het kerstdiner bij mijn schoonfamilie. Even Esmée opmaken, shapen! Hier draag ik trouwens een jurkje van Modemusthaves.

Photobucket

Tijdens het kerstdiner, wat overigens heeeerlijk was! De oom van mijn vriend werkt als kok in een château, nom nom nom dat smaakte heerlijk!

Photobucket

Een bedje van zalm, sla met een overheerlijke dressing, zongedroogde tomaten en een gefrituurde scampi. My oh my dit was het allerlekkerste. Daarna kregen we nog champignonnensoep, stamppot met een heerlijke jus en een goed stuk vlees.

Photobucket

Dit was het toetje: een chocolade/brownie taartje met een bolletje ijs met chocoladekruimels, een taartje van blokjes ananas en een mangosaus. Overheerlijk!

Photobucket

Kerstdiner bij ons thuis. Ik heb niet al het eten gefotografeerd, maar dit toetje moest ik toch even aan jullie laten zien. Het was kersenijs met een saus van kiwi onderop en een wit chocolade taartje met kokos en een peertje in het midden. Heerlijk!

Photobucket

De auto naar de garage brengen samen met papa.

Photobucket

Afgelopen vrijdag was het weer tijd om naar Maastricht te gaan! Hier lekker lunchen bij Basilica op het Vrijthof. Nom nom nom! Weer eens carpaccio gegeten, was veel te lang geleden!

Photobucket

Wat is Maastricht toch mooi!

Photobucket

Op oudjaarsdag lekker zelfgemaakte oliebollen eten!

Photobucket

Happy new year! Ik vierde NYE met mijn vriend en nog vier andere stellen, waarvan de jongens allemaal vrienden zijn van Dion. Snappen jullie het nog? We gingen eerst lekker gourmetten, daarna hebben we lekker wat spelletjes gedaan en gekletst. Om 12 uur natuurlijk proosten met heerlijke bubbels en daarna naar buiten om vuurwerk te kijken! Ik had sterretjes meegenomen.

Photobucket

Gelukkig nieuwjaar!

Ik hoop dat jullie allemaal een superleuke jaarwisseling hebben gehad!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 2 januari 2013 / 11:06

  Superleuke foto’s! Sterretjes zijn echt fotogeniek, haha. Die koeken zien er trouwens zo lekker uit, ik heb ze ook een keer zien liggen bij Doppio. Alleen het lunchen daar viel een beetje tegen, ik dacht dat het gewoon een klein restaurantje was, maar nu hoor ik opeens iedereen er over en zie ik het overal ^^

 2. Wendy (B)
  2 januari 2013 / 11:16

  Wow!
  Zoveel pakjes onder (en naast) de kerstboom :D !

 3. Esmée
  2 januari 2013 / 12:37

  Wat een leuke blog! Een hele gezellige maand december was het en je kan me heel mooi opmaken:):)

 4. 2 januari 2013 / 13:34

  Wat een leuke foto’s! En ook een superleuke surprise zeg die je heb gekregen, leuk bedacht :D

 5. 2 januari 2013 / 14:36

  Leuke foto’s :)
  En wat heeft je schoonzusje een leuke naam! HAHA =)

  x esmée

 6. 2 januari 2013 / 22:30

  Leuke foto’s. Cranium lijkt me een heel fijn spel!

 7. 2 januari 2013 / 22:41

  Leuke foto’s lady! Hell yea, dat je boyfriend sushi nomt, want serieus.. dat is écht goddelijk. Ik eet het ongeveer een jaar nu, beste uitvinding ooit, in 2011 dan. :’) Toevallig ga ik het morgen zelf maken, maar dat is té lekker! De bananen dippen in chocolade, genius. Lekkere zachte haren met biosilk, love de geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *