Take a look at my life: December #2

Take a look at my life: December #2

 photo CollageImage2.png

Dit was echt een typische decemberweek. Koud en stormachtig (dat is dan minder..), maar sinterklaas was ook in het land! We deden pakjes- en surprise avond en ik had zo’n beetje de hele week spierpijn.

 photo IMG_5020.jpg

Zaterdagavond lag er een verrassing in mijn schoen bij mijn schoonouders, super lief!

 photo IMG_5014.jpg

Samenvatten en leren.. Bah! Maar moet ook gebeuren. Ik ben trouwens nog steeds heel blij met mijn MacBook. Geen moment spijt gehad van die aankoop.

Zondagmiddag ben ik samen met mijn vriend even de stad in gegaan. Hij woont, zoals jullie wellicht weten, in Maastricht en vanaf december is Maastricht altijd zo mooi versierd met lampjes! Op het Vrijthof is er een grote markt waar je kunt schaatsen, in het reuzenrad kunt gaan en allerlei lekkere dingen kunt eten. Heel leuk!

 photo IMG_5030.jpg

Ik heb een heel leuk winkeltje ontdekt in Maastricht: Waar. Hier worden allerlei leuke spulletjes verkocht die allemaal duurzaam zijn. De chocolade van Tony’s mag natuurlijk niet ontbreken, maar hebben jullie die schattige notitieblokjes gezien? Die zijn gemaakt van, ja je leest het goed, olifantenpoep uit Sri Lanka!

 photo IMG_5027.jpg

We aten even wat bij Basilica, een heel leuk tentje aan het Vrijthof. Ik nam een focaccia met carpaccio, hoe voorspelbaar!

Even een kijkje nemen in de Dominicanenkerk in Maastricht. Daar zit een boekenwinkel (Polare) in. Zo mooi! Echt schandalig: ik kom al meer dan vijf jaar in Maastricht bij mijn vriend en ik was hier nog nooit geweest. Ik als grote boekenliefhebber! Heel stom, het is er gewoon nooit van gekomen op de een of andere manier. Ik zou hier uren en uren kunnen rondneuzen.

Jippie! Maandag ging ik mijn camera ophalen. Die was weer gemaakt, er zat namelijk een barst in het schermpje. Het kostte weer een lieve duit, maar ja dan heb je ook weer wat.

 photo IMG_5057.jpg

Post tijd!

 photo IMG_5063.jpg

Jup, het is weer tijd voor mijn UGG’S. Ik vind ze niet heel charmant, maar ik ben bijna verplicht om ze te dragen. Afgelopen weekend had ik alweer bevroren tenen (ik heb wintertenen, mehhh!) toen ik mijn gewone laarsjes aan had. UGG’S zijn niet stylish en fashionable, maar ze houden mijn voeten tenminste wel warm. En dat vind ik net even belangrijker, anders heb ik blauwe tot zwarte tenen die ontzettend veel pijn doen en jeuken. De kleuren op de foto komen trouwens niet helemaal mooi tot zijn recht. Alles is gewoon zwart!

Dinsdagavond aan de studie met een grote mok thee. Jup, uit een koffiemok. Ik drink altijd thee uit Blond Amsterdam mokken, daar past lekker veel in! En ik drink sloten thee, dus dat komt goed uit.

Ik doe mee aan de Capturing December challenge op Instagram. Dit betekent dat je iedere dag een foto plaatst met een bepaald thema. 4 December was dat Joyous. Deze twee leukerds vond ik instant joy uitstralen, wat zijn ze lief he?

Oh yeah! Remember dat ik zei dat ik de Squat en Plank Challenge ga doen? Ik heb nu nog iets veel beters. Iedere woensdag ga ik samen met vriendin Julie sporten! Dit doe ik bij haar thuis, zij hebben namelijk de nodige apparaten, gewichten en tools in huis om een complete workout te doen. Woensdag ging ik dus voor de eerste keer en we gingen er goed tegenaan. Beenspieren, armspieren, buikspieren, rugspieren, oh yeah! Gevolg? Donderdag kon ik amper de trap op lopen en naar de wc zonder me ergens aan vast te houden.

 photo IMG_5086.jpg

Wat is een workout zonder een healthy snack? Op de achtergrond zie je het misschien al: een witte chocoladeletter. Maar guess what, die hebben wij niet genomen! Nope, in plaats daarvan maakten we deze super healthy smoothie met banaan, kiwi, sinaasappel, druiven en mangosap. Yum!

 photo IMG_5094.jpg

Early bird op school, dus even m’n blog checken met een kopje cappuccino.

Een mooie quote, gevonden op internet. Ik was in een creatieve bui en probeerde hem mooi op papier te zetten. Aardig gelukt, vinden jullie niet? Jullie konden de bijpassende Thankful Tag vrijdag trouwens al lezen.

Dat was leuk thuiskomen donderdag! Een heel pakket met allemaal fijne kerstproducten. Wat hou ik toch van mijn baan! :)

Hi it’s me, braille! Vrijdag was de spierpijn trouwens niet om te houden. Ik kon niks meer. De trap op en af was killing, evenals gaan zitten en staan.

Wij vierden een dagje later sinterklaas. Mijn moeder is namelijk op 5 december jarig, dus toen kwam er wat visite. Vrijdagavond begonnen we met een heerlijk tapasdiner zoals we dat een paar weken geleden ook hadden gedaan. Ondertussen pakten we al wat cadeautjes uit.

 photo IMG_5111.jpg

Toetje: een heerlijk chocoladetaartje. Yum!

 photo IMG_5110.jpg

Pakjes en surprises!

 photo IMG_5122.jpg

Een van de cadeautjes tijdens pakjesavond. Ik kreeg nog een mooie trui en een colbertje, een sjaal, een elektrische tandenborstel, nagellakjes (die had ik gelukkig nog niet), een doosje om mijn sieraden in te doen. Ik ben echt verwend, dankjewel sinterklaas!

Mijn moeder had mij voor de surprise. Ze maakte een Teddlicious tijdschrift met een leuke rijm. Super leuk!

Zaterdagavond was het weer feest! Mijn moeder werd 5 december 50 en mijn vader is in juli 50 geworden. Tijd voor een groot feest dus!

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

35 Reacties

 1. 8 december 2013 / 08:13

  Superleuke foto’s, ik kan helaas een aantal van je foto’s niet zien (photobucket says you moved them).

 2. 8 december 2013 / 08:38

  Wat een gezellige week heb jij gehad! Ik kan een paar foto’s helaas niet zien.
  Mmm thee in een xl mok is zo fijn! Ik ben benieuwd hoe blond amsterd thee proeft, komt daar toevallig een review van?

  • Tedje
   Auteur
   8 december 2013 / 15:37

   De foto’s zijn inmiddels weer gefixt. Ik denk niet dat er een aparte review van komt, maar misschien kan ik wel eens een soort van thee artikeltje maken. Je brengt me op ideeën, leuk!

 3. 8 december 2013 / 08:46

  Leuk om te zien! Het chocoladetaartje ziet er zo heerlijk uit <3

 4. 8 december 2013 / 09:21

  Leuk overzichtje! Goed bezig met ehet sporten, ik kon helaas niet alle foto’s zien.

 5. 8 december 2013 / 09:30

  Wat een leuke foto’s! Wintertenen, zo vervelend. Ik heb zelf winterhanden, ook echt verschrikkelijk. Fijne zondag nog:)

 6. 8 december 2013 / 11:26

  Wat een leuke foto’s. Het tijdschrift dat je moeder maakte is echt te gek!

 7. 8 december 2013 / 11:27

  Wat een leuke foto’s! En Maastricht ziet er heel leuk uit met al die lichtjes, mooi zeg! En leuke surprise heeft je moeder gemaakt voor je!

 8. 8 december 2013 / 11:29

  Wat super! Leuk ook dat je elke woensdag gaat sporten, en inderdaad een healthy snack kan nooit ontbreken. Lekker ook!

 9. 8 december 2013 / 12:08

  Leuke foto’s weer! Altijd dat lekker eten haha! En ziet er echt super gezellig uit, in Maastricht.

 10. 8 december 2013 / 12:16

  Wat een mooi overzicht en gaaf dat je in Maastricht was, lijkt mij heerlijk die sfeer rond deze periode. Leuk leuk! En wat gaaf je eigen tijdschrift, super lief!

 11. 8 december 2013 / 12:59

  Oeh wat naar dat je anders bevroren tenen krijgt! Dat lijkt me echt zo pijnlijk! Dan maar die uggs ;)

 12. 8 december 2013 / 13:05

  Ik heb gisteren ook heerlijk tapas gegeten, voorafgaand aan sinterklaas <3
  Enne, een macbook, wat een heerlijkheid he?

  • Tedje
   Auteur
   8 december 2013 / 15:36

   Inderdaad, ik kan echt niet meer zonder! Geen idee wat ik altijd met een Windows laptop heb gedaan, haha!

 13. 8 december 2013 / 13:09

  Die chocoladetaart is zo ontzettend lekker. Krijg er honger van als ik er naar kijk. En ik herken het gevoel van de MacBook. Ik ben er ook zo ontzettend blij mee. Nog gefeliciteerd met je moeder trouwens. :)

  • Tedje
   Auteur
   8 december 2013 / 15:36

   Nou, Rianca, ik kan je vertellen: hij was ook heerlijk! Dankjewel!

 14. 8 december 2013 / 13:09

  Dat was weer een gezellig weekje, heerlijk toch. Nog van harte gefeliciteerd met je ouders .
  Groetjes Irene

 15. 8 december 2013 / 13:39

  Wat een heerlijke foto’s en een mooie quote :)

 16. 8 december 2013 / 15:45

  Wat een leuke diary! Goed bezig met de challenge dus! Ik doe ook mee met de squat challenge, gaat nog erg goed!

 17. 8 december 2013 / 18:22

  Leuke foto’s en het lijkt me dat je een super fijne en productieve week hebt gehad! Leuk om te zien. :)

 18. 8 december 2013 / 18:55

  Gefeliciteerd met je moeder (en vader)! Die chocoladetaart ziet er zooo lekker uit en je hebt echt leuke cadeautjes gehad volgens mij!

 19. 8 december 2013 / 20:06

  Kei leuke foto’s weer! Die chocolade taart is echt hemels! X

 20. 16 december 2013 / 12:49

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe andere mensen de feestdagen vieren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *