Take a look at my life: december #2

teddlicious

Afgelopen week stond in het teken van surprises, een dagje Amsterdam en lekker eten! Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan? 

img_8078

Weekend in Maastricht, wat was het mooi weer! Mijn vriend en ik gingen lekker wandelen.

img_8146

Zondag vierde mijn moeder haar verjaardag. De hele familie en vriendenclub kwam en mijn vader (die een eigen cateringbedrijf heeft) zorgde voor heerlijk eten. Hier krijg ik nooit genoeg van!

img_8087

Een nieuwe week, back to work!

img_8148

Ik heb een nieuwe agenda en ik ben er zó blij mee! Het is een agenda van Paperblanks en ik vind het een echte Harry Potter agenda, haha. Zo mysterieus en mooi, love it! Op Twitter vroeg ik aan jullie wie er nog meer een papieren in plaats van een digitale agenda had, en ik kreeg heel veel reacties dat veel van jullie ook gewoon nog een papieren agenda gebruiken. Nice!

img_8099

Maandag was mijn moeder jarig en als verrassing namen we haar mee uit eten in Tilburg. Ze wist van niks, ook niet waar we naartoe gingen en dat was echt heel grappig, haha!

img_8126

Dinsdag spendeerde ik een dagje in Amsterdam met Femke en het was zo gezellig! De plog hebben jullie al kunnen zien.

img_8133

Daarna gingen we naar het kerstevent van HEMA!

img_8139

Woensdagochtend werd ik geïnterviewd door twee meiden uit mijn dorp voor hun profielwerkstuk. Als bedankje kreeg ik een prachtige bloem en een doosje Merci. Echt super lief!!

img_8169

Ik ontving maar liefst 12 (!!) nieuwe lipsticks van Miss Sporty. Wat een leuke kleurtjes!

img_8174

Bij ons thuis had mama de kerstboom opgezet. Dat vind ik altijd zó gezellig!

img_8181

Vrijdagavond had ik surprise avond met mijn collega’s. Het was super gezellig! Ik kreeg onder meer dit leuke kookboek van Rudolph en een pot Nutella van 3 kilo. Daar kan ik even mee vooruit… Zie je op de achtergrond trouwens al die cadeaus? Met mijn familie deden we zaterdagavond surprise! Wat een hilarische avond was dat zeg. Spelletjes, kaasfondue, wijn, cadeautjes, mooie surprises en grappige gedichten. Ik had me er zo op verheugd en het was ook echt heel erg leuk!

img_8187

Yummmzzzzz, lekkere snacks bij de kaasfondue!

Zondag gingen we naar het kerstconcert van de harmonie (daar speelt mijn moeder in), daarna pakten mijn vriend en ik in voor de verhuizing en sjouwden alle dozen naar beneden. Over een week krijgen we de sleutel al en alle voorbereidingen zijn zo goed als getroffen. Ik hou jullie weer op de hoogte :-)

Liefs,
Tedje

Psst! Volg jij mij al op InstagramTwitterFacebookSnapchat?

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 12 december 2016 / 11:51

  Is dat bij de Burgerij in Tilburg op je foto? Ziet er heerrrlijk uit <3

  • Tedje
   Auteur
   12 december 2016 / 12:16

   Haha, goed gespot! <3 Jaa, het was echt super lekker!

 2. Laura
  12 december 2016 / 13:09

  Ahh ik had deze agenda ook bijna in mijn online mandje gedaan! Maar ik wil ze eigenlijk toch altijd graag in het echt zien.. Blijft deze bijvoorbeeld goed open liggen? Ik had dit jaar een hele leuke agenda van pip maar die klapte dus steeds weer dicht haha

  • Tedje
   Auteur
   12 december 2016 / 14:39

   Echt! Grappig! Deze blijft goed open liggen, dat is echt super fijn! Ik heb deze bij de Bijenkorf gekocht trouwens, mocht je hem in het echt willen bewonderen :-) Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

   • Laura
    13 december 2016 / 00:12

    Thanks! Ga ik daar toch nog even kijken :-)

 3. 12 december 2016 / 13:29

  Wat een heerlijk eten op je foto’s allemaal, krijg er honger van 😁 en een gezellige week heb je achter de rug!

  • Tedje
   Auteur
   12 december 2016 / 14:39

   Haha, ik krijg er ook weer honger van….

 4. 12 december 2016 / 13:43

  wauw al die food fotos zien er geweldig uit, wat mooi opgemaakt ook allemaal! yum!

 5. 12 december 2016 / 16:10

  Ik zie echt heerlijk veel food foto’s voorbij komen!

 6. 12 december 2016 / 17:10

  Wat een gezelligheid! Het boek van Rudolph is inderdaad erg leuk, ik heb ‘m zelf ook en ben er erg enthousiast over! Prachtige foto’s en recepten. :)

  • Tedje
   Auteur
   12 december 2016 / 17:31

   Ja, vind ik ook! Ik kan niet wachten om er iets uit te maken :-) En volgens mij is het ook redelijk ‘makkelijk’ allemaal, zonder hele moeilijke ingrediënten!

 7. 12 december 2016 / 18:23

  Leuke post weer Tedje, veel succes met het verhuizen! <3

 8. 12 december 2016 / 20:02

  Wat een gezellige week! Ik hou van jouw food-foto’s! Mooi én lekker haha!

 9. 12 december 2016 / 23:02

  Mooie boom! Ik gebruik ook nog steeds een papieren agenda. Kan echt niet zonder. Leuke foto’s weer.

 10. 13 december 2016 / 12:57

  Aaah al die heerlijkheid qua eten! Zo lekker!

 11. Eefje
  14 december 2016 / 23:47

  Super leuk dat je er een stukje in hebt gezet over ons interview. Wij vonden het heel erg leuk dat je er aan mee wilde werken. Heel erg bedankt ! En heel veel succes nog met je blog.

  Groetjes Eefje en Renske

  • Tedje
   Auteur
   15 december 2016 / 09:44

   Geen dank, Eefje en Renske! Ik vond het ook super leuk! Heel veel succes met jullie sectorwerkstuk en laat me weten als ik jullie nog ergens bij kan helpen hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *