Take a look at my life: December #2

december2

Winter has arrived! Op het moment dat ik dit schrijf (zondagochtend), dwarrelen de sneeuwvlokjes door de lucht. Gezellig als je lekker warm binnen zit, maar je moet niet ergens naartoe hoeven ;-) Kijk je mee wat ik afgelopen week heb gedaan? 

IMG_5398

Maandag werkte ik de hele dag en ’s avonds ging ik naar de lancering van de nieuwste Chapeau Magazine. Wat een toffe locatie bij Rebelle! Ik was hier nog nooit geweest, maar het is in een oude kerk. Heel gaaf!

IMG_5375

Ik maakte een foto voor Instagram met mijn grootste vriend: chips. #chipsmonster.

plog8

Dinsdag maakte ik de hele dag foto’s! Om deze plog te bekijken, klik je hier. Ik had een gewone werkdag en ik ging bootcampen.

IMG_5338

Magisch Maastricht <3 Ziet er altijd zo gezellig uit!

plog-2-december

Ook donderdag was een plogdagje. Ik reed naar Haarlem voor een nieuwe freelanceklus! Deze plog bekijk je hier.

IMG_5390

Vrijdagmiddag ging ik borrelen met Ellis bij het Wycker Cabinet. Als je geen vrijmibo’s hebt op het werk, dan moet je het maar zelf organiseren ;-)

IMG_5383

En toen ik thuis kwam had mijn vriend sushi besteld. Oh the joy!! We gingen verder met de serie Mindhunter op Netflix.

IMG_5391

Zaterdag haalden we een kerstboom! We versierden de boom met op de achtergrond gezellige kerstmuziek, hoe cheesy wil je het hebben? We moeten de boom nog wel een beetje verder versieren, hij is nog een beetje aan de kale kant zo.

IMG_5396

Zondagochtend: ontbijten met croissantjes en de kaarsjes aan.

IMG_5399

En toen begon het te sneeuwen! Sneeuwt het bij jullie ook?

Fijne zondag!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 10 december 2017 / 13:39

    Leuke week! Met vooral veel lekker eten! Die plank tijdens de vrijmibo ziet er zalig uit. En sushi is altijd lekker. Hier sneeuwt het inmiddels al de hele ochtend en het blijft maar vallen. Misschien kunnen we straks wel sleeen met de kleine man!

  2. 10 december 2017 / 13:45

    Oh heerlijk, thuiskomen en je vriend heeft sushi besteld. Leuk weekje verder, hier hebben we inmiddels ook een flinke pak sneeuw liggen!!

  3. 10 december 2017 / 20:40

    Jaaa er ligt zo’n fijn pak sneeuw, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *