Take a look at my life: December #3

 photo 3-2.jpg

Jeetje, wat gaat de tijd toch snel! Het is al bijna kerstmis! Ik heb een beetje een gekke week achter de rug. Ik was nog half ziek en we hebben helaas afscheid moeten nemen van onze lieve opa.

Vorig weekend was ik nog steeds ziek! Ik begon me maandag eigenlijk pas beter te voelen. Een dikke week ziek geweest dus, bah! Ik heb me echt nutteloos gevoeld een hele week, maar het is wel beter om uit te zieken. Bovendien: ik kon mijn bed niet eens uitkomen, haha!

Afgelopen week hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze lieve opa. Hij is 80 geworden. We gaan hem missen! We moesten afgelopen week veel regelen voor de uitvaart. Teksten moesten geschreven worden en de dienst moest in elkaar gezet worden. Gek om zulke dingen te moeten organiseren terwijl je veel verdriet hebt. Ik ben wel gewoon naar school gegaan trouwens.

 photo IMG_1897.jpg

De lekkerste kerstkoekjes van Bolletje. Yum!

 photo IMG_1913.jpg

Ik keek afgelopen week ook de Victoria’s Secret Fashion Show terug op internet. Altijd genieten! Wat hebben die modellen killer bodies zeg, niet normaal! Ik zat nog net niet met een zak chips achter mijn laptop, maar het had zomaar gekund, haha.

 photo IMG_1919.jpg

Jup, er moest ook aan school gewerkt worden…

 photo IMG_1921.jpg

Mijn eetlust is terug! Ik maakte een lekkere sandwich voor mezelf. Ja, met chips.

 photo IMG_1923.jpg

Ik was bij dé aflevering van Gossip Girl aangekomen waar Chuck voor het eerst zegt dat hij van Blair houdt. Finally!

 photo IMG_1930.jpg

Beste Nutella ooit.

 photo IMG_1936.jpg

Samen met mijn zusje naar Tilburg reizen. We moeten even wachten op Breda centraal en we vonden wel dat we een Starbucksje verdiend hadden. Ik nam een Chai Tea Latte en mijn zusje een Toffe Nut Latte.

Mijn zusje maakte deze foto toen we in de trein zaten. Een typisch beeld van mij. Ik ben in de trein namelijk ALTIJD aan het lezen. Ik las de laatste paar bladzijden van Gone Girl, een super spannend boek! Je moet de film ook echt zien.

 photo IMG_1952.jpg

Op de terugweg was mijn boek uit en ik wilde perse iets lezen in de trein en op het station waar ik moest wachten. Ik kocht de LINDA. Altijd een fijn tijdschrift!

Hier hebben jullie gisteren al wat over kunnen lezen: het Girlpower t-shirt van Loavies!

 photo IMG_1956.jpg

Vrijdag was de uitvaart van mijn opa. Het was een hele mooie dienst en we hebben goed afscheid van hem kunnen nemen. Ik heb zelf ook nog gesproken tijdens de dienst. Er waren heel veel mensen gekomen, echt lief. We zijn daarna nog met de familie uiteten gegaan om te proosten op opa. We hebben veel mooie herinneringen opgehaald.

Zaterdagochtend had ik een interview met twee leuke meiden die hun sectorwerkstuk doen over bloggen. We spraken af in een koffietentje. Hartstikke leuk dat ik mee kan werken aan zulke soort dingen! Verder die dag werkte ik aan mijn blog, maakte ik een gedicht voor de surpriseavond die we op kerstavond hebben bij mijn schoonfamilie en ging ik op bezoek bij mijn oma in het ziekenhuis.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

25 Reacties

 1. Wendy (B)
  21 december 2014 / 08:17

  Opa :(
  Knuffel Tedje!

 2. Susan
  21 december 2014 / 08:40

  och wat vervelend zo vlak voor kerst Opa te verliezen! Gecondoleerd en heel veel sterktexx!

 3. Madeline
  21 december 2014 / 10:26

  Wat verdrietig om aan het eind van het jaar, afscheid te moeten nemen van een geliefde.
  Heel veel sterkte!

  Samen met mijn vriend ben ik toevallig, vorige week naar de verfilming van Gone Girl geweest.
  Spannende en goede film!

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar wilde daar verandering in brengen.
  Je schrijfstijl vind ik leuk, ga zo door.

  • Tedje
   Auteur
   21 december 2014 / 12:27

   Dankjewel Madeline. Ah wat lief, dankjewel!

 4. 21 december 2014 / 10:31

  Wat een prachtige foto van jou en je opa. Gecondoleerd. Hopelijk kun je ondanks het verdriet terugdenken aan mooie & bijzondere herinneringen. Sterkte.

  • Tedje
   Auteur
   21 december 2014 / 12:27

   Ja, we hebben hele goede herinneringen aan opa! Het was een echte grapjesopa :)

 5. 21 december 2014 / 10:32

  Gecondoleerd met je opa. Mooie foto.

 6. 21 december 2014 / 13:30

  Heel veel sterkte lieve Tedje met het verlies van je opa. Hopelijk kun je terug denken aan alle mooie herinneringen van je opa, je hebt in ieder geval een prachtige foto!!

 7. Anita te Gussinklo
  21 december 2014 / 14:16

  Tedje, gecondoleerd met je Opa.
  Prachtige foto van jullie.

 8. 21 december 2014 / 15:54

  Gecondoleerd met je opa! :( Wel een hele mooie foto van jullie!
  Ik moet wel zeggen dat ik spontaan trek krijgt van je sandwich! :)

 9. 21 december 2014 / 18:04

  Gecondoleerd met je opa, wel een ontzettend mooie foto van jou en hem samen! Die moet je koesteren :)

 10. 21 december 2014 / 18:25

  Gecondoleerd! Mijn opa is ook vorige week overleden, zo gek terwijl zit zo’n leuke tijd hoort te zijn.. Heel veel sterkte!

  • Tedje
   Auteur
   21 december 2014 / 19:51

   Ah, jij ook gecondoleerd meid!! Ja, geen leuke periode inderdaad :(

 11. 22 december 2014 / 11:11

  Hmm Gone Girl lijkt me wel een leuk boek! Gecondoleerd met je opa trouwens..

 12. 22 december 2014 / 16:32

  Wat naar van je opa! Veel sterkte. Oeeh de nieuwe Linda, heerlijk!

 13. 22 december 2014 / 16:57

  Gecondoleerd met je opa, heel veel sterkte!! :( Verder, leuke foto’s! Die aflevering van Gossip Girl is echt mijn favoriet, ik krijg daarbij nog steeds vlinders in m’n buik haha! En ik zit ook echt altijd te lezen in de trein. Het boek van Gone Girl vond ik super tof, ik ga vanavond denk ik de film eens kijken!

 14. Joëlle
  22 december 2014 / 21:42

  Sterkte met je opa! :(

 15. Joëlle
  22 december 2014 / 21:42

  Sterkte met je opa! :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *