Take a look at my life: December #3

talaml-3

Nog maar een week en dan is het kerst! En dat betekent dat het einde van het jaar ook steeds dichterbij komt. Bizar hoe snel het is gegaan! Afgelopen week werkte ik veel thuis aan klussen en aan mijn blogs, kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan? 

img_8216

Ik schrijf nog steeds iedere dag in mijn One Line a Day boekje. Ik ben 1 januari 2016 begonnen, dus vanaf 1 januari 2017 ga ik alles teruglezen wat ik vorig jaar heb gedaan. Super leuk!

picmonkey-collage

Afgelopen week werkte ik de hele week thuis. // Iedere dag maakte ik tussen het werken door een lekkere wandeling in Maastricht. Hier krijg je toch nooit genoeg van?

img_8237

Het was bijna iedere dag zulk mooi weer! Echt fijn om even buiten te zijn als je veel binnen werkt. Daarna kan ik weer met frisse zin en energie beginnen.

img_8255

Woensdagavond ging ik samen met mijn vriend naar Magisch Maastricht. Echt heel leuk om een keer naartoe te gaan! Wij gaan ieder jaar wel, en nu we hier wonen is dat natuurlijk super makkelijk :-)

img_8259

Pretty! <3

img_8268

Donderdag ging ik lunchen met een vriendin bij Coffeelovers. De koffietjes die je hier krijgt zijn altijd zo mooi!

img_8269

Ik nam – hoe kan het ook anders – een broodje carpaccio. Hij was erg lekker!

img_8271

Ik kan nog steeds niet geloven dat dit mijn nieuwe hometown is…

img_8275

Nog even een snelle selfie bij de Maas met Els. Het was super gezellig! <3

’s Avonds ging ik gezellig film kijken bij mijn schoonzusje. Vrijdag werkte ik en ’s avonds ging ik met vriendinnen borrelen, maar die foto’s zien jullie volgende week!

Liefs,
Tedje

Psst! Volg jij mij al op InstagramTwitterFacebookSnapchat?

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 18 december 2016 / 07:19

  Wat een leuk overzicht en wat gaaf dat je het een jaar hebt volgehouden om elke dag een zin te schrijven. Ben benieuwd naar je inzichten die je hieruit gaat halen.

 2. 18 december 2016 / 08:59

  Leuk om ieder jaar zo’n zin bij te houden, lijkt mij erg tof om terug te lezen. Je nieuwe hometown is prachtig, dus geniet er maar lekker van.

 3. 18 december 2016 / 10:10

  Wat een heerlijk weekje! Zo bijzonder om elke dag een zin bij te houden, inderdaad al helemaal als je straks alles terugleest. En zo gaaf dat je nu in deze stad woont! Maastricht lijkt me prachtig!

 4. 18 december 2016 / 21:31

  Wat een gezellig weekje weer! Jammie om jouw foodfoto’s te zien! Waar heb je jouw one line a day boekje vandaan? Lijkt me namelijk super leuk om bij te gaan houden komend jaar! :D Groetjes aan Els! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *