Take a look at my life: December #3

talaml3

Afgelopen week kwam een vriendin naar Maastricht, deden we een poging om naar het concert van Chef’Special te gaan en werkte ik vooral veel.

IMG_5413

Vorig weekend gingen mijn vriend en ik even de stad in. Ik maakte deze foto van het stadshuis.

IMG_5446

Volg jij mijn account @Maastricht_cityguide al? Hier deel ik kiekjes van Maastricht en laat ik leuke hotspots van de stad zien. Dit is bijvoorbeeld Reitz, waar je de lekkerste frietjes kunt eten!

IMG_5405

We liepen nog een klein rondje over Magisch Maastricht.

IMG_5427

Maandag begon ik met een nieuwe freelanceklus, altijd leuk. Voor de rest ging afgelopen week in de boeken als een van de saaiste weken ooit. Of ja, ik wil mijn werk niet saai noemen, maar naast mijn werk stond er niks op de planning, behalve mijn wekelijkse bootcamp moment. You get it. Voordeel: ik heb wel heel veel werk kunnen verzetten afgelopen week!

IMG_5426

Altijd even spannend als je een nieuwsbrief gaat versturen naar duizenden mensen….

IMG_5433

Tijd om te sporten in de kou!

IMG_5444

Hoogtepunt van de week: een broodje filet americain gehaald bij Panos. ;-)

IMG_5414 IMG_5415

Ik kreeg een leuk pakketje binnen van het nieuwe merk Milu met drie verschillende maskertjes. Die ga ik binnenkort eens uitproberen! Ik ben vooral heel benieuwd naar het bubble foam sheet mask!

IMG_5458

Coffee break in de vensterbank.

IMG_5460

Donderdagavond aten we een visburger met gegrilde groenten en zoete aardappelfrietjes uit de oven. Met truffelmayonaise. Zo lekker!

IMG_5462

De buit van donderdag en vrijdag uit de adventskalender van The Body Shop en Clinique!

IMG_5474

Vrijdagavond gingen we naar het Holy Moly festival in Heerlen, waar Chef’Special kwam optreden. Toen we aankwamen was het terrein helaas vol :( We hebben voor de ingang wel kunnen luisteren naar de muziek.

IMG_5477

En ondanks dat we niet konden kijken naar het optreden, was het toch heel gezellig!

IMG_5484

Overal stonden tipitenten en er waren vuurkorven. Niet met traditionele kerstmuziek, maar lekkere R&B door de speakers!

IMG_5493

Zaterdag kwam vriendinnetje Rinske een dagje naar Maastricht! We brachten natuurlijk een bezoekje aan de kerstmarkt.

IMG_5485

We lunchten bij Lunch & Zo, mijn favoriete lunchtentje in Maastricht.

IMG_5487

Maar we gingen ook shoppen! Ik kocht dit glittertruitje bij My Jewellery en ik bestelde daar ook nog een flared broek online! Een outfit zullen jullie binnenkort wel voorbij zien komen. Verder kocht ik nog een grijze jeans in de sale bij Levi’s.

IMG_5506

Blijft een mooi aanzicht!

’s Avonds bestelden we pizza en reden mijn vriend en ik naar Den Bosch voor een housewarming van een vriendin.

IMG_5504

Zondag sliepen we uit, deden we boodschappen en kropen we achter onze laptops om te beginnen van het plannen van onze Amerika rondreis! Volgend jaar willen we 3 weken gaan roadtrippen langs de westcoast, nu al zoveel zin in! Ik deelde bovenstaande foto op Instagram en ik kreeg zoveel tips van jullie, echt heel erg leuk! Dankjewel daarvoor. Mocht je nog tips hebben, please let me know!

IMG_5509

Zondagavond ging mijn vriend met vrienden naar de bioscoop, dus ik had een avondje voor mezelf. Ik keek de film Christmas Inheriance op Netflix. Tsja, wat zal ik ervan zeggen: ik vond hem niet zo leuk. Helaas! Als je een kerstfilm wil kijken, kun je beter A Christmas Prince kijken :-)

Deze week heb ik het druk met werk. Ik heb nog een paar deadlines en afspraken zo voor de Kerst en verder staat er dit weekend nog een surprise-avond op de planning. Wat zijn jouw plannen deze week?

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 19 december 2017 / 10:00

  Wat een leuke foto’s!! AAh zoo tof dat je wilt gaan roadtripppen langs de Westkust. Echt een mega aanrader! Ik heb dit vorig jaar gedaan, als je vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen. Daarnaast is er op mijn blog een serie van 6 artikelen te vinden over mijn Roadtrip door West-Amerika met allemaal verhalen, tips en foto’s. Wellicht heb je er iets aan ;)

  • Tedje
   Auteur
   19 december 2017 / 15:06

   Oh wat fijn, dankjewel voor de tip Lindsey. Ik ga daar zeker eens kijken!!

 2. 19 december 2017 / 10:58

  Leuke foto’s allemaal. Ik heb een hoop kerstfilms gezien, waaronder Christmas Inheritance.. ik had daarvoor A Christmas Prince gezien en die vond ik veel meer cheesy haha. Nja, allebei verstand op 0 en kijken maar. The Christmas Spirit is ook leuk trouwens ;-).

 3. Min
  19 december 2017 / 13:38

  Wij waren ook in Heerlen op een vol terrein. We hebben via een café aan de zijkant nog iets kunnen zien. Alvast fijne feestdagen !

 4. 20 december 2017 / 11:20

  Grappig, ik vond Christmas Inheritance juist leuker dan A Christmas Prince. En wat ziet jullie lunch bij Lunch & Zo er heerlijk uit!

  • Tedje
   Auteur
   20 december 2017 / 13:47

   Oooh echt!! Nou smaken verschillen, maar goed ook ;-)

 5. 22 december 2017 / 16:23

  Je kan mij altijd appen voor tips over je Amerika rondreis! Heb ik ook gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *