Take a look at my life: December #3

Take a look at my life: December #3

 photo CollageImage3.png

And another week has went by.. Nog maar twee weken en dan is het alweer 2014. De tijd gaat echt belachelijk snel, zeker deze laatste paar weken. Het lijkt net gisteren dat ik op zomervakantie was, maar dat is helaas niet het geval. Korte en donkere dagen, daar heb ik wel last van. Aan de ene kant is het gezellig: thee, kaarsjes, dekentjes, maar aan de andere kant maakt het me ook moe. In de zomer heb ik gewoon minder slaap nodig dan in de winter.

Jullie hebben er al een review van kunnen lezen, maar oh wat ben ik verliefd op Knitted Gold van Maybelline!

Beginnen jullie ook zo in de kerstsferen te komen? Ik wel met deze producten van Oriflame! Klik hier om een review te lezen.

 photo IMG_5128.jpg

Zaterdagavond vierden mijn ouders hun 50e verjaardag. Kleine Bossche bollen bij de koffie, lekker!

Op het feest van mijn ouders met lieve Julie!

 photo IMG_5138.jpg

Rond 2 uur/half 3 was iedereen weg en toen stond ons nog een leuke taak te wachten: opruimen. Er was zo’n 60 man geweest, dus er stonden een heleboel glazen. Het was trouwens een heel gezellig feestje!

 photo IMG_5143.jpg

Dit zijn de betere cadeaus van mijn moeder. Die ga ik (stiekem) wel een keer gebruiken, hihi.

 photo IMG_5152.jpg

Zondagavond op bed met een grote kop thee en Never Been Kissed met Drew Barrymore. Een film uit 1999, maar hij blijft zo leuk!

Een boek dat ik op dit moment aan het lezen ben: Ooit zal ik je weer zien van Ellen Lina. Als je benieuwd bent naar een recensie van dit boek, hou dan zeker Adorable Books in de gaten!

 photo IMG_5154.jpg

Maandag was dit mijn lunch. We hadden nog wat stokbrood over en ik vond het wel lekker om daar brushetta’s van te maken.

Thee tijd! Ik drink als ik thuis ben de hele dag door thee. Lekker!

Maandagavond was de lucht zo mooi!

Woensdag kreeg ik deze twee pakjes van 4Ever With Everyone binnen. Die verpakking is echt te cute!

Ik bestelde deze twee Sisters armbandjes voor mij en (duhh) mijn zusje. Sisterlove!

Woensdag ging ik weer trainen samen met Julie, mijn trainingspartner. Gewichten, lunges, buikspieroefeningen, squatten, niks is te zwaar voor ons! Grapje. Ik heb gelukkig niet zo’n spierpijn gehad als vorige week.
Ik was trouwens helemaal door het dolle heen woensdag, want Beyoncé heeft aangekondigd dat ze 18 maart weer een concert gaat geven in Ziggodome in Amsterdam! Ik was er afgelopen keer, en het was zo gaaf! Ik was serieus alweer zenuwachtig. Gaat het lukken om kaartjes te krijgen? Ik ben heel benieuwd, ik hoop het echt!

 photo IMG_5177.jpg

Woensdag was deadline day! Alle teksten en foto’s voor het magazine waar we mee bezig zijn. Alles ingeleverd via WeTransfer, wat een uitvinding is dat!

 photo IMG_5165.jpg

Wat vinden jullie van mijn Christmas achtergrond? Met de producten van Oriflame, zo leuk.

Whoo pretty glitters van Collistar! Een review over de nagellakjes kunnen jullie hier lezen.

 photo IMG_5200.jpg

Donderdagavond ging ik eten in Breda samen met Julie (hoezo Julie-week?? Haha). We hebben gegeten bij Walkabout Eetcafé op de Grote Markt in Breda. Een gezellig cafeetje met lekkere en betaalbare gerechten.

 photo IMG_5203.jpg

Spectaculair toetje van Julie: Crème Brûlée on fire!

Daarna was het tijd voor een cocktail bij Parc. Wat is het daar toch altijd gezellig. Echt een aanrader als je een keer in Breda bent. We hadden trouwens nog een fijn voordeeltje: we hoefden alleen de cocktails af te rekenen terwijl we allebei ook een rosé op hadden. Foutje van de barkeeper, bedankt!

 photo IMG_5207.jpg

De Grote Markt in Breda is zo gezellig met die grote kerstboom en al die lichtjes.

 photo IMG_5220.jpg

Vrijdagmiddag ging ik naar Amsterdam om mijn haren te laten doen door Andrélon! Ik had wat pech met het openbaar vervoer. Ik wilde met de Fyra gaan, maar die reed weer eens niet voor de verandering. Ik moest dus omreizen via Den Bosch en Utrecht. Uiteindelijk was ik wel op tijd, gelukkig! Er stond allerlei lekkers en ik kreeg ook nog een kopje pompoensoep. Lekker!

 photo IMG_5223.jpg

 photo IMG_5230.jpg

De producten uit de Andrélon Pink Collection werden gebruikt. Mijn favorieten? De mousse en de volume poeder!

Mijn haren werden gedaan door Arjen Huffels, de vaste kapper bij Andrélon. Het was echt heel gezellig en we kletsten over van alles en nog wat.

Er werden tussendoor ook foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Deze foto’s krijgen jullie allemaal nog te zien in een apart artikel!

 photo IMG_5235.jpg

Mijn haren waren lekker curly gemaakt met veel volume en een feestelijk speldje! Echt super mooi.

 photo IMG_5254.jpg

Terug lopen naar Amsterdam Amstel. Het was zo’n twintig minuutjes lopen en dat was eigenlijk best lekker. Helemaal met dit prachtige uitzicht!

 photo IMG_5256_2.jpg

Mijn trein reed voor mijn neus weg. Tsja, ik kon niet anders dan een Gingerbread latte nemen bij de Starbucks, toch? Voor 1 euro kreeg ik er trouwens een heerlijke chocolade muffin bij. Yum!

 photo IMG_5263.jpg

Ik kocht ook nog een maaltijdsalade bij de Albert Heijn. Ik had namelijk nog een lange reis voor de boeg: twee en een half uur naar Maastricht. Jup, ik heb vrijdag veel in de trein gezeten: van Breda via Den Bosch en Utrecht naar Amsterdam Amstel en vanaf daar helemaal terug naar Maastricht. Eigenlijk ging de tijd best snel voorbij. Ik heb een heel boek uitgelezen en tussendoor gesmikkeld van deze lekkere Italian Chicken salade.

Jippie! De kerstboom staat weer. Vinden jullie dat ook altijd zo gezellig?

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

33 Reacties

 1. 15 december 2013 / 07:51

  Mmm bosche bollen de heerlijke brabantse traditie! Leuke take a look weer! je haar is echt mooi gedaan bij het andrelon event !

  • Tedje
   Auteur
   15 december 2013 / 15:29

   Jaa, ze waren ook echt super lekker! Ik hou van Brabantse tradities, haha! Dankjewel Kelly!

 2. 15 december 2013 / 08:35

  Waauw wat een prachtige diary! En mooie armbandjes, wauw heel bijzonder!

 3. 15 december 2013 / 08:42

  Leuke foto’s! Wat een mooie kerstboom hebben jullie en de Sisters armbandjes zijn heel tof :)

 4. 15 december 2013 / 09:40

  Leuke foto’s! Leuk die foto van je die Andrelon

 5. 15 december 2013 / 10:34

  Ziet er enorm leuk uit! Die sisters armbandjes zijn zo lief :)

 6. 15 december 2013 / 10:49

  Wauw, wat zit je haar mooi daar bij Andrélon! De Oriflame kerstspulletjes zien er echt te schattig uit!

 7. 15 december 2013 / 11:13

  Wat een leuke foto’s om te zien. De grote markt ziet er inderdaad heel mooi uit! En je haar zit prachtig zeg, heel mooi!

 8. 15 december 2013 / 11:20

  Leuke foto’s en yum; Bossche bollen! Absoluut mijn favoriet!

 9. 15 december 2013 / 12:15

  Ziet er heel gezellig uit allemaal! En ook veel teveel lekkere dingen, you make me hungry!

 10. 15 december 2013 / 13:03

  Waar heb je die leuke sister-armbandjes gekocht? Lijkt me leuk voor mij & me zus :)

 11. 15 december 2013 / 13:24

  Wat zat je haar mooi op één van de laatste foto’s. Feestjes zijn inderdaad leuk alleen het opruimen is een stuk minder! Lekker veel foto’s trouwens. :)

 12. 15 december 2013 / 17:00

  Die sisterarmbandjes zien er super leuk uit! En je haar is echt prachtig met die krullen!

 13. 15 december 2013 / 17:43

  Leuke foto’s weer! Je staat kei leuk op de foto van Andrelon xoxo

 14. 15 december 2013 / 18:15

  Ik ga misschien 2 per jaar met de trein en jij zo vaak haha! Weer leuke foto’s :)

 15. 16 december 2013 / 08:36

  Wat een leuk en lief idee zo’n zusjesarmbandje! En ik ken het, zoveel in de trein zitten, vrees echt voor het moment dat ik geen recht meer heb op studentenov!

 16. 16 december 2013 / 18:35

  Wat een ontzettend leuke foto’s! De nagellak van Collistar is echt super mooi! En je lunch met stokbrood ziet er heerlijk uit.

 17. 16 december 2013 / 20:13

  Wat een fijne foto’s! Wat zit je haar prachtig, staat je echt heel leuk!

 18. 16 december 2013 / 20:26

  Wat hebben ze je haren mooi gedaan! Wat voor thee drink je trouwens vaak als je thuis bent? Ik drink dan ook heel de dag door thee maar ik word altijd dezelfde smaken zat. Nog tips voor lekkere smaakjes?

  • Tedje
   Auteur
   16 december 2013 / 20:29

   Ik drink veel groene thee, maar ik vind de thee van Blond Amsterdam ook erg lekker! Smaakjes van The Tea Bar zijn ook heerlijk. Hier komt trouwens binnenkort een artikel over online!

 19. 16 december 2013 / 21:12

  Wat zat je haar mooi zeg <3
  En je achtergrondje is inderdaad heel kerstig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *