Take a look at my life: December #4

Take a look at my life: December #4

 photo CollageImage4.png

Nog maar iets meer dan een week en dan zitten we alweer in het nieuwe jaar! Die laatste weken van december gaan altijd zo ontzettend snel, vinden jullie ook niet? Te snel naar mijn zin, want de kerstsferen bevallen me wel. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week? Ik bemachtigde kaartjes voor Beyoncé, ik had een tentamen en ik ging sushi eten!

Zondag kon mijn dag niet meer stuk. Ik heb namelijk kaartjes bemachtigd voor Beyoncé! Vorige week kondigde Ziggo Dome aan dat er weer een concert van Beyoncé kwam. Ik ben in april ook al geweest en ik vond het zó gaaf dat ik er echt nog een keer naartoe wilde. Ik ben eigenlijk niet gauw ‘fan’ van een artiest, maar een Beyoncé fan kun je mij wel noemen. Alles aan haar is gewoon perfect. Ze pakt alles zó goed en slim aan, daar heb ik echt bewondering voor. Dinsdag gingen de kaartjes pas in de verkoop, maar ik had ze zondag al bemachtigd via een presale van MasterCard. Ik ga samen met mijn zusje en een vriendin van haar. Oh yeah!

It’s beginning to look a lot like Christmas.. En dat merk ik ook aan mijn playlist! De kerst cd van Michael Bublé en Glee staan weer lekker op.

In het weekend was ik in Maastricht. Meestal als ik dan maandagochtend thuis kom, ligt er wel een pakketje klaar. Dit keer was dat ook zo! Een heel fijn pakketje met nieuwe spullen van Zenner, Pupa en Dr. van der Hoog. Willen jullie reviews zien?

Whoopie! De nieuwe ELLE in de brievenbus. Dit keer met prachtige Doutzen Kroes op de cover. Vinden jullie haar ook zo mooi?

Maandagavond keek ik de Victoria’s Secret Fashion Show, oh wat kan ik daar toch altijd van genieten. Wat een prachtige dames die zo hard hebben gewerkt om zo voor de dag te komen. Respect! Ik zelf keek onder het genot van een schaaltje chips. Oeps.

Dinsdag uit school een lekkere snack: poffertjes! Uiteraard met een grote kop thee erbij. Daarna ging ik flink aan de studie, want donderdag had ik tentamen.

 photo IMG_5329.jpg

Woensdag: salade carpaccio for lunch. Lekker!

 photo IMG_5319.jpg

Onze kerstboom is zo gezellig!

Nadat ik woensdag de hele dag had geleerd, was het ’s avonds tijd om me uit te leven. Sporty time! We deden squats met extra gewicht, flinke armoefeningen (zie bovenstaande foto), rare dingen met de medicine bal, buikspieroefeningen (die me iets te snel gingen waardoor ik ineens heel licht in mijn hoofd werd) en beenspieroefeningen. Goed bezig!

 photo IMG_5349.jpg

Hoe leuk ziet dit eruit?! Ik hou oprecht van Ferero Rocher (wie niet?) en het is natuurlijk nog leuker als het in zo’n leuke verpakking zit.

 photo IMG_5346.jpg

Mijn kerstjurkje van dit jaar! Ik kocht hem bij een winkeltje waarvan ik de naam niet meer weet in Breda.

Donderdag hadden we tentamen (die ik overigens gehaald heb, jippie!) en daarna trakteerden Lynn, Marisca en ik onszelf op heerlijke sushi. We gingen bij Mo-Jo Sushi in Tilburg en het was heel erg lekker! Daar gaan we nog zeker vaker naartoe.

Een vroeg kerstcadeautje aan mezelf: deze prachtige glitterlak van Bourjois. Binnenkort komt er een review van online!

 photo IMG_5366.jpg

Vrijdag kwam Marisca naar mij om te werken aan een project voor school.

We hebben wel wat aan school gedaan, maar daarna vonden we het ook erg grappig om de Photo Booth van de Macbook uit te proberen. We hebben ons echt kapot gelachen.

Candy canes in huis voor een heerlijk recept dat mijn zusje en ik maakte vrijdag..

 photo IMG_5388.jpg

We maakten namelijk Christmas candy acnes chocolat! Benieuwd naar een recept? Die komt binnenkort online!

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

25 Reacties

 1. 22 december 2013 / 07:05

  Leuke foto’s, echt onwijs gaaf dat je naar Beyonce gaat! Wat grappig, ik was het weekend ook in Maastricht en toen ik thuiskwam lag dit pakket ook op me te wachten :)

 2. 22 december 2013 / 07:22

  Whaha, die foto met Photo Booth! Hilarisch! En gaaf dat je naar Beyoncé gaat! Ziggo Dome is echt relaxed!

 3. 22 december 2013 / 08:19

  Woow dat grote blok chocolade vol snoepjes ziet er echt geweldig lekker uit! En wat gaaf dat je naar het concert van Beyonce zal gaan zeg. Mmm ik zie sushi and i love it

 4. 22 december 2013 / 09:00

  Leuke foto’s! :D Gaaf dat je naar Beyonce gaat!

 5. 22 december 2013 / 09:35

  Leuke foto’s! Je kerstjurkje is prachtig!

 6. 22 december 2013 / 09:57

  Die poffertjes zien er heerlijk uit! Leuke foto’s:)

 7. 22 december 2013 / 10:59

  Fijn dat je je tentamen hebt gehaald joh! Die sushi ziet er echt heerlijk uit. En de rest van het eten ook, hehe. Ik wil nog steeds een keer zo’n plak gesmolten & ‘gevulde’ chocolade maken.

 8. 22 december 2013 / 11:10

  Wat gaaf dat je naar Beyonce gaat! En die laatste foto ziet er echt heerlijk uit, ben benieuwd naar het recept!

 9. 22 december 2013 / 11:16

  Leuke foto’s! Die poffertjes zien er veel te lekker uit hihi :)

 10. 22 december 2013 / 11:25

  Wat een vette nagellak zeg! ik vind Bourjois altijd zo duur, aangezien ik regelmatig van lakje verwissel, maar zou bijna overwegen deze te halen. Benieuwd naar je review (hoelang het blijft zitten enzo). En die chocolade, mmmm! Op naar een nieuwe week, alvast fijne feestdagen gewenst!

 11. 22 december 2013 / 15:10

  Wat leuk om te lezen! Die foto’s via Photo Booth zijn indd hilarisch :D En wat tof dat je weer een pakket hebt ontvangen! Ik zou graag wat hair tutorials willen zien! En ik ben benieuwd naar het recept! Jummie! En het kerstjurkje staat je prachtig!

 12. 22 december 2013 / 15:15

  Je kerstjurkje staat je echt prachtig Tedje!! X

 13. 22 december 2013 / 17:19

  Leuk overzicht! Heel gaaf dat het je gelukt is om een kaartje te krijgen voor Beyonce, hoorde hoe lastig dat was!
  En je jurkje vind ik echt super tof, jammer dat je niet meer weet waar je die hebt gekocht, zou hem graag hebben :)

 14. 22 december 2013 / 20:05

  Leuke foto’s! Super dat je naar Beyonce gaat. Het wordt geweldig geloof me :)

  XxX

 15. 22 december 2013 / 21:13

  Wat super tof dat je nog een keer naar Beyoncé gaat! Ik ben dit jaar ook naar Beyoncé geweest en ik zat nog even te twijfelen of ik nog een keer zal gaan, maar ik ga ook al naar Justin Timberlake. Beetje teveel van het goede vond ik het haha!

  • Tedje
   Auteur
   22 december 2013 / 22:29

   Haha ik ga ook naar Justin Timberlake. Oeps!

 16. 23 december 2013 / 00:35

  Ik ga ook naar Beyonce, maar dan in Antwerpen. Oh wat was ik blij dat ik kaartjes heb kunnen scoren!

 17. 26 december 2013 / 20:56

  Mooi jurkje, echt heel tof! De chocolade ziet er goed uit, yum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *