Take a look at my life: December #4

teddlicious-december-4

Jeetje. Dit is alweer de laatste Take a look at my life van 2015. Afgelopen jaar is zó ontzettend snel gegaan! Ik ben bezig met een overzicht van afgelopen jaar voor mijn blog, zo leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan! Maar zo ver is het nog niet: eerst tijd voor het laatste overzicht van 2015.

Afgelopen maandag was ik vrij (toen waren we nog in Zeeland) en dat betekende dat ik maar drie dagen hoefde te werken deze week, omdat het vrijdag natuurlijk Eerste Kerstdag was.

IMG_0592

Afgelopen dinsdag ging ik met mijn zusje naar Bon Bini Holland. Een recensie kun je lezen op Adorable Books! Ik heb erg moeten lachen, vond het een leuke film! De mensen die twee vrijkaarten voor de film hadden gewonnen op mijn blog hebben trouwens een berichtje ontvangen!

IMG_0603

Tijd om naar de zumba te gaan!

IMG_0624

Met Adorable Books hebben we een Instagram challenge opgezet en op deze foto moest ik mijn groene en rode boeken laten zien!

IMG_0634

Op kerstavond deden we pakjes met mijn ouders, zusje en mijn vriend!

IMG_0660

Ik kreeg onder meer deze super leuke polaroid camera. Zo ontzettend blij mee! Ik heb nu fotokaarten besteld, zodat ik er ook echt foto’s mee kan maken. Can’t wait!

IMG_0638

Deze chocoladelolly’s waren delicious!

IMG_0663

Ja, heel gezond heb ik niet gegeten de afgelopen week…

IMG_0664

Mama kocht een kerstkleurboek voor volwassenen. Wist je dat je daar echt heel rustig van wordt? Echt ontspannend om te doen! De enige dilemma’s die je hebt: zal ik dit strikje paars maken of blauw?

IMG_0671

Eerste kerstdag aten we met mijn familie en mijn nichtjes maakten de tafelschikking. Cute!

IMG_0673

We aten allerlei lekkere hapjes van de catering!

IMG_0688

Ik droeg trouwens twee dagen mijn pak! Is weer eens een keer wat anders dan een jurkje, toch?

IMG_0690

Tweede kerstdag reden we naar Maastricht. Mijn vriend sliep nog in de auto, omdat hij uit de nachtdienst kwam. In Maastricht aten we met de familie van mijn vriend. Dit was een van de voorgerechten (ja, we hadden zeven gangen!). Een lekkere salade met brie, avocado, sinaasappel en kaas. Yum!

IMG_0700

Dit was heerlijk! Lasagnebladen met garnalen en kreeft. Die saus was echt delicious!

IMG_0707

En toen was Kerst alweer over… Ik zag net in mijn Timehop dat het vandaag een jaar geleden had gesneeuwd en dat mijn zusje en ik een sneeuwpop hadden gebouwd. Kun je je bijna niet voorstellen met de warme temperaturen van de afgelopen dagen.

Vandaag ga ik nog een beetje bloggen en gaan we misschien nog een wandeling maken. Vanavond rijden we weer terug naar Brabant en moet ik komende week gewoon weer werken! Geen vakantie voor mij, helaas!

Geniet nog van je zondag! 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 27 december 2015 / 14:53

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Je pak staat je erg mooi, heel classy en elegant :-)!

 2. 27 december 2015 / 16:03

  je hebt een leuke week gehad. Ik zie ook veel lekkers voorbij komen!

 3. Lise
  27 december 2015 / 16:14

  Ooeeh je pak weer. Ik vind het nog steeds zo mooi :D

 4. 27 december 2015 / 18:30

  Wauw Tedje! Ik heb al even niet meer op je blog gekeken, maar dat pak staat je ZO mooi, zeker met die hakken erbij. En je haar is nice zo lang! Je kerstdiners klinken ook zeker niet verkeerd overigens haha.

 5. 27 december 2015 / 18:36

  Ah die camera is zo leuk! Succes deze week! <3

 6. 27 december 2015 / 20:21

  Ah wat een leuk cadeautje. Fijn dat het eten heerlijk heeft gesmaakt! ♡

 7. Renee
  27 december 2015 / 21:40

  Waar heb je dat pak vandaan?!

 8. 27 december 2015 / 21:53

  Ah een polaroid! Wat ontzetten tof! Zo’n kleurboek lijkt mij ook wel heel ontspannend inderdaad. Ze hebben ook een Harry Potter kleurboek voor volwassen hé :o die zag ik laatst bij Bruna!

 9. 27 december 2015 / 23:07

  Fijne week heb je gehad! Dat pak staat je goed! X

 10. 29 december 2015 / 23:55

  ‘Tetje’ Zooo cute haha! En superleuk dat je een polaroid camera hebt gekregen!

 11. Yamina
  30 december 2015 / 11:32

  Wat een heerlijke kerst heb jij gehad! En dat pak staat je echt heel goed!

 12. JW
  15 januari 2016 / 14:09

  Staat je goed, dat pak, en die hakken! Lopen de hakken fijn? Mag ik vragen waar je die hakken gekocht hebt?

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2016 / 13:39

   Thanks!! De hakken heb ik in Den Bosch gekocht en ze zijn van Paul Green en ze zijn donkerblauw :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *