Take a look at my life: December #4

 photo 4-1.jpg

De laatste take a look at my life van dit jaar! Alhoewel… Ik ben ook nog bezig met een Take a look at my 2014, dus helemaal de laatste is het niet echt. Jeetje, wat is dit jaar voorbij gevlogen, vinden jullie ook niet? Afgelopen week stond in het teken van kerst! Kijken jullie mee? 

Ik kreeg een super lieve kerstkaart van Yara met een heerlijke reep Tony’s. Thanks lieverd!

 photo IMG_1960.jpg

Christmas came early this year…. Mijn moeder maakte in het weekend een heerlijk voorgerecht met kipfilet!

 photo IMG_1967.jpg

 photo IMG_1966.jpg

Maandagochtend vroeg (lees: kwart voor 7), nam ik de bus naar Utrecht, want ik ging drie daagjes freelancen op mijn oude stage in Hilversum! Super leuk! Er lag nog een magazine voor me klaar waar ik tijdens mijn stage voor heb geschreven.

Mijn kamer in Utrecht heb ik niet meer. Gelukkig kon ik verblijven bij Hotel van der Hofstad, aka Lizzy! Maandag uit mijn werk (he, dat klinkt gek, haha!) gingen we lekker sushi eten in Utrecht. Daar hadden we allebei zoveel zin in! We deden het rustig aan, want we hadden zoveel te vertellen aan elkaar. Dat moet ik vaker doen, want daardoor ging het eten ook een stuk rustiger en gingen we niet met een bomvol gevoel terug naar huis.

 photo IMG_1971.jpg

Lizzy maakte de volgende ochtend een lekker ontbijtje voor me!

 photo IMG_1973.jpg

De volgende dag alweer vroeg uit de veren om naar kantoor te gaan. Utrecht was nog helemaal donker…

 photo IMG_1974.jpg

Weer zo vertrouwd op kantoor! Iedereen vond het ook leuk dat ik er weer was :)

 photo IMG_1976.jpg

’s Avonds maakten we een maaltijdsalade en testte ik mijn selfiestick uit die ik kreeg op kantoor. Wat een leuk ding!

 photo IMG_1978.jpg

Een heerlijke salade met kip, avocado, tomaat, komkommer en paprika.

 photo IMG_1979.jpg

We hadden zin in een toetje dus we liepen nog even langs de Albert Heijn. Toen zagen we dit staan en dat konden we natuurlijk niet weerstaan…. Oeps!

 photo IMG_1981.jpg

De bak ging niet helemaal op hoor… Maar wel bijna ;) We keken gezellig een filmpje: About Time.

 photo IMG_1995.jpg

Op woensdag ging ik vanuit kantoor naar Maastricht om een gedeelte van de kerstdagen door te brengen bij mijn vriend. Op kerstavond deden we daar surprise. Ieder jaar krijgen we vooraf nog een lekker pasteitje, yum!

Heeeeeeel veel pakjes!!!

 photo IMG_2005.jpg

Mijn schoonvader had het lootje met mijn naam en maakte een super leuk gedicht.

 photo IMG_2009.jpg

En een hoed tegen de zon en tegen de regen, zodat ik weer kan gaan hardlopen ;) Met allerlei pakjes eraan die me helpen bij het hardlopen. Pleisters, een poncho, een sporthorloge (van snoep) en nog meer ongein. Zelfs een bus Pringles, en die mag ik dan eten als ik weer terug ben van het hardlopen, haha! Zo leuk gemaakt en bedacht!

 photo IMG_2016.jpg

Helemaal in de kerstsfeer komen met de liedjes van Pentatonix, waar ik volgend jaar trouwens samen met mijn zusje en een vriendin van haar naartoe ga in de Heineken Music Hall!!

 photo IMG_2019.jpg

Ready for Christmas dinner nummer 1!

All I want for Christmas, is you!

 photo IMG_2031.jpg

Ik heb niet overal even goede foto’s van, maar dit was het overheerlijke voorgerecht met allemaal verschillende visjes. We kregen ook nog pompoensoep, rode kool in rode wijnsaus met aardappelkroketjes en het toetje was aardbeienijs op koekjeskruimels met een frambozentaartje. Yum!

 photo IMG_2038.jpg

Op Tweede Kerstdag: terug naar huis, want: Christmas dinner 2 met mijn familie! De tafel was al prachtig gedekt door mijn moeder toen we thuis kwamen.

 photo IMG_2041.jpg

En ik droeg dit! Een andere outfit dan op Eerste Kerstdag.

 photo IMG_2042.jpg

Vergeten foto’s te maken van het eten, behalve van het toetje, dat was heerlijk! Tiramisu met tonkabonenijs en toffeesaus.

En toen lag er zaterdag ineens een dik pak sneeuw toen ik wakker werd!

 photo IMG_2045.jpg

Lekker ontbijtje met een geroosterde boterham met Nutella en banaan.

 photo IMG_2048.jpg

Sneeuw!!

 photo 10885102_691937577587706_6446160732804088322_n.jpg

Mijn zusje en ik gingen ’s middags naar buiten om sneeuwballengevecht te doen en, natuurlijk, een sneeuwman te maken! We hadden de grootste lol, net als vroeger! We probeerden Olaf van Frozen na te maken ;)

Heeft het bij jullie ook zo gesneeuwd? Happy Sunday!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 28 december 2014 / 10:09

  Joe, nu heb ik zin in een reep Tony’s.

 2. 28 december 2014 / 10:19

  Volgens mij ben je goed verwend tijdens kerst haha jeetje wat een pakketjes!

 3. 28 december 2014 / 10:21

  Wat een leuke foto’s allemaal! En wat een leuk jurkje had je aan met kerst. Staat je heel mooi!

 4. 28 december 2014 / 10:55

  Wat een heerlijke food foto’s allemaal van voor en met kerst zeg! Je kerstoutfit is echt heel erg leuk, stond je erg mooi. Ben stiekem wel een beetje jaloers op de sneeuwpop omdat er hier geen vlokje is gevallen….

  • Tedje
   Auteur
   28 december 2014 / 11:57

   Thanks!! Ah, hier ligt echt een dik pak sneeuw. Leuk voor een dag, maar morgen moet ik weer met mijn trolley met de bus en de trein, dus dan mag het van mij wel weer weg zijn, haha!

 5. 28 december 2014 / 11:01

  Bij ons heeft het helaas niet gesneeuwd! Dat vind ik wel echt jammer haha. Je kerstoutfit ziet er super mooi uit trouwens <3

 6. 28 december 2014 / 11:22

  Leuke foto’s allemaal! Wat veel cadeautjes onder de boom, heerlijk aanzicht :)

 7. 28 december 2014 / 13:03

  Wauw, wat veel pakjes! En ik vond de outfit van 2e kerstdag je heeel goed staan! Eerste ook wel hoor haha, maar tweede wel heel goed haha. Oef Tony’s. En wauw, wat veel sneeuw! Waar ik woon ligt gewoon geen vlokje, en momenteel schijnt de zon ook gewoon fel haha.

  • Tedje
   Auteur
   29 december 2014 / 12:23

   Oh wauw, dank voor het compliment! :)

 8. 28 december 2014 / 15:33

  Bij ons ligt er helemaal geen sneeuw, nog geen vlokje gezien! Wat heb je een gezellige kerst gehad :)

 9. 28 december 2014 / 15:50

  Ziet er echt gezellig uit! Bij ons ligt er jammer genoeg geen sneeuw..

 10. 28 december 2014 / 16:31

  Bij ons heeft het ook enorm veel gesneeuwd. Het ligt er nu nog steeds. Ik vind alles gelijk 10x mooier als er sneeuw is gevallen. En wat een leuk idee, die paraplu met die cadeaus er aan.

 11. 28 december 2014 / 16:42

  Wat een leuke -en vooral lekkere!- foto’s! Hier ligt er helaas geen vlokje sneeuw.

 12. 28 december 2014 / 16:52

  Zo leuk al die kerst foto’s én de foto’s samen met Lizzy!

 13. 28 december 2014 / 21:08

  Ah wat leuk, Pentatonix! Helaas ga ik niet naar het concert maar mijn zusje wel, zo jaloers!

 14. 29 december 2014 / 01:05

  Wat een gezellige foto’s allemaal. Super leuk die surprise! En vond het heel leuk dat je verbleef in m’n hotel hahaha.

  • Tedje
   Auteur
   29 december 2014 / 12:22

   Hahahaha ik vond het ook heel gezellig Liz!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *