Take a look at my life: December 5

Take a look at my life: December 5

 photo CollageImage5.png

De laatste Take a look at my life van dit jaar, snik.. Nu duurt het echt niet meer lang voor het 2014 is. Afgelopen week was een heerlijke week, het was namelijk kerst! Altijd super gezellig met familie en natuurlijk (niet onbelangrijk) het eten was voortreffelijk!

 photo IMG_5404.jpg

Zondagmiddag gingen we naar een optreden van de band waar mijn oom in speelt: Big Shampoo. Het was een kerstoptreden, allemaal kerstliedjes in een jazzy/bigband jasje gegoten. Erg leuk!

Maandag had ik een super productieve dag. Ik schreef maar liefst zes artikelen vooruit! Wat een fijn gevoel geeft dat. Ik begon mijn dag trouwens met twee mandarijnen, twee kiwi’s gold en een grote kop thee.

Mooie kerstversieringen op tafel. Zo gezellig!

Maandag waren mijn ouders 27 (!!) jaar getrouwd en aten we deze soesjes met witte chocolade. Yum!

Dinsdag kwam de nieuwe Glossybox binnen! Wat zit de inhoud in een leuke, kerstige doos!

 photo IMG_5415.jpg

Oh yum, why couldn’t it be Christmas everyday?

Dinsdagavond vierde ik kerstavond bij mijn vriend thuis.

 photo IMG_5422.jpg

Weer met allerlei lekkers. Kerst is ook niet de goede periode om te letten op wat je eet, toch? Ik kan al die lekkere dingen toch niet laten staan?

 photo IMG_5423.jpg

We speelden een spelletje Monopoly, dat had ik al lang niet meer gedaan! Ik won uiteraard niet. Ik heb nog nooit gewonnen met dit spel geloof ik.

 photo IMG_5426.jpg

Dit zijn trouwens mijn meest gelikete foto’s van Instagram van afgelopen jaar. Leuk om te terug te zien!

Merry Christmas! Deze foto is genomen op eerste kerstdag, voordat we naar de oom en tante van mijn vriend gingen. Een fijne cheasy kerstfoto voor de kerstboom. Ach, best leuk, hihi!

Ooh en wat hebben we lekker gegeten! Vooraf kregen we kleine toastjes met zalm en parmaham met limoensaus. Het voorgerecht was een taartje van zeebaars met gefrituurde kappertjes en garnalen met sla en zongedroogde tomaten met sesamdressing. Daarna kregen we een tussengerecht: zuurkool met knolselderij en patrijs (dat is een vogel). Daarna was het tijd voor het hoofdgerecht: kalfsvlees met andijviestamp en gefrituurde pastinaak. Het toetje, my god: chocolademousse met een bolletje kaneelijs op zand van chocolade met gesuikerde mandarijntjes en chocoladesaus. Daarna nog een kaasplankje. Het was echt heerlijk allemaal en alles zag er zo mooi uit!

Donderdag gingen mijn vriend en ik weer naar mijn huis om daar tweede kerstdag te vieren met mijn familie.

Vrijdag vertrokken we naar Zeeland en hier maak ik (denk ik) een apart artikel van. Vandaar dat er geen foto’s van vrijdag en zaterdag in de Take a look at my life zitten. Dit is ook omdat ik geen internet heb in Zeeland.

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 29 december 2013 / 09:39

  Wat een leuke week heb je achter de rug!

 2. 29 december 2013 / 09:49

  Leuke foto’s! Het eten ziet er allemaal lekker uit!

 3. 29 december 2013 / 10:13

  Oooooh halloo hee al dat eten hahaha!! Krijg er honger van ;-)!! Het ziet er echt heerlijk uit! Leuke foto ook van jullie 2tjes, helemaal niet cheasy maar juist super leuk :D
  Liefs Rosie

 4. 29 december 2013 / 10:15

  Leuke foto’s zeg! Dat eten ziet er lekker uit :)

 5. 29 december 2013 / 10:56

  Zo’n leuke foto’s en zoveel lekker eten, mmm. Die foto van jullie twee is echt heel erg mooi!

 6. 29 december 2013 / 13:33

  Wat ’n leuke foto’s! Die koekjes met rood witte spikkels zijn echt zooo lekker :D

 7. 29 december 2013 / 15:35

  Erg leuke foto’s, die soesjes zien er heerlijk uit!

 8. 29 december 2013 / 15:46

  Leuke foto’s! Die soesjes zien er heerlijk uit. Aahw leuke foto met je vriend :)

 9. 29 december 2013 / 17:10

  Oo wat zien die laatste foodfoto’s er heerlijk uit zeg!!

  X

 10. 29 december 2013 / 20:21

  Super leuke foto’s, ziet er allemaal heel erg gezellig uit

 11. 29 december 2013 / 21:14

  Wat een mooie photo diary met heerlijke kerstsfeer en gefeliciteerd met je ouders! Super mooie mijlpaal!

 12. 31 december 2013 / 11:59

  Die soesjes omhuld met witte chocolade zien er echt heerlijk uit! En haha wat grappig dat je zegt dat je nog nooit met Monopoly gewonnen hebt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *