Take a look at my life: Februari #1

Take a look at my life: Februari #1

 photo CollageImage1-1.png

En er is weer een week voorbij! Februari is aangebroken en het winterweer laat nog steeds niet echt iets van zichzelf zien. Afgelopen week rondde ik mijn minor af, at ik weer sushi en ging ik naar de film!

Vorige week zaterdagavond ging ik naar The Wolf of Wall Street samen met mijn vriend. Oh my, wat een geweldige film! Een van de beste films die ik de laatste tijd heb gezien.

Sundaymorning breakfast! Vers geperste jus d’orange, muffins en warme broodjes.

Zondagmiddag werkte ik aan mijn blog. Ik maakte foto’s met behulp van de dingen die ik heb geleerd bij de fotografie workshop van Patty en haar vriend.

’s Avonds was het tijd voor een diner met mijn vriendinnen van de middelbare school. Eens in de zoveel tijd organiseren we een etentje, steeds ergens anders. Dit keer was het in Tilburg. Het was erg gezellig en we hebben lekker gegeten.

 photo IMG_6043.jpg

Voorgerecht: lekkere brushetta’s met tomaat. Yummie!

 photo IMG_6045.jpg

Hoofdgerecht: pasta met Philadelphia, salami, allerlei kruiden en Parmezaanse kaas. Het toetje was chocoladevla, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten.

 photo IMG_6049.jpg

Maandag was ik vrij en werkte ik aan school en aan mijn blog. Ik begon de ochtend met een heerlijk ontbijt: American Pancakes met stroop, een beetje poedersuiker en banaan. Oh yeah!

Nageltjes weer gelakt met Merlot van Sinful Colors met een matte topcoat. ’s Avonds keek ik film samen met mijn zusje.

Dinsdag ging ik alweer vroeg uit de veren om naar school te gaan. De laatste week van de minor is aangebroken. Donderdag moeten we namelijk de eindpresentatie geven en dan kan ik mijn certificaat in ontvangst nemen!

Op Instagram plaatste ik alvast een voorproefje van mijn sieradenlijn bij House of Lou. Volgende week hoor je hier meer over!

Woensdag ben ik weer aan het ploggen geslagen. Mijn woensdag in foto’s kun je hier bekijken!

Donderdag was het eindelijk zover: het magazine waar we een half jaar aan hebben gewerkt tijdens de minor bedrijfsjournalistiek. Vorige week vertelde ik dat ik de minor heb gehaald, en donderdag was ook meteen de certificaat uitreiking. Heel officieel allemaal, super leuk.

 photo IMG_6124.jpg

De uitreiking was in een kapel in Tilburg.

 photo IMG_6135.jpg

Mijn naam in het tijdschrift! Naast de eindredactie schreef ik nog drie artikelen.

’s Avonds gingen we met een heleboel meiden van de minor sushi eten bij Mojo in Tilburg. Hmm, dat was weer veel te lang geleden!

 photo IMG_6128.jpg

Daarna dronken we nog een drankje in de stad en bleef ik bij Marisca slapen. ’s Nachts om kwart over 1 keken we nog een aflevering van Keuringsdienst van Waarde. Gewoon omdat we daar zin in hadden, haha!

 photo IMG_6129.jpg

De volgende dag, vrijdag, sliepen we lekker uit en hingen we wat rond in haar appartement. Ik at een omelet à la Marisca.

Wachten op het station in Eindhoven. Dan maar even langs de Starbucks. Ik nam een Vanilla Latte.

 photo foto.jpg

’s Avonds lekker naar de McDonalds. Eens in de zoveel tijd is dat wel eens lekker, toch? Ik neem eigenlijk altijd een BigMac, yum! Vrijdag avond op de bank met The Voice Kids. Wat zaten er goede kinderen bij zeg!

Zaterdag werkte ik aan m’n blog. Voor school hoefde ik niets te doen, want mijn minor heb ik afgerond. Verder waren mijn schoonmoeder en schoonzusje aan het bakken geslagen en maakten ze een ‘grummele pudding vlaai’.

Liefs van Tedje

ps. Volg je mij al op Instagram? Dan word je als eerste op de hoogte gehouden van persoonlijke kiekjes!

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 2 februari 2014 / 08:00

  Leuke foto’s! Mmm, ik ga die American Pancakes denk ik straks maken. Het ziet er heerlijk uit!

 2. 2 februari 2014 / 10:40

  Oeh panncakes sushi, ommelet, minitaartjes! Allemaal lekkere dingen, ziet er goed uit!

 3. 2 februari 2014 / 11:43

  Hmmm wat een heerlijke foto’s met lekker eten en wat fantastisch het tijdschrift! Gefeliciteerd met het geweldige eindresultaat! Ik ben onwijs benieuwd naar je collectie en ik kijk uit naar de deellijn Xx

 4. 2 februari 2014 / 13:15

  Wat een leuke foto’s. De american pancakes zien er heerlijk uit!

 5. 2 februari 2014 / 13:42

  Wat een leuke foto’s! Handig dat je de tips van de fotografie workshop kan toepassen nu. Hmmm al dat eten!

 6. 2 februari 2014 / 14:18

  Wat een leuke week weer, heb eigenlijk al je foto’s via instagram al gezien ^^ love all the foodies en ik wil ook nog naar de wolf of wall street gaan, lijkt me heel leuk :D

 7. 2 februari 2014 / 17:49

  Al die foto’s van je eten, zooo lekker!

 8. 2 februari 2014 / 20:34

  Leuke foto’s Tedje! (We spreken trouwens snel af, even ergens vaart achter zetten. You knowwwww)

 9. 2 februari 2014 / 20:52

  Leuke foto’s! En leuk dat je een eigen sieradenlijn hebt!! :)

 10. 2 februari 2014 / 21:04

  Gefeliciteerd met je minor! Leuke foto’s weer. En vanwaar die aflevering Keuringsdienst van Waarde om een uur ’s nachts? :P

 11. 2 februari 2014 / 21:42

  Klinkt als een fijne week! Zo’n zondags ontbijtje wil ik ook wel!

 12. Mandy
  3 februari 2014 / 23:42

  Nu ben ik erg benieuwd naar het recept van de vlaai!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *