Take a look at my life: Februari #1

 photo TALAML1-5.jpg

Afgelopen week heb ik twee keer geplogd, had ik een deadline voor school, ging ik naar de kapper, ging ik twee keer naar de sportschool en ging ik een nachtje naar Valkenburg met vriendin Julie. Kijken jullie mee?

Behind the scenes bij Teddlicious. Ik wilde graag een ‘blogfoto’ (zie sidebar!!) en ik vroeg aan mijn zusje of ze er een paar wilde maken. Aan het eind van de rit maakten we nog even wat foto’s met z’n tweeën, haha!

 photo IMG_2565.jpg

Zaterdagavond gingen we eten en spelletjes doen bij vrienden. Super gezellig!

 photo IMG_2567.jpg

Onze sneeuwpop was zondag inmiddels gesneuveld…

 photo IMG_2573.jpg

Working!

 photo IMG_2575.jpg

Suits kijken met mijn vriend. We zijn inmiddels bij seizoen 3 en ik vind het zo leuk!!

Jippie! Ik had een draadtekst gewonnen van Stoermetaal op de blog van Marlies.

 photo begin.jpg

Maandag heb ik de hele dag geplogd! Die foto’s hebben jullie al kunnen zien. *klik*

 photo IMG_2605.jpg

Dinsdag ging ik naar de kapper.

 photo IMG_2607.jpg

En dit is het resultaat! Weer mooi in een bob model geknipt :)

 photo IMG_2626.jpg

In de Something about food tag (die ik zelf heb verzonnen!) noemde ik de yoghurt gums als favoriete snoepjes. Ik ging boodschappen doen en toen kon ik ze natuurlijk niet laten liggen.

 photo IMG_2627.jpg

Ik kreeg een huge pakket binnen van Uzuma. Allemaal sapjes! In principe voor een sapkuur, maar ik ga ze gewoon los drinken.

 photo IMG_2628.jpg

 photo IMG_2629.jpg

Ik vind vooral Rise en Shine heel erg lekker!

 photo IMG_2631.jpg

’s Avonds gingen mijn zusje, een vriendin en ik sporten.

En ik nam het sapje Aura van Uzuma.

 photo opening.jpg

Ook woensdag heb ik geplogd! Ik ging naar een bloggerslunch in Den Bosch en ik ging ’s avonds naar de zumba.

 photo IMG_2695.jpg

Donderdag maakte ik speltboterhammen met Philadelphia en avocado. Lekker! Daarna had ik assessment op school (dat heel goed ging! Yeah!).

Bezoeker Charile deelde deze foto op Instagram! Ik sta in het Jij&Etos magazine, het medewerkersmagazine van Etos. Jippie! Als ik het tijdschrift zelf binnen heb, zal ik er nog wel een uitgebreider artikel van maken.

 photo IMG_2698.jpg

Daarna ging ik met vriendin Julie een nachtje naar Valkenburg. Julie bracht al yummie dingen mee voor in de trein.

 photo IMG_2699.jpg

Valkenburg heeft een super schattig Harry Potter station.

 photo IMG_2741.jpg

We hadden er zin in!

 photo IMG_2703.jpg

We overnachtten in het Fletcher hotel Valkenburg. Een hele tijd terug kochten we bij Kruidvat twee bonnen van de Fletcher actie: voor 10 euro per persoon overnachten in een Fletcher hotel. Vorig jaar waren we naar Ooij (een plaatsje vlakbij Nijmegen) geweest.

 photo IMG_2748.jpg

De lobby van het hotel was heel mooi strak ingericht, dus we hadden goede hoop! Toen we bij onze kamer aankwamen, bleek dat ze de bovenverdiepingen nog niet hadden gerenoveerd, haha. Een oude, smalle bende dus.

 photo IMG_2711.jpg

We hadden een hele kleine kamer…

 photo IMG_2715.jpg

Ik paste net door de deur. Ik ben 1.79 trouwens.

 photo IMG_2709.jpg

We kregen de tip van Joyce om te gaan eten bij La Casa in Valkenburg. Dat was een hele goede tip, want we hebben super lekker gegeten! Als voorgerecht namen we nacho’s met stokbrood. Lekker!

 photo IMG_2710.jpg

 photo IMG_2745.jpg

Proost! We bestelden een karaf sangria.

 photo IMG_2718.jpg

Als hoofdgerecht hadden we allebei een groot bord met allerlei lekkere hapjes: een tapasbord!

Terwijl we aan het eten waren, kreeg ik in allerlei groepswhatsapps te horen dat er iets gebeurd was bij de NOS. Toen we in de hotelkamer kwamen, zetten we de tv meteen aan.

 photo IMG_2746.jpg

Valkenburg by night!

We woke up like this! Ondanks dat het hotel bij een spoorwegovergang ligt, hadden we prima geslapen!

 photo IMG_2740.jpg

’s Ochtends was het alweer tijd om uit te checken. Het had gesneeuwd!

 photo IMG_2751.jpg

We aten nog een taartje en dronken verse muntthee in het DE café dat tegenover station Maastricht ligt. Julie moest om half 1 de trein hebben, want ze moest weer gaan werken. Ik bleef het weekend in Maastricht bij mijn vriend. Gek om iemand op het station op de trein te zetten, want normaal moet ik altijd zelf de trein hebben, haha!

 photo IMG_2755.jpg

Ik ging nog even de stad in en ik at een broodje bij La Place. Best fijn om even in je eentje naar de stad te gaan. Ik keek wat rond voor sneakers (ik wil graag nieuwe!) en ik dumpte mijn koffer in een kluisje. Toen ik terugliep naar het station, miste ik net mijn bus. Ik had scheef gekeken in de 9292 app. Lekker bezig! Toen ik mijn koffer uit het kluisje wilde halen, ging hij niet open. Shit! Ik was meteen helemaal in de stress. Ik haalde er iemand van de NS bij en die vertelde me dat dat wel vaker voorkwam. Pheww, gelukkig! Uiteindelijk kregen we het kluisje toch nog open.

Ik kocht niks in de stad, behalve dit nagellakje van Essie. Alsof ik er nog niet genoeg had, maar deze vond ik zo mooi! Het is Dress to kilt en jullie kunnen er binnenkort nog een review van verwachten!

 photo IMG_2765.jpg

Zaterdagochtend keek ik Wie is de Mol? terug. Oh, wat was het weer spannend! Ik zit nu op Chris, Rik en Martine. En jullie?

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

15 Reacties

 1. 1 februari 2015 / 09:32

  Het hotel in Valkenburg ziet er mooi uit :) Ik ga aan het begin van de zomer mijn haar doneren en dan wil ik ook graag een lange bob laten knippen ^^

  • 1 februari 2015 / 11:41

   Wauw, wat tof dat je dat gaat doen Beau!

 2. 1 februari 2015 / 10:16

  Wat een leuke foto van jou en je zus (de eerste foto). Yummie, Yoghurt Gums zijn zo lekker!

 3. 1 februari 2015 / 11:38

  Leuke diary! Dat nachtje weg ziet er super gezellig uit (ondanks de crappy hotelkamer, haha) :) Je bob is ook weer mooi en die draadquote is zooo tof! Btw… Keek je Duits of Suits? ;)

  • 1 februari 2015 / 11:41

   Hahaha, typefoutje!! Heb het meteen aangepast, thanks!

  • 1 februari 2015 / 14:04

   Kijk, dat is het betere werk!! Ik heb er de volle mep voor betaald, haha ;)

 4. 1 februari 2015 / 14:13

  Wauw! Geen sushi dit keer!? ;) Leuk fotodagboekje weer!

 5. 1 februari 2015 / 14:34

  Wat is je haar onwijs mooi geknipt, wauw! <3

 6. 1 februari 2015 / 16:35

  Wat staat je dat goed, een bob; echt mooi geknipt! Wat een mooi Essie lakje, trouwens. Lijkt op de lak die je draagt op de “kappersfoto”, maar dat zal een andere zijn. Enne, ik zit op precies dezelfde drie Mollen als jij!

 7. 1 februari 2015 / 16:39

  Wat een leuke foto’s! Superleuke foto in de sidebar! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.