Take a look at my life: Februari #1

TALAML-f1

En toen was het alweer februari. De eerste maand van het nieuwe jaar is weer voorbij gevlogen! Ben je benieuwd wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? Lees dan gauw verder. 

Mijn week begon met een fijne werkdag! Ik werkte maandag lekker aan mijn blogs en freelanceklussen en ik had een interview bij VISAVIE in Maastricht voor Chapeau. Het eindresultaat van dat artikel kun je hier lezen.

IMG_7238

Dinsdagochtend werkte ik en ’s middags ging ik naar het station om mijn zusje op te halen. Die kwam namelijk twee daagjes naar Maastricht!

IMG_7245

In de AKO op het station kwam ik erachter dat we met Adorable Books in de Flair van vorige week stonden. Super leuk!

IMG_7242

Wachten op de trein.

IMG_7249

We hadden aardig wat honger gekregen, dus nam ik mijn zusje mee naar Coffeelovers. Eerst bestelden we een lekkere cappuccino en daarna aten we een broodje.

IMG_7252

Sisterlove <3

outfit-8

Mijn zusje maakte wat outfitfoto’s langs de maas. Die outfitpost kun je hier zien!

IMG_7255

Toen we thuiskwamen lag er een leuk pakketje in de brievenbus van Australian. Lekker!

IMG_7260

’s Middags deden we boodschappen en maakten we een carrotcake. En lekker dat ‘ie was! Terwijl de cake in de oven stond, keken we de eerste aflevering van Riverdale op Netflix en we waren allebei meteen verslaafd.

IMG_7262

’s Avonds ging ik nog even een uurtje bootcampen. Ik ben nu voor de vijfde keer geweest en ik vind het echt heel leuk! Nadat ik terugkwam, keek ik samen met mijn zusje nog een lekkere meidenfilm op Netflix.

IMG_7331

IMG_7270

Woensdagochtend ontbeten mijn zusje en ik samen en daarna liepen we nog even naar de stad. We dronken een kop koffie bij Coffeelovers in de Dominicanen en snuffelden lekker tussen alle boeken. Ik kan hier uren rondlopen!

IMG_7274

Daarna ging mijn zusje terug naar het station en ging ik verder aan het werk. Toen ik thuis kwam, bleek ik de postbode te hebben gemist, haha!

IMG_7279

Eerder vorige week ontving ik dit leuke pakketje van Trekpleister.

IMG_7286

Donderdag werkte ik, ging ik even wandelen met een vriendin en met diezelfde vriendin keek ik ’s avonds de film Crazy, Stupid, Love op Netflix. Wat een heerlijke film is dat toch!

IMG_7290

Vrijdag, bijna weekend! Ik begon de dag met een bakje kwark, een banaan, een beetje honing en een vers sapje.

IMG_7294

Ik werkte weer de hele dag en tijdens mijn pauze keek ik de nieuwste aflevering van Riverdale op Netflix.

Zaterdagochtend = poetsochtend. Samen met mijn vriend maakte ik het hele huis schoon. ’s Middags kwamen vrienden uit Brabant voor een weekendje Maastricht! We deden samen boodschappen, we kookten samen en ’s avonds kletsten we en keken we wat tv. Super gezellig!

IMG_7314

IMG_7315

Zondag maakten we met z’n vieren een stadswandeling door Maastricht. Toerist in eigen stad, super leuk! Want ik kwam op plekjes waar ik nog nooit eerder was geweest, haha.

16464515_996521403812658_1666419217466916864_n

Aan het eind van de middag gingen ze weer naar huis en pakte ik nog even een nieuw boek erbij met een groot glas thee. Perfecte afsluiter van een fijn weekend! ’s Avonds keken mijn vriend en ik nog Dexter :-)

Fijne week!

Liefs,
Tedje

Psst. Volg je me al op InstagramFacebookTwitter?

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 07:50

  Wat een heerlijke week zeg. En wat leuk dat jullie in de flair stonden! Die carrotcake ziet er trouwens heerlijk uit. <3

  • Tedje
   Auteur
   7 februari 2017 / 11:27

   Jaa, dat was echt super leuk! :-) En over die carrotcake, hij was ook heerlijk!

 2. 7 februari 2017 / 09:40

  Heel leuk overzicht! Ziet eruit als een fijne week! :) Riverdale is echt heel vermakelijk! Jammer dat er elke week maar één aflevering op Netflix komt! En wat gezellig, zo’n wandeling door eigen stad! Fijne week gewenst!

  • Tedje
   Auteur
   7 februari 2017 / 11:28

   Ja, echt super jammer! Ik zit erover na te denken om even wat afleveringen op te sparen, maar ik kan niet wachten totdat er een nieuwe aflevering komt, haha!

 3. 7 februari 2017 / 10:46

  Wat een mooie foto’s! Wat tof dat je in Maastricht woont, en lekker dicht bij Dominicanen <3

  • Tedje
   Auteur
   7 februari 2017 / 11:28

   Thanks, Anouk! Ja, dat is echt een feest! Iedere keer als ik in de stad kom, ga ik er even langs <3

 4. 7 februari 2017 / 14:56

  Die carrotcake ziet er echt méga goed uit, yum! X

  • Tedje
   Auteur
   8 februari 2017 / 12:01

   Hij was ook echt super lekker! Ik ga hem binnenkort denk ik nog een keer maken :-)

 5. 7 februari 2017 / 19:18

  Riverdale vind ik ook een hele leuke serie! :)

 6. Loesje
  8 februari 2017 / 00:02

  Yaayyy Teddie 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *