Take a look at my life: Februari #2

 photo CollageImage2-2.png

Het is weer zondag en dat betekent dat de wekelijkse Take a look at my life weer online staat! Afgelopen week begon ik met een nieuw blok op school (tijdschrift), ontving ik veel pakketjes en kreeg ik te horen dat ik voor een nieuwe site mag gaan schrijven! 

Vorige week zondag was een zondag zoals hij zou moeten zijn: een lazy sunday! Ik werkte aan mijn blog, dus eigenlijk was ik helemaal niet lazy, maar zo voelde het wel! Lekker achter mijn MacBook gezeten dus. Ook gingen mijn vriend en ik op kraambezoek bij een van de beste vrienden van mijn vriend. Zeven weken geleden werd hun zoontje geboren, wat een lieverd! Ontzettend mooi om te zien, zo’n klein wondertje.

Maandagochtend ging ik vanuit Maastricht weer terug naar Tilburg. Mijn minor heb ik afgesloten, dus maandag begon mijn nieuwe blok op school: tijdschrift, mijn specialisatie. Maandag was een introductiedag.

Toen ik thuis kwam, lagen er een heleboel pakketjes op me te wachten! Yeah! Binnenkort zien jullie de inhoud verschijnen op le blog. Ik werkte uit school nog wat aan mijn blog en ’s avonds keek ik de film L!fe Happens met mijn zusje. Wel een leuke film!

 photo IMG_6177.jpg

In een van de pakketjes zaten mooie producten van ARTDECO. Binnenkort komt hier natuurlijk een review van online!

Dinsdag ging ik weer naar school. Er werden duo’s gemaakt en we moesten elkaar interviewen. Dat interview zou in een bepaald blad moeten kunnen: doelgroep schrijven dus. Ook moesten we er een foto bij maken. Een erg leuke opdracht!

 photo IMG_6188.jpg

’s Avonds aten we taco’s, yum! Dat had ik al lang niet meer gegeten. Dit zijn van die kleine schattige schuitjes waar je het vlees in kan doen. Heel handig om op te eten in plaats van uit zo’n schelp. Natuurlijk bleef het niet bij maar één schuitje.

 photo IMG_6190.jpg

’s Avonds was het weer movie time met mijn zusje. We keken Girl Most Likely, een grappige film! We begonnen met kijken en ik dacht: heh? Ik heb net een hele andere trailer gezien. Bleek dat ik de verkeerde film had gedownload. Oeps!

Jullie hebben het misschien al gezien, maar de Teddlicious sieraden van House of Lou staan online! Ik heb vier sieraden uitgezocht die helemaal Teddlicious zijn. Nu te bestellen voor een fijn prijsje :)

Matchy matchy nagels in de trein onderweg naar school.

 photo IMG_6195.jpg

Woensdag hadden we een gastcollege van twee studenten die het tijdschrift TESS hebben gemaakt. TESS heeft de LOF studentenprijs gewonnen, een prestigieuze prijs voor studenten die een magazine hebben gemaakt. Normaal gesproken maakt een groep studenten een tijdschrift en stopt er daarna mee, omdat het een schoolopdracht is. Deze groep heeft ervoor gekozen om door te pakken. Super leuk! Na het college ging ik nog even babbelen met de twee meiden. Conclusie? Ik ga twee keer in de maand een beauty artikel schrijven voor hun website: Tesstijdschrift.nl. Super leuk! Morgen komt mijn eerste artikel al online :)

 photo IMG_6197.jpg

Jippie! In de meivakantie ga ik samen met Joni vriendinnetjes Gabie en Marèl opzoeken in Southampton! Zij zijn daar nu aan het studeren, echt super leuk. We gaan vier dagen naar Southampton, maar we zullen ook zeker een dagje naar Londen gaan. Dat wordt sparen!

 photo IMG_6200.jpg

Woensdagavond ging ik weer sporten met Julie. Ik vind dat we het heel goed volhouden en ik merk ook dat mijn armen, benen en buik steeds gespierder worden.

 photo IMG_6178.jpg

’s Avonds nog even de reacties op mijn blog lezen. Dat is altijd zo leuk!!

Donderdag hoefde ik pas laat naar school. ’s Ochtends dronk ik een flink glas (bijna een halve liter) smootie: magere yoghurt met een banaan en een glaasje jus d’orange erin.

Outfit of the day met mijn Je m’appelle t-shirt.

 photo IMG_6211.jpg

’s Avonds kwam vriendinnetje Aileen langs om bij te kletsen en Wie is de Mol te kijken. Gezellig. Mijn mol is nog steeds Jan-Willem.

Masterlunch à la Teddlicious. Yum yum yum!

Vrijdag ontving ik de Elle! Lekker lezen in het weekend.
Rond twee uur haalde ik mijn vriend op van het station. Meestal komt hij pas ’s avonds, maar nu was hij een keer vroeg klaar. Jippie!

Vrijdag ontving ik een super leuk pakket van The Body Shop. Willen jullie reviews zien?

Vrijdagavond keken we de opening van de Olympische Spelen. Daarna keken we nog een film, Mousehunt. Een soort Home Alone-achtige film maar dan met een muis, erg leuk!

Zaterdag kreeg ik deze foto doorgestuurd van mijn mede Adorable Bookers (Adorable Books, de boekenblog waar ik voor schrijf). Op de achterflap van het nieuwe boek van Astrid Harrewijn staat, jawel, een korte recensie van ons! Ik had toevallig deze recensie geschreven. Hoe vet is dit?!! Ik was er heel de zaterdag blij van :)

Zaterdag heb ik lekker uitgeslapen, gewerkt aan school en aan mijn blog en ’s middags keken we de 5 kilometer schaatsen. Geweldig dat drie Nederlanders de medailles te pakken hebben!

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

30 Reacties

 1. 9 februari 2014 / 07:51

  Heel leuk om weer een kijkje in je leven te krijgen, mmm je food foto’s zien er lekker uit! Vooral de sandwich met chips, goed idee!

 2. 9 februari 2014 / 08:46

  Oeh, ’tijdschrift’ lijkt me wel een leuk blok! Al zouden ze dat eigenlijk al bijna moeten veranderen in ‘blog’… Haha. Leuke pakketjes en wat tof van jullie recensie!

 3. 9 februari 2014 / 08:56

  Leuk t-shirt van Je m’apelle. Heerlij vooruitzicht; in mei even een paar dagen weg.
  Love,

 4. 9 februari 2014 / 09:16

  Leuk artikel! Ik zou het heel leuk vinden als je een review schrijft over dat pakketje van de Body shop!
  Liefs,
  Iris x

 5. Petra
  9 februari 2014 / 09:19

  Dit soort blogs vind ik altijd heel leuk om te lezen, heb er van genoten!
  en ja…ik ben ook heel blij met die medailles….en hoop dat men er nog veel meer gaat halen!

  groetjes Petra

 6. 9 februari 2014 / 09:53

  Wow, je bent flink verwend meid met al die mooie producten die je hebt ontvangen :-) Leuk weekoverzicht!

 7. 9 februari 2014 / 09:53

  Wauw zo tof je shirt en wat een mooie week heb je achter de rug! Heerlijke pakketjes en gefeliciteerd met de geweldige prestatie dat je op een boek staat met Adorablebooks! Wauw wat een kick geeft dat :D! Ik ben ook heel erg benieuwd naar je artikel voor Tess, gaaf dat je deze uitdaging aangaat. Succes deze week Xx

 8. 9 februari 2014 / 11:49

  Erg leuk om te zien en wat gaaf dat een stukje uit jouw recensie achter op het boek staat!

 9. 9 februari 2014 / 12:24

  Wat een leuke producten heb je ontvangen. Ik ben zeker benieuwd naar dat pakket van de Body Shop.

 10. 9 februari 2014 / 12:45

  Wat een leuke foto’s! Wat een boel pakketjes! Benieuwd naar! :)

 11. 9 februari 2014 / 13:26

  Wat een leuke pakketjes heb je mogen ontvangen! Ik ben erg nieuwsgierig naar de producten van The Body Shop! Fijne zondag!

 12. 9 februari 2014 / 14:36

  Leuke foto’s Tedje! Ben benieuwd naar de nieuwe producten van Artdeco.

 13. 9 februari 2014 / 17:13

  Leuke foto’s! Die sandwich looks yummie!

 14. 9 februari 2014 / 17:20

  Leuke foto’s. Gaaf dat je naar Engeland gaat, ik ga in de zomer ook!

 15. 9 februari 2014 / 19:20

  Leuke foto’s zeg! Ik ben enorm benieuwd naar het haarkrijt van The Body Shop :-)

 16. 9 februari 2014 / 21:43

  Graag reviews van de TBS producten, altijd leuk! Ik heb een paar weken gestudeerd in Oxford en ik zou zo graag weer eens heen willen, ik heb mijn hart daar verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *