Take a look at my life: Februari #2

 photo TALAML2-5.jpg

Another week has ended… Weer een week dichterbij het afstuderen! Afgelopen week was ik veel thuis. Ik hoefde niet naar school, maar ik heb wel veel gewerkt voor school! En voor mijn blog natuurlijk. Ik had ook nog wat freelance klusjes en ik deed ook nog een aantal leuke dingen. Kijken jullie mee?

Vorige week zaterdag hielden we een spelletjesavond met vrienden. We deden Pictionary, een heuse pubquiz en uitbeelden. Wat een super leuke en gezellige avond! Zeker voor herhaling vatbaar. Het hoogtepunt van de avond? Ik moest een pauw tekenen en die leek uiteindelijk meer op een beer in een grot (vraag me niet hoe).

 photo IMG_2767.jpg

Zondag was een chilldagje. Ik werkte aan school en aan mijn blog en ik keek twee films met mijn vriend: How to train your dragon 2 en Lucy. Ik had How to train your dragon 2 nog nooit gezien, maar wat is die leuk zeg! Lucy vond ik zelf wat minder. En het was koud, dus dronken we warme chocomel.

 photo IMG_2772.jpg

Maandagochtend ging ik weer terug naar huis. Ik bracht mijn nichtjes tussen de middag naar school en de rest van de middag besteedde ik voornamelijk aan foto’s maken. Het licht was namelijk ineens heel goed! Totdat het kei hard ging hagelen en sneeuwen dan. Maar daarna trok het weer helemaal open en kon ik door met foto’s maken voor mijn blog.

Ik kreeg dit boek binnen voor Adorable Books.

 photo IMG_2774.jpg

Ik maakte foto’s van Alessandro nageltjes en ik was in de veronderstelling dat dit ook een nagellakje was, maar hij was toch net even anders dan die anderen. Wat bleek… Was het een USB-stick! Die staat ook mooi op de foto dus, haha!

En ik lakte mijn nagels in dress to kilt van Essie waar jullie al een review van hebben kunnen zien.

 photo IMG_2779.jpg

’s Avonds keek ik Two Night Stand, een fijne romantische film om met je vriendinnen te kijken.

 photo IMG_2781.jpg

Dinsdagochtend stond ik vroeg op, want ik moest naar school! Tijd voor een sapje van Uzuma. Gelukkig bekeek ik mijn schoolmail nog voordat ik wegging, want wat bleek: de docent was ziek. Voor niks vroeg opgestaan dus! Ach, nu had ik tenminste iets aan mijn dag. ’s Ochtends verwerkte ik feedback van twee artikelen die ik aan het einde van deze week moest inleveren en ik maakte wat facturen voor mijn blog.

 photo IMG_2784.jpg

Tussendoor fietste ik even snel naar Kruidvat, want ik was snipverkouden en had keelpijn. Zo’n neusspray werkt bij mij altijd wel goed! Dinsdag nieste ik ongeveer 300 keer (geen grap) en jaste ik er een hele doos tissues doorheen. Meh, ik wil niet ziek worden!

’s Middags ging ik aan de slag voor een freelance klus en werkte ik nog wat aan mijn blog.

 photo IMG_2794.jpg

Ondanks dat ik me niet super goed voelde, ging ik toch maar sporten. Ik moet zeggen: een workout doen met een vol hoofd en veel snot is niet ideaal, maar ik was toch blij dat ik gegaan was.

 photo start.jpg

Woensdag heb ik de hele dag geplogd en het resultaat daarvan hebben jullie al kunnen zien. *klik*

 photo IMG_2861.jpg

Donderdag waren mijn zusje en ik allebei thuis. Gezellig! We besloten een broodje buiten de deur te eten bij ons in het dorp. Daar zit sinds kort een heel betaalbaar lunchtentje en we hadden er allebei nog nooit gegeten. Nou, het was voor herhaling vatbaar! De broodjes kosten gemiddeld 3 à 4 euro en ze zijn hartstikke lekker! Normaal als we gaan lunchen, gaan we naar Breda, maar daar betaal je al gauw het vierdubbele voor een broodje. Mooi meegenomen dit dus!

 photo IMG_2874.jpg

Het werd een soort van zussendag. We maakten lasagne voor ’s avonds en daarna bakten we nog cakejes. Yum yum yum! Daar komt binnenkort een apart artikel van.

Donderdag was het World Nutella Day!! Ik ben echt dol op Nutella en ik ging weer eens bladeren in het Grote Nutella kookboek dat ik heb.

 photo IMG_2876.jpg

’s Avonds maakte ik nog een artikel af, maar toen liep mijn MacBook ineens vast! Dat heb ik in de twee jaar dat ik mijn laptop heb, nog nooit gehad. Nou, eens moet de eerste keer zijn.

 photo IMG_2880.jpg

Vrijdag was deadline day! Ik leverde twee producties in voor school, werkte aan een freelance opdrachtje voor mijn vader en maakte ik wat foto’s voor mijn blog. Ondertussen kwam er een leuk pakketje van Oriflame binnen: twee mascara’s, altijd handig!

 photo IMG_2881.jpg

Ik lunchte met boterhammen met kip, kaas en komkommer en met een salade van avocado en tomaat. Ondertussen keek ik een aflevering Gossip Girl.

 photo IMG_2883.jpg

De lucht kleurde prachtig vrijdagavond.

 photo IMG_2884.jpg

’s Avonds haalde ik mijn vriend op van het station. Ik stond echter 5 minuten achter een lossende vrachtwagen.. Grrr!

 photo IMG_2885.jpg

Daarna aten we frietjes. Oh, wat kan ik hier altijd van genieten! Heel erg slecht, maar wel zo lekker :)

 photo IMG_2887.jpg

Maar mijn zusje en ik deden daarna meteen een workout, haha! We hebben de app Just Dance Now ontdekt op de iPhone, zo leuk! Via de computer (die we aansluiten op de tv) kun je inloggen en je telefoon houd je in je handen als een soort van Wii-remote. Je kunt geloof ik vier nummers gratis doen en daarna moet je betalen (dat gaat per uur, per dag of per maand). Maar iedere dag zijn de gratis nummers anders! En ik kan je vertellen: na 4 nummers intensief dansen (en wij doen liedjes vaak twee keer!) ben je aardig moe! Echt heel erg leuk.

’s Avonds keken mijn vriend en ik de film Nightcrawler, aanradertje!

Zaterdag sliepen we een beetje uit en ging ik ’s ochtends naar mijn opa en oma met mijn ouders om onze zelfgemaakte cupcakes te brengen.

 photo IMG_2892.jpg

Mijn zusje doen al een week de 30 Days Butt challenge van Blogilates. Wil jij het schema ook doen? Je vindt hem hier + alle uitleg!

’s Avonds maakten we ons klaar voor het eerste carnavalsfeestje van het jaar!

Have a nice Sunday, terwijl ik waarschijnlijk lekker lig uit te brakken in mijn bed, haha!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 8 februari 2015 / 09:54

  Wat een superleuke week en wat ben je goed bezig geweest! Zo productief en gezellige foto’s, ik hoop dat je een fijne week tegemoet gaat <3

 2. 8 februari 2015 / 10:51

  Ahh wat een leuk overzicht weer meid!
  En niet ziek worden hoor, bah!
  Ik krijg helemaal trek van al je lekkere foto’s!<3
  Liefs Lonneke

  • Tedje
   Auteur
   9 februari 2015 / 09:55

   Gelukkig heeft het ziek zijn niet echt doorgezet! Echt fijn, haha!

 3. 8 februari 2015 / 12:02

  Leuke dagboekje weer! De film Two Night Stand ga ik onthouden, lijkt me een leuke film! :)

 4. 8 februari 2015 / 12:15

  Ah no! Ik heb nutella day zomaar aan me voorbij laten gaan! Zonde :( Hele leuke diary!

 5. 8 februari 2015 / 17:23

  Heerlijk weekje dus! Ik ga die 30 Day Butt Challenge ook doen, denk ik. Klinkt leuk!

 6. 8 februari 2015 / 18:37

  Wat een heerlijk artikel! Super fijn dat de broodjes daar zo goedkoop zijn, ze zien er ook heerlijk uit!

 7. 8 februari 2015 / 19:49

  Leuke week heb je gehad! Erg productief geweest zeg! Wat fijn dat je zo’n goedkoop tentje hebt gevonden! Ziet er heel goed uit, dat broodje!

  • Tedje
   Auteur
   9 februari 2015 / 09:56

   Ja, echt super fijn! Normaal betaal je al gauw 10 of 12 euro voor een broodje zalm. Hier maar 4,25 geloof ik! En hij was gewoon super lekker en rijkelijk belegd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *