Take a look at my life: Februari #2

teddlicious-blog

Afgelopen week ging ik carnavallen, scoorde ik tickets voor het concert van Beyoncé (OMG!) en ging ik naar de bioscoop met mijn zusje. Kijk je mee naar wat ik nog meer heb gedaan? 

IMG_1870

Vorig weekend vierde ik carnaval in Maastricht!

IMG_1916

Ik heb er denk ik nog nooit zo leuk uitgezien met carnaval. We waren papegaaien, even voor de duidelijkheid!

IMG_1914

<3 Mestreech!

IMG_1918

Super Bowl terugkijken. Beyoncé is gewoon amazing. En Coldplay vond ik ook héél goed! Beste nieuws van de dag: Beyoncé kondigde haar wereldtour aan! Maandag zou de presale beginnen, OMG!

IMG_1920

Pizza besteld bij Domino’s! Paste goed in het niet al te gezonde carnavalsweekend, oeps!

teddlicious-1

Nog een leuke foto van carnaval in Maastricht. En toen was het maandag. En ik had ineens kaartjes voor de Formation World Tour van Beyoncé in Amsterdam. OMG! Mijn zusje appte ineens (nadat we allebei ons rot hadden gezocht naar speciale codes en linkjes van de presale) dat ze kaarten had gekocht. Ik ga Beyoncé gewoon voor de derde keer zien in juli! Ik kan niet wachten! Mocht jij ook kaartjes willen scoren: morgen begint de voorverkoop!

IMG_1927

Mijn baas bakte eieren op het werk. Yum, dat was lekker!

teddlicious-2

Worstenbrood op kantoor. ’s Avonds een filmpje kijken met mijn vriend! Deze foto’s plaatste ik trouwens eerst op Snapchat! Mocht je me daar willen volgen, mijn gebruikersnaam is teddlicious.

IMG_1971 1

Donderdagavond ging ik naar The Choice samen met mijn zusje. Ik vond het een mooie film, maar op de een of andere manier toch niet zo goed als alle andere films van Nicholas Sparks.

teddlicious-3

Ik hou ervan als de lucht zo mooi kleurt ’s avonds! Toen ik vrijdagavond thuis kwam, lagen er een heleboel pakketjes op me te wachten. Waaronder dit nieuwe boek van Astrid Harrewijn: Drie vrienden, een huis. Ik ben heel benieuwd!

teddlicious-4

Ook kwam er een heel leuk pakketje binnen van OPI. Swatches en een review kunnen jullie binnenkort verwachten! Mijn zusje kookte trouwens heerlijke lasagne met geitenkaas, spinazie, spekjes en tomaatjes! ’s Avonds keken mijn vriend en ik weer een film. Dit keer The Martian, wat was hij goed!

IMG_1991 1

Zaterdag sloten mijn vriend en ik onszelf buiten. Dus reden we even naar mijn opa en oma om wat te drinken! Mijn oma is de grootste fan van Teddlicious, zo lief. Toen ik vroeg of ze een selfie met mij wilde maken, moest ze eerst lipstick opdoen. Lief!

IMG_2028

Mijn haar begint echt weer lang te worden! Ben aan het twijfelen of ik het weer korter moet laten knippen of dat ik deze lengte wel leuk vind zo.. Wat vind jij?

 

Have a nice Valentine’s Day!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 14 februari 2016 / 11:51

  Ah! Wat ongelooflijk gaaf dat je kaartjes hebt bemachtigd voor Beyoncé. Het ziet eruit als een heerlijke week! Jou haar vind ik zo een mooi lengte! Het staat je goed. Jij ook een fijne Valentijnsdag! Liefs

 2. 14 februari 2016 / 11:57

  Leuke week heb je gehad! Ik ben zelf gisteravond met mijn vriend naar The Choice geweest en ik vond hem juist onwijs mooi. Mijn nieuwe favoriet! :)
  Jij ook een hele fijne Valentijnsdag gewenst.

 3. 14 februari 2016 / 12:06

  Super dat je tickets voor Beyoncé hebt kunnen scoren!
  En voor jou ook een fijne Valentijn natuurlijk :)

 4. 14 februari 2016 / 12:09

  Wat een toffe carnavalspakken, hihi! Leuk dat je naar Beyoncé gaat, ik ga ook!! :D

  • Tedje
   Auteur
   14 februari 2016 / 19:00

   Super leuk, Lindsey!! Kunnen we ons al lekker op verheugen :-)

 5. Jeanne
  14 februari 2016 / 12:09

  Je haar lang laten is mooi, leuk samen op foto lief

 6. 14 februari 2016 / 12:32

  Ik was al bang dat The Choice tegen zou vallen: bij de trailer wist ie me al niet te pakken. Jammer! &Wat zag je er trouwens prachtig uit met carnaval! Op en top papegaai.

  • Tedje
   Auteur
   14 februari 2016 / 19:00

   Nee, dat was het inderdaad. Hij raakte me niet helemaal! Thanks!

 7. 14 februari 2016 / 12:58

  Ik vind deze lengte je juist heel leuk staan, dus ik zeg: lekker zo laten! The Martian is tof he! Mijn dinsdag kon ook niet meer stuk toen ik tickets voor Beyoncé had gescoord!! Verder kreeg ik die dag allemaal mooie make-up binnen, mijn 50 mm lens én ging ik nog naar het concert van Jason Derulo dus het was een topdag!

  • Tedje
   Auteur
   14 februari 2016 / 19:01

   Oh yeah! Dat klinkt inderdaad als en topdag!

 8. 14 februari 2016 / 17:33

  Een beetje jaloers ben ik wel dat je al tickets hebt gescoord! De lengte van je haar vind ik nu echt heel mooi, zou het zo laten :D En je carnavals outfit is echt top!

  • Tedje
   Auteur
   14 februari 2016 / 19:01

   Niet getreurd, morgen gaat de kaartverkoop van start, om 10 uur ’s ochtends! Thanks, Vera!

 9. 15 februari 2016 / 09:15

  Super leuk om weer te lezen! Ik heb je tijdens carnaval op vrijdag nog in Breda zien lopen, haha. Die outfit als papegaai is ook echt heel gaaf! Ik ben super jaloers dat je naar Beyoncé gaat, ik ga zo ook kaartjes proberen te bemachtigen :-)

  • Tedje
   Auteur
   16 februari 2016 / 13:50

   Hahaha serieus? Dat moet er niet al te best hebben uitgezien…. :o Ik hoop dat jij ook kaartjes hebt weten te bemachtigen!

 10. 15 februari 2016 / 23:00

  Wat SUPER gaaf dat je naar Beyonce gaat. Dat wordt aftellen, haha! Je carnaval outfit is trouwens super goed gelukt, en erg origineel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *