Take a look at my life: Februari #2

talaml2

En toen was er weer een week voorbij! De week waar ik mezelf buitensloot, een sportmassage nodig had tijdens de bootcamp, afspraken had voor mijn werk, naar Fifty Shades Darker ging en waar vriendinnen langskwamen! 

IMG_9148

Maandag maakte ik de hele dag geen foto’s (huh, dat komt ook zelden voor, haha!) dus dit is de eerste foto die ik deze week maakte. En meteen een héle fijne foto. Ik ging een taartje eten bij Piece of Cake in Maastricht met een vriendin!

IMG_9149

Klaar om te bootcampen!

IMG_9154

Tijdens de bootcamp schoot er een enorme kramp in mijn bovenbeen. Onze instructeur kwam meteen to the rescue, haha!

IMG_9152

Ik ga altijd samen met een vriendin bootcampen. Ze had mij afgezet thuis en daarna kwam ik erachter dat ik alleen de sleutel van onze voordeur had meegenomen, en niet die van de voordeur van het complex. Het regende, ik had nog steeds kramp in mijn bovenbeen en ik belde maar bij wat mensen aan, maar niemand deed open. Ik strompelde terug naar diezelfde vriendin (die gelukkig vlakbij woont). Daar mocht ik even wachten totdat mijn vriend thuiskwam, haha! Lekkere actie weer…

plog-8

Woensdag plogde ik de hele dag. Dat artikel heb je al kunnen zien!

plog-7

Ik ging woensdag naar Fifty Shades Darker tijdens de Ladies Night met een vriendin. Gezellig!

IMG_9183

Donderdag kreeg ik mijn notitieboekje binnen waar ik een bullet journal van ga maken. Binnenkort leg ik je alles over dit fenomeen uit! Ik vind het nu al zo leuk om te doen, dat ik hier niet eerder mee ben begonnen.

IMG_9182

Donderdag had ik een afspraak bij ’t Wycker Cabinet, leuk tentje!

IMG_9185

Toen ik terug fietste, haalde ik een lekker broodje voor mezelf met tomaten humus, lekker!

IMG_9189

Oeh, ik kan niet wachten om deze gave sneakers van Tango te gaan dragen! Wat vind jij ervan?

IMG_9196

Vrijdag kwam de postbode nog een leuk pakketje brengen met een nieuw eau de parfum van The Body Shop.

IMG_9197

Veel pakketjes in mijn kantoor! En dat heeft iets te maken met iets héél leuks dat binnenkort op mijn blog verschijnt…. :-)

IMG_9198

Boodschappen doen, dat hoort er ook bij! Ik vind het niet erg om te doen, want dan kan ik meteen even een lekker wandelingetje maken!

IMG_9203

Vrijdagavond kijk ik de nieuwste aflevering Riverdale op Netflix onder het genot van een pizza. Lekker! ’s Avonds rijd ik naar Brabant voor een herinneringsdienst. Het was heel mooi, maar natuurlijk ook heel verdrietig.

IMG_9204

Ik ben begonnen in mijn Bullet Journal! Ik ga jullie er binnenkort alles over vertellen.

IMG_9211

Zaterdag komen er twee lieve vriendinnen die ik ken van de middelbare school naar Maastricht voor een dagje. We eten bij Zondag en het was super lekker.

IMG_9220

We maken een stadswandeling <3

IMG_9217

En we drinken wat bij Coffeelovers.

IMG_9218

Daarna blijven ze bij me eten! We maakten Turkse pizza’s, super lekker. ’s Avonds keken mijn vriend en ik de film The Accountant. Spannend, lekker veel actie en een knap staaltje acteerwerk van Ben Affleck. Aanrader!

Vandaag komen Femke en haar vriend naar ons om ons appartement te bewonderen en daarna gaan we ook lekker wandelen door Maastricht. Heel veel zin in! <3

Fijn weekend!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 12 februari 2017 / 13:37

  Ik vond The Accountant ook zó onwijs goed! Wat een super toffe witte sneakers zijn dat :) X

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2017 / 10:41

   Ja, echt een vette film! Ah, thanks Roos!

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2017 / 10:41

   Haha, dat is het ook! Maar wel heel leuk om te doen :-)

 2. 12 februari 2017 / 17:14

  Leuke week heb je gehad! Dat broodje met tomatenhumus wil ik ook wel! Ben benieuwd naar je ervaring met je bullet journal. :-)

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2017 / 10:42

   Ja, echt een leuk plekje! Daar ga ik zeker nog vaker naartoe… ;-)

 3. 13 februari 2017 / 16:28

  Oh wat heb je toch weer leuke dingen gedeeld! en oh jij en ik hebben dezelfde smaak qua pizza.. 4 soorten kaas.. jam! ik neem nooit een andere haha altijd quattro formaggi! in italie is die helemaal hemels kan ik je zeggen. Oh en ik ben ook begonnen met Riverdale, zeker geen slechte serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *