Take a look at my life: Februari #2

carnaval

Afgelopen week was vrij rustig qua werk. Ook wel eens fijn, want ik kon zo uitgebreid carnaval gaan vieren! IMG_6515

Ik ben lekker bezig in mijn bullet journal! Dit is de beginpagina voor februari.

IMG_6512

Ik maakte afgelopen week een quiche met geitenkaas, spekjes, spinazie, walnoten en een beetje honing. Zo lekker!

IMG_6555

Na het sporten dook ik op de bank met mijn e-reader. Ik heb in 2018 al 5 boeken gelezen, het schiet lekker op!

IMG_6522

Woensdagochtend zat ik vol spanning achter de computer om tickets te scoren in de presale voor Justin Timberlake. En het is gelukt! Zo blij! En ik heb er zoveel zin in!

IMG_6526

En toen lag er een laagje sneeuw in Maastricht…

IMG_6559

Het was super mooi weer woensdag. Koud, maar de zon scheen heerlijk.

 

IMG_6538

Ik werkte woensdagmiddag bij Bagels & Beans. Ik at tussendoor een bagel met geitenkaas.

IMG_6556

Donderdagochtend was echt een drama ochtend. Ik had eerst mijn hele auto ijsvrij gemaakt, startte mijn lieftallige Peugeot 107 niet! Waarschijnlijk accuproblemen. Maar ik moest naar de dokter, dus sprong ik (op een bevroren zadel inclusief bevroren remmen) op mijn fiets om vervolgens 25 minuten later uitgeput bij de huisarts te verschijnen. Wel op tijd, gelukkig. Mijn auto wordt volgende week gemaakt, dus dat is ook prettig, want ik kan niet zonder mijn trouwe racemonster, haha!

IMG_6564

Vrijdagochtend had ik een afspraak bij Skins Laser Clinic in Sittard. Ik mag namelijk daar mijn oksels laten laseren, zo fijn! Ik kan me bijna niet voorstellen hoe het is om mijn oksels niet meer te hoeven scheren…

IMG_6566

Mijn oksels werden eerst ingesmeerd met gel door eigenaresse Amber. Daarna ging ze er met de Soprano ICE laser overheen. Shocking: ik voelde er helemaal niks van! Wauw, dat is nog eens fijn! Het laseren zelf duurde echt nog geen 5 minuten, ik had nooit verwacht dat dat zo snel zou gaan.

IMG_6571

Even een actieshot, haha! Over 6 weken heb ik de tweede afspraak. Ik ben zo benieuwd!

IMG_6579

De ultieme zaterdagavond: bij de tv met nacho’s! Deze zijn vegetarisch met zoete aardappel en bonen, zo lekker!

IMG_6580

Zondagochtend gaan mijn vriend en ik op kraamvisite.

IMG_6581IMG_6591

’s Middags is het tijd om ons klaar te maken voor carnaval!

IMG_6637

We gaan met een hele groep als spacerobots!

IMG_6594

Wat een superleuk feest is carnaval toch, zeker in Maastricht! Ik kan me voorstellen dat je het niet begrijpt als je er niet mee bent opgegroeid, maar als rasechte Brabander is carnaval me met de paplepel ingegeven! Ik schreef er trouwens nog een artikel over voor Chapeau Magazine.

IMG_6623

Maandag keken we met een hele groep de carnavalsoptocht in Vaals en ’s avonds vertrokken we weer richting Maastricht. Tijd voor Vastelaovend dag 2! En het was weer een super gezellige avond.

672098fa-3c8f-499d-af09-d06d816b4279

Dinsdag (vandaag dus) was een uitbrakdag en vierde ik ’s avonds ook geen carnaval meer. Ik werkte een paar uurtjes en ik keek schaatsen op tv. Het plan voor vanavond is om ook niet meer van de bank af te komen ;-)

Heb jij carnaval gevierd? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 14 februari 2018 / 11:03

  Wat een leuke foto’s! Voor mij hetzelfde geval wat betreft Carnaval, als echte Brabo!

 2. Sophia
  14 februari 2018 / 15:32

  Moooie & praktische behandeling..nooit meer scheren,waxen of epileren!!!

 3. 14 februari 2018 / 15:43

  Ik heb nog nooit carnaval gevierd, maar het ziet er altijd megagezellig uit! Wat leuk dat jullie zo gematcht gekleed gingen met de hele groep :)
  Heb je een receptje van die ovenschotel met geitenkaas? Dat lijkt me heel lekker!

  • Tedje
   Auteur
   14 februari 2018 / 16:30

   Ja, dat was echt super leuk!
   Ik heb eigenlijk maar wat gedaan met die ovenschotel, ik zal het recept wel eens delen op mijn blog binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *