Take a look at my life: Februari #3

 photo TALAML3.jpg

Een dagje later dan normaal, want gisteren kwam de home collectie in samenwerking met House of Lou online! Afgelopen week was een fijne week! Sushi-avond met mijn zusje, het eerste carnavalsfeestje, ik werd geïnterviewd, een gezellig dagje met een vriendin en ik ging weer twee keer sporten.

Ik begin waar ik de vorige Take a look at my life was gebleven. Zaterdagavond was het alweer tijd voor het eerste carnavalsfeestje van het jaar! Mijn zusje, een vriendin en ik gingen alledrie als piraat. Lekker afgezaagd, maar wel makkelijk! ;)

 photo IMG_2911.jpg

Het was een super gezellig feestje! ’s Nachts kwamen er allemaal vrienden van mijn ouders om worstenbroodjes en gebakken eieren te eten. Je bent een Brabander of je bent het nie(t) natuurlijk!

 photo IMG_2926.jpg

Zondag sliepen we uit, het was toch best wel laat geworden zaterdagavond. Ik werkte wat aan mijn blog en ’s middags keek ik een filmpje samen met mijn vriend. Big Hero 6, een super leuke animatiefilm.

 photo IMG_2925.jpg

En ik liet mijn spiegel vallen. Scherven brengen geluk zeggen we dan maar.

’s Avonds keek ik nog een film, dit keer met mijn zusje. The Best of Me, een film waarbij we het allebei niet droog hebben kunnen houden *snif*.

 photo IMG_2893.jpg

Mijn zusje en ik zijn helemaal into Just Dance Now!

 photo IMG_2928.jpg

Maandag, een nieuwe week! Eerst een lekker ontbijtje met thee en kwark met muesli.

Ik werkte aan Adorable Books, aan Teddlicious en aan school. Het afstuderen gaat deze week écht beginnen. Ik brainstormde voor artikelen. Wel spannend allemaal hoor.

 photo IMG_2929a.jpg

Ik ontving twee Daniel Wellington horloges waar jullie binnenkort meer over kunnen lezen!

’s Avonds ging ik sporten en testte ik mijn nieuwe Nike Free 5.0 uit. Ze lopen echt heerlijk en om te sporten zijn ze ook ideaal! Ik heb er Functional Fitness mee gedaan (soort bootcamp, maar dan binnen) en dat ging erg goed!

 photo IMG_2935.jpg

Healthy snack: een sapje van Uzuma en een banaan.

 photo IMG_2938a.jpg

Dinsdag at ik hetzelfde ontbijtje.

 photo IMG_2942a.jpg

En ging ik naar school! Humberto Tan was te gast!

’s Middags had ik uitleg over het afstuderen. Nu gaat het echt beginnen! Ideeën op papier zetten en aan de slag!

Ik ging sushi eten met mijn zusje bij Mo-Jo in Tilburg. Yum!

 photo IMG_2951.jpg

Ik kreeg een aloë vera plant met dit geheimzinnige briefje eraan. Helaas was de plant een beetje geknakt :(

 photo IMG_2955.jpg

Kijk deze super mini avocado!

 photo IMG_2956.jpg

Ik maakte boterhammen met avocado en sla.

 photo IMG_2977.jpg

Woensdagavond waste ik mijn kwasten. Dat was écht nodig. Ik denk dat ik ze al twee of drie maanden niet meer had gewassen. Ik ben geen goede beautyblogger… ;) Het is even een klusje (daarom stel ik het ook altijd uit), maar het is zo fijn als ze weer schoon zijn!

’s Avonds ging ik een uurtje naar de Zumba.

 photo IMG_2978.jpg

Toen ik terugkwam lag dit op mijn bed. Een vervroegd cadeautje voor Valentijn van mijn moeder. Super lief! Een lief kaartje met een nieuwe pyjama. :)

 photo IMG_2979.jpg

De nieuwe ELLE kwam binnen.

 photo IMG_2983.jpg

Donderdagmiddag werd ik geïnterviewd door een tweedejaars voor de Nieuwsredactie van Fontys Hogeschool voor Journalistiek, de school waar ik ook op zit! Ik ging de jongen die mij interviewde even ophalen vanaf de bushalte.

 photo IMG_2984.jpg

En draaien maar!

 photo IMG_2987.jpg

Het item ging over Valentijn en zelfgeknutselde cadeautjes. Het filmpje kun je hier bekijken!

 photo IMG_2988.jpg

Valentine’s Day came early this year! Een super leuk pakketje van Essence bij de post.

Vrijdagochtend ging de wekker al vroeg, want ik ging naar Maastricht! In Breda moest ik even wachten op het station en ik trakteerde mezelf op een no water chai tea latte.

 photo IMG_2992.jpg

Wachten in het zonnetje op de trein.

 photo IMG_2993.jpg

Ik ging namelijk lunchen in Maastricht met lief vriendinnetje Nadine! We aten wat bij Café Zondag en we namen allebei een broodje carpaccio.

 photo IMG_2995.jpg

Daarna gingen we naar Fifty Shades of Grey. We hebben allebei de boeken gelezen, dus we waren razend benieuwd. Er worden hele slechte recensies gegeven en op imdb krijgt de film zelfs maar een 3.6. De film is niet Oscar-waardig, maar zo slecht was ‘ie nou ook weer niet. Ik vond het boek redelijk goed in beeld gebracht. Toch is de film veel softer dan het boek, maar ja, wat verwacht je van een Amerikaanse film? Voor Amerikaanse standaard vond ik dat er al veel naakt te zien was ;)

Nog even een selfie voordat we de bioscoop ingingen. Lief!

 photo IMG_2999.jpg

Het was niet druk in de bioscoop, we hadden de middagvoorstelling.

’s Avonds ging ik gezellig thee drinken bij vriendinnetje Els (die trouw mijn blog volgt iedere dag, zo lief!). Het was echt super gezellig! Dankjewel voor de goede zorgen, Els ;)

Zaterdag was een lekkere luierdag samen met mijn vriend. We sliepen uit, we ontbeten met Wild at heart, een documentaire over huisdieren (heel cute!) en ’s middags werkte ik wat aan mijn blog en maakten we een wandeling.

En het was natuurlijk Valentijn! Vorige week maakte ik heerlijke cupcakes, waar jullie het recept gisteren al van hebben kunnen zien.

Vandaag ga ik me klaarmaken voor carnaval in Maastricht!

Have a nice Monday!

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 16 februari 2015 / 10:49

  Sushi <3 zoveel zin in nu! (ik geloof dat ik dat elke keer zeg haha)
  & ik ben benieuwdnaar Big Hero 6!

 2. 16 februari 2015 / 12:36

  Ziet er weer uit als een leuke week! Super tof dat je dat Valentijn item mocht draaien! En die mini avocado ziet er lekker uit (net als de sushi natuurlijk)

 3. 16 februari 2015 / 14:33

  Wat zijn het weer leuke foto’s! Ik ben heel benieuwd naar 50 tinten.

 4. 16 februari 2015 / 14:46

  Oeh spot ik daar nou de huisgemaakte limonade van Café Zondag? Lekkerrrrr! Had het gesmaakt? :)

 5. 16 februari 2015 / 14:57

  Ziet er weer leuk uit! Wat leuk dat je geïnterviewd werd!

 6. 16 februari 2015 / 15:33

  Ziet er leuk uit! De cupcakes zijn echt zo mooi <3

  Kun je niet één Daniel Wellington horloge aan mij geven ;)

 7. 16 februari 2015 / 17:37

  Hmm zie super veel lekkere dingen voorbij komen zoals cupcakes en sushi! Wat heb jij een bomvolle week gehad zeg echt leuk :)

 8. 17 februari 2015 / 23:39

  wat een super leuke foto’s, ziet er leuk uit! die cupcakes maken me hongerig!

 9. Karlijn
  18 februari 2015 / 14:43

  Ik heb het filmpje bekeken, wat leuk om ook eens de stem bij de blogger te horen!!
  En een lief en persoonlijk cadeau vind ik zelf inderdaad ook een stuk leuker, al is een mooie bos rozen natuurlijk ook niet verkeerd om te krijgen…

  • 18 februari 2015 / 20:32

   Ah wat leuk dat je het filmpje hebt bekeken Karlijn! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.