Take a look at my life: Februari #3

feb3

Afgelopen week had ik het vrij rustig met werk, dat betekende dat ik een soort van mini vakantie heb gevierd! Maandag vierde ik nog carnaval, donderdag kwam mijn moeder op bezoek en vrijdag kwam er een vriendin naar Maastricht. Helaas voelde ik me in het weekend niet lekker en had ik ook ‘eindelijk’ de griep te pakken. Kijk je mee naar mijn week? 

IMG_6641

Ik kreeg afgelopen week een leuk pakketje binnen: 3 zonnebrillen van Goedkope Zonnebrillen Shop. Er staan al wat leuke festivals op de planning komende zomer, dus dan komen deze zonnebrillen perfect van pas! Als je drie zonnebrillen bestelt, betaal je 7 euro per zonnebril, inclusief verzending. Ideaal toch? Ik weet wel welke zonnebrillen ik ga meenemen naar Pinkpop….

IMG_6643

Dinsdag en woensdag werk ik aan mijn freelanceklussen en woensdagmiddag komt Ellis gezellig een kopje thee drinken! Mijn lievelings M&M’s kunnen niet ontbreken. Aan het eind van de dag haal ik mijn auto op bij de garage, want die werd gerepareerd. De accu was kapot, dan kom je niet ver… ;-)

IMG_6648

Woensdag is het natuurlijk Valentijnsdag. Mijn vriend is in het buitenland voor werk, dus ik ben home alone. Niet dat dat erg is, want wij doen eigenlijk nooit wat aan Valentijn, behalve een lief kaartje naar elkaar sturen. Ik besluit lekker sushi te bestellen voor mezelf. Achteraf was dat niet zo’n goed plan: door de drukte heb ik 2 uur op mijn sushi moeten wachten! Maar, eerlijk is eerlijk: het was wel super lekker. Dus het was het wachten waard, haha!

IMG_6663

Nadat ik dinsdag en woensdag heb gewerkt, begint er een soort mini vakantie. Mijn moeder komt namelijk donderdag op bezoek in Maastricht! Ik haal haar op op het station en we beginnen met koffie en een macaron bij de Smakerij in Wyck. Lekker!

IMG_6690

Uit deze macarons konden we kiezen. Zo veel keus en allemaal zo lekker!

IMG_6668

Daarna lopen we wat winkeltjes in en uit en 100 meter verder stranden we bij Van Wyck, in dezelfde straat. We bestellen allebei een club sandwich, die zijn erg lekker hier.

IMG_6744

Drie uur later lopen we dan eindelijk de brug over. Het was zo gezellig! Ik kocht trouwens ook nog een bril bij Ace & Tate, die zullen jullie snel voorbij zien komen op mijn blog.

IMG_6688

Alsof we nog niet genoeg gegeten hebben: ’s avonds was het natuurlijk weer tijd om te eten. We aten bij Toscanella Apuana (in de Rechtstraat), schijnbaar de lekkerste pizzeria van Maastricht. Ik was er nog nooit geweest, dus ik was erg benieuwd! Als je er voorbij loopt, zou je zo doorlopen, want het is niet bepaald gezellig binnen. Typisch Italiaans, maar dat maakt het nou net zo leuk. Felle TL-lampen, ongezellig interieur, maar super lieve Italianen die het restaurant runnen. En het eten… Tsja, dat was gewoon heel erg goed. Hier kom ik zeker nog eens terug!

IMG_6692

De volgende dag is weer een vakantiedag, want vriendin Joni komt op bezoek! We lunchen bij Livin’ Room in de Heggenstraat.

IMG_6695

We liepen lekker rond in de stad en liepen hier en daar wat winkeltjes binnen. Ik moest de winkel Festen even laten zien aan Joni, daar hebben ze zoveel leuke dingen! Ik kocht er zelf niks, maar ik kocht wel een leuke blazer bij My Jewellery. Binnenkort op de blog!

IMG_6717

We aten vlaai bij de Bisschopsmolen, daar hebben ze wat mij betreft de lekkerste vlaaien van Maastricht!

IMG_6701IMG_6704

We boften echt met het weer, het was zo lekker zonnig!

IMG_6707

Het lekkere eten hield maar niet op deze week. Nadat ik Joni weer op het station had afgezet, reed ik zelf door naar Eindhoven, waar we hadden afgesproken met Adorable Books. We aten bij Mr. Sister. Ik nam een kipburger met guacamole en zoete aardappelfriet. Zo lekker! Echt een aanrader.

IMG_6715

Zaterdag gebeurde waar ik eigenlijk de hele week al bang voor was: ik werd ziek. Verkouden, keelpijn en koorts. Ik heb veel geslapen overdag.

IMG_6728

Zondag voelde ik me stukken beter. De koorts was weg, alleen nog een beetje verkouden. Even een turbo-griepje! Ik wilde per se naar buiten, want het was zo’n mooi weer. Wel incognito met zonnebril, pet en sjaal. Want:

IMG_6752

Ik had een bacteriële infectie te pakken op mijn eczeem wondjes. En dat zag er echt niet uit. Maandagochtend ging ik gelijk naar de dokter en ik kreeg anti-bacteriële zalf. Hopelijk gaat het snel over! Zoals ik op Instagram Stories al aangaf: ik vond het best spannend om bovenstaande foto te delen, maar ik kreeg zulke lieve reacties van iedereen. Ook van heel veel mensen die zelf ook last van eczeem hebben en die het dapper en goed vonden dat ik dit soort dingen ook deel. Fijn!!

Deze week ben ik gewoon weer aan het werk. Maar komend weekend is het weer tijd voor een vakantie, dan gaan we namelijk naar Boedapest! YAY!

Liefs,
Tedje

 

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 19 februari 2018 / 13:01

  Wat een leuk overzichtje weer, je lijkt trouwens echt op je moeder! :D
  Wat naar je eczeem, hopelijk gaat het inderdaad snel over. Ik heb zelf regelmatig last van acne, dus ik weet misschien een klein beetje hoe het voelt; niet leuk! Daarom extra fijn dat je er goede reacties op kreeg :)

  • Tedje
   Auteur
   21 februari 2018 / 12:02

   Ah, wat vervelend Stephanie! :-( Ja, ik was er echt door overdonderd, zo lief allemaal!

 2. 19 februari 2018 / 13:09

  Oh wauw, die macarons, smullen!!! Hopelijk gaat het probleem met je eczeem inderdaad snel over!

 3. Wendy (B)
  19 februari 2018 / 18:44

  Je moet je totaal niet schamen hoor!

 4. 20 februari 2018 / 10:22

  Wat lijk je op je moeder! Dat vind ik altijd zo fijn om te zien bij collega-bloggers. :-) Oh, jij ook al ziek. Ik heb het ook al een hele poos te pakken. Veel beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *