Take a look at my life: Februari #4

talaml4

En toen was er weer een week voorbij! Afgelopen week stond in het teken van werken, sporten, koffiedrinken met een vriendin (en heerlijke cupcakes eten) en ik was helaas ook ziek! 

Een iets kortere Take a look at my life dan je misschien gewend bent van mij, maar dat komt omdat ik de laatste helft van de week niet veel heb uitgespookt. Behalve dan op bed liggen en dozen tissues verspillen ;-)

IMG_9411

Ik doe het te weinig de laatste tijd, maar oh, wat kan ik hier van genieten! Lekker lezen op de bank onder een dekentje met een kop thee. Heerlijk!

IMG_9423

Dinsdag had ik afgesproken met een vriendin bij Piece of Cake in Maastricht. Mijn favoriete nieuwe hotspot! Alles ziet er zo fotogeniek uit en de cupcakes zijn echt heerlijk! Daarna begon ik aan een nieuwe freelanceklus waar ik meer aan heb gewerkt afgelopen week.

IMG_9415

Klaar om een outfit post te shooten samen met een vriend!

IMG_9427

Zoals je ziet was het behoorlijk nat en regenachtig weer. Het regende zelfs toen we gingen shooten, maar niets hield ons tegen. Die foto’s moesten gemaakt worden en het zou de hele dag nog gaan regenen… Het resultaat van de fotoshoot kun je hier zien. Ik ben super blij met de foto’s!

IMG_9430

Dinsdagavond is mijn vaste bootcampavond. Let’s go!

IMG_9432

De volgende ochtend (woensdag) zat ik vroeg in de auto, want ik had een afspraak in Tilburg. Lekker een eindje in de auto zitten dus.

IMG_9436

Na mijn afspraak reed ik door naar Eindhoven, waar ik afsprak met mijn zusje en een vriendin van haar om te eten bij De Binnenstad. Ik nam een broodje geitenkaas, erg lekker! Mocht je op zoek zijn naar een goedkoop lunchtentje in Eindhoven: De Binnenstad it is! Ik geloof dat ik 5,50 betaalde voor dit broodje.

IMG_9442

Ik voelde het aan het begin van de week al aankomen en donderdag was het zover: ziek! Ik heb de hele dag op bed gelegen, bah wat saai en vervelend als je je niet lekker voelt. Ik heb veel geslapen en ben ook lekker op tijd naar bed gegaan en heb vervolgens weer de hele nacht doorgeslapen.

IMG_9450

Vrijdag voelde ik me iets beter, ik denk dat al dat slapen me goed heeft gedaan. Wel was ik nog flink verkouden en niet helemaal fit, toch kroop ik achter mijn computer, want ik moest nog wat dingen doen voor het werk! Dat is het nadeel als je freelancer bent: als je niks doet, komt er ook geen geld binnen. Ik maakte ook nog wat foto’s van deze nieuwe Sally Hansen nagellakjes. Binnenkort komt er een review online!

IMG_9455

Vrijdagavond was ik alleen thuis en dat betekent: Netflix-marathon! Ik keek eerst de nieuwe aflevering van Riverdale. Daarna keek ik nog een aflevering The Vampire Diaries en vervolgens zette ik de film Up in the air aan. Fijn avondje! Ik at zelfs gewoon avondeten, dat had ik al een paar dagen niet gedaan ;-) Ik begon me weer beter te voelen!

Zaterdag sliepen we uit en deden we alles op ons gemak. Nog even bloggen en daarna was het tijd om het appartement schoon te maken en boodschappen te doen. We sloten de dag af met een filmpje op de bank, helemaal opgeladen om vanaf zondag (vandaag dus) carnaval te gaan vieren! Let’s go!

Fijne zondag! Ga jij carnaval vieren? 

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 26 februari 2017 / 08:22

  Wat is die foto waarop je aan het lezen bent, leuk geworden! Ik krijg er echt zo’n knus gevoel bij :) En heerlijk om doordeweeks nog een keer af te spreken met een vriendin! Jammer dat je aan het eind van de week ziek werd. Maar hopelijk voel je je inmiddels iets beter en kun je in ieder geval genieten van het Carnaval!

  • Tedje
   Auteur
   27 februari 2017 / 12:15

   Ah, dankjewel! :-) Ja, ik ben gisteren gewoon carnaval gaan vieren, was super leuk :-)

 2. 26 februari 2017 / 10:33

  Ja, ik was vorige week ook bij Pièce of Cake! Zo’n leuke plek!

  • Tedje
   Auteur
   27 februari 2017 / 12:16

   Ah, super leuk! :-) Echt een leuke plek, ik kom er graag!

 3. 26 februari 2017 / 10:55

  Piece of cake ziet er echt mega lekker uit. Hopelijk voel je je snel een beetje beter! X

 4. 26 februari 2017 / 11:14

  Oeh dat ziet er inderdaad uit als een fotogenieke koffie date! En wat vervelend dat je ziek bent geworden, hopelijk ben je snel weer helemaal fit :) maar erg goed dat je toch bent verder gegaan met werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *